A6 Avant 95 a võtmed autos
A6 Avant 95 a võtmed autos
aku ka maas.Kuidas saaks sisse ?
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Re: A6 Avant 95 a võtmed autos
suvel juhtus sarnane asi töötava avensisega ja 1a laps autos, õnneks oli pagasnik lahti, suure nuputamise peale keerasin lõpuks juhipoolse tagumise allaklapitava istme kinnituspoldid keskelt 17padruniga lahti ja surusin istme vahelt käe ka küünarnuki istme seljatoe vahel läbi ja tegin tagumise ukse lahti.
toyota esindus soovitas küljeakna lõhkuda või masin neile transportida. olime hiiumaal
kolmnurkne aken olevat kõige kallim - mina tahtsin selle lõhkuda.
paar päeva tagasi sarnane asi ühe fordiga, aga õnneks oli uks praokil ja mootor käi - ssai traadiga elakna nupule ja akna lahti.
toyota esindus soovitas küljeakna lõhkuda või masin neile transportida. olime hiiumaal

kolmnurkne aken olevat kõige kallim - mina tahtsin selle lõhkuda.
paar päeva tagasi sarnane asi ühe fordiga, aga õnneks oli uks praokil ja mootor käi - ssai traadiga elakna nupule ja akna lahti.
Viimati muutis renee, 14:58, 20 Dets 2010, muudetud 1 kord kokku.
- rootsikunn
- Digivanake
http://www.lukuabi.ee/index.php?id=4&idl=1&uid=1" onclick="window.open(this.href);return false;
renee kirjutas: toyota esindus soovitas küljeakna lõhkuda või masin neile transportida. olime hiiumaal
kolmnurkne ken olevat kõige kallim - mina tahtsin selle lõhkuda.
.
ehee, jätke omale meelde, et kõikidel autodel on nn. komnurkne ja väike ukseklaas hirmsa hinnaga. esimese klaasi saab ka odavamalt, kui see ära lõhkuda.
Selle teadmatusega astutakse enamjaolt alati ämbrisse.
Ust natuke lahtipoole ülevalt kangutada ettevaatlikult ja mingi jämedama traadiga proovida ukselinki tõmmata-vasaspoolt.
bond kirjutas:Ust natuke lahtipoole ülevalt kangutada ettevaatlikult ja mingi jämedama traadiga proovida ukselinki tõmmata-vasaspoolt.
ma ise mõtlesin ka seda sama tegelt.
kas luugi lukku kuidagi puurides ei saa lahti ?
Mida Sa seal puurid juba terve päeva ? Löö kirvega esimene klaas sisse ja asi vask.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
- valgekotkas
- Admin
mis tast puurida, lapik kruvikas millel mutrivõtme jaoks krae või saba sisse ja keerad südamiku ribadeks ... aga kruvikas peab firmakas olema - kloonidega pole mõtetseston kirjutas: kas luugi lukku kuidagi puurides ei saa lahti ?

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Sa ära üldse proovigi midagi mõelda. See pole Su tugevam pool...seston kirjutas:ma ise mõtlesin...
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
läks aega umbes 3 minutit.Keerasin kruvikaga ukselukust natuke ja tuli lahti
seston kirjutas:läks aega umbes 3 minutit.Keerasin kruvikaga ukselukust natuke ja tuli lahti
Nujah, niipalju siis kiviaegsete Audide turvalisusest ...

TEHTUD... Kes siis veel ?
- valgekotkas
- Admin
lukk on looma jaoks ...
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Tegelikult kulus aega ja just Su mõtlemiste peale, natuke üle 7 tunni.seston kirjutas:läks aega umbes 3 minutit.
Ja pikad juhtmed on Sestoni jaoks.valgekotkas kirjutas:lukk on looma jaoks...
ma olin tööl kella 19.30-ni.Lõunaajal postitasin siia.
http://www.lukuabi.ee/index.php?id=4&idl=1&uid=1" onclick="window.open(this.href);return false; teeb seda Tallinnas 500 eeki eest nii, et ukse raami ja kere vahele topitakse A4 paberilehte meenutav täispuhutav kott, mis pumbatakse õhku täis ja seejärel traadijupiga avatakse uks tekkinud avast sisemisest lingist. Ajakulu tööks ca 2min.
Viimati muutis antonio1, 20:51, 20 Dets 2010, muudetud 1 kord kokku.