selle gb-pvr programmiga olen saanud kõik endal olevad erityypi pulgad käima ja parim asi, mis sellel programmil on: veebiserver - tähendab 1 pordi pealt suvaliselt arvutist suvalise veebilehitsejaga saab kõike seda gbpvr programmi juhtida.
tegin tulemüüris pordi 7647 lahti, suunasin salvestavale arvutile ja vaatan isegi emti võrgus nokia E71 ekraanilt kogu saatekava ja salvestisi ja kõiki muid asju saab ka sealt salvestama panna, otsida ja seda veebilehte kasutada lihtsalt igapäevaselt telekakavana.
sellel veebilehe kaudu näeb ka kui palju on kettaruumi ja seal on ka vlc programmi jaoks streeming olemas. --- nii hea, et ma seda starmani salvestavat boxi rentida antud tingimustel ei soovinud - 1 pentium 3G hypertreadinguga arvuti saab kõige sellega palju palju paremini hakkama ja ressurssi jätkub ka kõigeks muuks, isegi sisi kui mitmeid programme korraga salvestab.
PS! jõuluvana tõi ka ühe 500gigase sata2 ketta juurde
probleem on mul selles, et etv epg kuidagi hõre, ei saa aru ... palju tyhju kohti ja epg update ei taha seda eriti uuendada, teised kanalid korras.
olen seadme seadetes epg all seda etv kanalit korduvalt lahti lasknud ja uuesti külge, sain nii ainult ühe päeva kava!!