Elisa koduinternet vs Elioni kodulahendus

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Kasutaja avatar
antonio1
Entusiast

Elisa koduinternet vs Elioni kodulahendus

Postitus Postitas antonio1 »

kellel on elisa (traadiga)nett, kuidas teenust kommenteerite? hea oleks ka kui keegi omaks võrdlusmomenti elioniga.

Hetkel kodus elioni nett koos IPTV-ga, kuutasu 462-. (aasta 5544-) Nüüd elisa pakub olemasoleva täisside paketi raames koduinternetti tasuta, hetkel käimasoleva kampaania raames isegi ühekordset liitumistasu 990- ei pea maksma. Lahenduse pidi olema leidnud ka probleem, et elion lihtsalt ei anna vasepaari käest ära juhul, kui piirkonnas puudub reserv. Miinuseks vahetusel oleks IPTV kadumine, aga nagunii vaatan seda ainult pmst nädalalõppudel.
Mis siinsed tarkpead arvavad, millise valiku keegi teeks?
Kasutaja avatar
T1000
Edasijõudnu

Re: Elisa koduinternet vs Elioni kodulahendus

Postitus Postitas T1000 »

Endal oli mini aeg Elisa 15 Mbit/s. Kvaliteet on põhimõtteliselt sama, otsas on ainult Elisa jaamad. Lubatud kiius oli olemas ja nuriseda küll millegi üle ei saa. Lisaks on ju plussiks väga hea hind, niiet ise soovitan küll. IPTV saab samuti asendada ka üle õhu levivaga, kui telekavaatamine prioriteet pole. :wink:
Kasutaja avatar
antonio1
Entusiast

T1000 kirjutas:IPTV saab samuti asendada ka üle õhu levivaga, kui telekavaatamine prioriteet pole. :wink:
üle õhu levivad 5 kanalit on olemas. satipann ka olemas, tuuneriostuga olen siiani pidurdanud, kuna HD võimelise pilli, mille tarkvarapool väidetavalt parim, hind on ikka suht kirves. filme vaatan nagunii ainult neid, mis ise hangin.
kui nüüd keegi elisa neti kohta midagi väga halba ei ütle, siis teen vahetuse ära. Kui ämbrisse peaksin astuma oma otsusega, siis elioni tagasisaamine vist mingeid lisakulutusi ei tohiks tuua?
Pealekauba saab siis uue 2a. lepinguga HD boxi ka tasuta kaasa. Tegelikult tegi elion ka minu mõtet kuuldes personaalse pakkumise, aga neile väljakäidav summa jääks ikkagi aastas tuhandetesse.
mønster
DigiTVfänn

Postitus Postitas mønster »

Kui ma Elisa lehelt õigesti aru sain, on neti kiirus vaid 5Mb/s ja miinimumarve 400EEK. Kuna ma helistan moblaga minimaalselt, siis mul on Elioni + Bravocomi arved nii 520EEK kanti olnud. 120EEK/kuu IPTV ja kiirema ineti eest pole ju palju?
Kasutaja avatar
T1000
Edasijõudnu

Kui võtad näiteks kasvõi Elisa 600 paketi siis see 600 on puhtalt kõnede summa. Tasuta saad 5Mbit/s Interneti, 15Mbit/s oleks 101.- kuus juurde.
Kasutaja avatar
antonio1
Entusiast

mønster kirjutas:Kui ma Elisa lehelt õigesti aru sain, on neti kiirus vaid 5Mb/s ja miinimumarve 400EEK. Kuna ma helistan moblaga minimaalselt, siis mul on Elioni + Bravocomi arved nii 520EEK kanti olnud. 120EEK/kuu IPTV ja kiirema ineti eest pole ju palju?
Ma ju helistan moblaga nagunii, selle 400-se paketi sees on neli numbrit mul (max 5 võimalik), miinimumarve tuleb igaljuhul täis. Lisaks on nende nelja numbri omavahelised kõned tasuta ja kõigi peale kokku 250mb netti moblaga ka tasuta. Koduinternet 5Mbit/s on seega ka tasuta, kui üldse ei peaks helistama, siis jah võiks arvestada kuu kulu netile 400-. Seega ma mõtlen, et kaotan ainult IPTV ja säästan 5544 krooni aastas. (Selle raha eest saab juba poest peaaegu DB800 ntx)

Edit: kas elisa 5Mbit/s nett on oluliselt aeglasem kui elioni kodulahendus? Hetkel tegin ruuter.ee testi, elioni kodulahendus, tulemus: download 4.4 Mbit/sec, upload 561 KB/sec, TV on kinni, arvutis oli lahti kõrvalaknas ainult see foorum. Kaotan siis kiiruses?
Kasutaja avatar
T1000
Edasijõudnu

Mul on praegu selline tunne, et sul on küll telekas kinni aga kas digiboxi ikka lülitad välja? Elioni kodulahenduses peaks 12Mbit/s olema kui telekas kinni, kuid sul ~5Mbit/s ehk siis praegu põhimõtteliselt sama kiirus nagu Elisas.
mønster
DigiTVfänn

Kui Elionis 99 EEK/kuu juurde maxta, siis sealt saab a:100 Mb/s, ü:20 Mb/s ineti.
Kasutaja avatar
jyrts
Entusiast

Postitus Postitas jyrts »

mønster kirjutas:Kui Elionis 99 EEK/kuu juurde maxta, siis sealt saab a:100 Mb/s, ü:20 Mb/s ineti.
Kas see kiirus on ka reaalselt igal kliendil eraldi olemas? 20Mbit/s upload on juba päris mõnus...
Antenna: Wavefrontier T90 Toroidal
Coverage: 80E + 36E; 31.5E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E + 0.8W
LNBs: DUR-line Ultra Quattro
SAT>IP Servers: Xoro 8100
SAT>IP Receivers: VU+ Zero 4K
Kasutaja avatar
kokku123
Digivanake

Postitus Postitas kokku123 »

jyrts kirjutas:
mønster kirjutas:Kui Elionis 99 EEK/kuu juurde maxta, siis sealt saab a:100 Mb/s, ü:20 Mb/s ineti.
Kas see kiirus on ka reaalselt igal kliendil eraldi olemas? 20Mbit/s upload on juba päris mõnus...
jah
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

Postitus Postitas kreisi »

ärge nüüd fantaseerige :mrgreen:
see elioni kiire nett on mõnes majas ainult ju :lol:
dsl liini otsas olevad kliendid näevad sellest und
ERR
mønster
DigiTVfänn

"Tänaseks oleme hüperkiirusteks vajaliku võrguga katnud 100 000 kodu kortermajades."
see võib muidugi bluff olla..
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

mønster kirjutas:"Tänaseks oleme hüperkiirusteks vajaliku võrguga katnud 100 000 kodu kortermajades."
no just katnud, nt lasnamäel kus nad sellega alustasid ja mis seal viga see arv täis saada kui majad kui hiinamüürid. aga palju tegelikult seda kasutab on iseasi.
ma ei tea paraku ühtegi inimest kellel see võimalus oleks.
ERR
Kasutaja avatar
kokku123
Digivanake

Postitus Postitas kokku123 »

kreisi kirjutas:
mønster kirjutas:"Tänaseks oleme hüperkiirusteks vajaliku võrguga katnud 100 000 kodu kortermajades."
no just katnud, nt lasnamäel kus nad sellega alustasid ja mis seal viga see arv täis saada kui majad kui hiinamüürid. aga palju tegelikult seda kasutab on iseasi.
Nüüd tead, aga ma ei kasuta, pole lihtsalt vajadust :D
Kasutaja avatar
kreisi
DigiTVfänn

kokku123 kirjutas:
kreisi kirjutas:
Nüüd tead, aga ma ei kasuta, pole lihtsalt vajadust :D
meie majja ei jõua selline asi vist kunagi, pole rentaabel 12 korteri pärast vedada, kõik väikesed majad ümber ringi.
ERR
Vasta

Mine “Muidujutt”