Probleem on, et c*' ei tööta kasutades MINT mobiilset internetti hellemate pakettidega (briti ja taalia taevas).
Samas KÕU'ga tõõtab. Kuigi ping on väiksem ja kiirus suurem MINt paketiga.
Kopeerin mõningat teema algust DM800 teemast üle:
erks kirjutas:Mul ka Kõu tiksub ilusti, kuid EMT netiga mida jagab nutitelefon ei tööta see c* mitte kuidagi. Ei saagi aru milles probleem. Äkki ongi midagi kinni keeratud?
kreisi kirjutas:erks kirjutas:Mul ka Kõu tiksub ilusti, kuid EMT netiga mida jagab nutitelefon ei tööta see c* mitte kuidagi. Ei saagi aru milles probleem. Äkki ongi midagi kinni keeratud?
mcm kirjutas:Elisa NATimine ju nagu ei tohiks küll mõjutada, sest iga kodune ruuter ju NATib samamoodi ja üle nende töötab c* ilusti. Eriti ei usu, et põhjuseks oleks ka kahekordne NAT, mis Elisa puhul aset leiab.
Portide avatusest/suletusest sõltub ainult see, et kas saad või ei saa ise c* serverit jooksutada.
Pigem on see kinni võrgu latentsuses, niipalju kui ma vaadanud olen kõigub 3g puhul see suht palju, vahel on 40ms, vahel 400ms, vahel veel rohkem. Kui võrgu latentsus ongi 400ms kanti ja sinna otsa veel lisada kaardilt ecmi saamise aeg, ongi kriitiline 600ms piir lähedal ja Sky hakkab hanguma. Kui latentsus on ektreemne leiab aset packet loss. Niiet proovige pingida ja jälgige pingi aega, kui teie link on liiklusest tühi, siis see peaks normaalse lingi puhul olema stabiilne. Näiteks Elioni ADSLil on neti.ee ping 10-30ms.
Ilmselt 3g latentsuse üles alla kõikumine võib tingitud olla sellest, et see on ikkagi jagatud võrgu tehnoloogia, niiet sinu lingi kvaliteet sõltub sellest, kui palju kliente on ja mida teised sama masti taga olevad kunded teevad.
Pingige mingit ühist hosti (kasvõi neti.ee) üle erinevate linkide; 3g, kõu ja andke tulemustest teada. Näiteks siin on paari minuti pingi stat üle 10mbit/s vsdl lingi:Kood: Vali kõik
Ping statistics for 195.50.209.246: Packets: Sent = 194, Received = 194, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 4ms, Maximum = 17ms, Average = 5ms