Dream Elite image
Dream Elite image
mida arvata sellest? Lasin ta selga ja krt küll.Ei leia emu käivitamise kohta siis näitab menu nupu peale fakki.Vbl asi on skinnis?
Viimati muutis seston, 21:43, 01 Okt 2010, muudetud 2 korda kokku.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Re: Dream Elite image
Sinise nupu alt leiad emu.
Ja rohelise alt saab emu installida ... 

Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Aga kuidas MENU fakiga jääb ?
Saab ikkatigekala kirjutas:Aga kuidas MENU fakiga jääb ?

Ette ja taha ja kükakile maha, Itaalia moodi ? Nagu jalgpalli MM-l ? Seda pead silmas ?rimas kirjutas:Saab ikka
Enam-vähem. Driimi võib selleks ajaks välja lülitada.tigekala kirjutas:Ette ja taha ja kükakile maha, Itaalia moodi ? Nagu jalgpalli MM-l ? Seda pead silmas ?
installisin meobuudiga cf -le gemini ja buudib ainult sinna ennast.Kuis ma saan buutida elitesse ?
Joo vähem... vastus juba oli >seston kirjutas:Kuis ma saan buutida elitesse ?
rimas kirjutas:Saab ikka
üritan korra veel seda elitet kasutada.Minuarust imelik natuke.Miski muu skinniga oli jutt menüüdes poolik lihtsalt.Viimane osa menüü valikust oli ära hammustatud.
seston
Sul pole midagi muud teha või ?
Tee parem abikaasale kesksuvist ja pohmellis agronoomi keelekat.
Milleks 2 image't ? Ma saan aru kui 2 emulaatorit. Või otsid ikka veel tarkade kivi ?
Sul pole midagi muud teha või ?
Tee parem abikaasale kesksuvist ja pohmellis agronoomi keelekat.
Milleks 2 image't ? Ma saan aru kui 2 emulaatorit. Või otsid ikka veel tarkade kivi ?
Parim image turul on minu arvates LT6sp3. Kahjuks puudub sellel USB DVB-T tugi, DM8000 puhul pole see nii oluline.
Seston ei ole mina õige mees õpetama aga
lased suvalise endale meeldiva image peale,soovituslik kõvakad lahti ühendada (minul krt. oma lollusest lasi USB vindi tühjaks) jätta CF ainult sisse, installid laienduse BA ,üle DCC saad lasta imageid peale ja kustuta palju tahad.Valid ise millise imagega käima läheb jne.Minul kõik töötab nii ja hea lihtne kasutada.
Kui ma ei eksi siis CF kaardil 6 imaget pandud.Ja toimib ok.

Kui ma ei eksi siis CF kaardil 6 imaget pandud.Ja toimib ok.
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
millest see lts image siis parim on ? Näitab sky uk-d kohe peale installi ja sellel on ka epg kohe olemas?
kas elitel on olemas miskid kanalite sätted,favoriidid
kas elitel on olemas miskid kanalite sätted,favoriidid
Kui tahad driimi kasutada ainult sati vaatamiseks, pole tegelikult erilist vahet, millist imaget kasutada. EPG on kõige mugavam DreamElite'l, pea kõigi tähtsamate pakettide oma saab väga lihtsalt, pole õieti midagi seadistada. Puuduseks on CD EPG keel - soome keelset nii lihtsalt ei saa (pikemaks, kui 7 päeva). Teatud vahenditega on see siiski võimalik
Kui tahad driimist rohkemat, tuleb katsetada ja endale sobivaim välja valida. LT on mõeldud kasutamiseks meediakeskusena ja on selles parim. Seal on ka väga seadistatav EPG, alguses siiiski keeruline.
Kui tahad driimist rohkemat, tuleb katsetada ja endale sobivaim välja valida. LT on mõeldud kasutamiseks meediakeskusena ja on selles parim. Seal on ka väga seadistatav EPG, alguses siiiski keeruline.