Heli Kaon-KCF-ES270CO boksist kõlaritesse

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Vasta
Amphor
Uudistaja

Heli Kaon-KCF-ES270CO boksist kõlaritesse

Postitus Postitas Amphor »

Antud boksil on siis
S/PDIF (koaksiaalkaabel) Digitaalvõimendi
väljundi ühendamiseks.
VIDEO/AUDIO Video-/helisisendi teleriga
ühendamiseks video-/helikaablit kasutades.

Et otse kasutusjuhendit tsiteerida. Võtsin siis 2 RCA isast-üks 3.5mm audio isase kaabli. Ning ühendasin rca'd Audio R ja L pistikutesse ning 3.5mm otsa oma kõlarisse(selleks on mul kitarrivõimendi, kuidtöötab see ka ju kõlarina..ju. Pleierist saab küll laule lasta) kuid heli tuleb ikka telekast ning kõlar annab vaid sahinat. boksi seadetest ka muuta nagu kuskilt ei oska
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Kasutaja avatar
Chill
Entusiast

Re: Heli Kaon-KCF-ES270CO boksist kõlaritesse

Postitus Postitas Chill »

Amphor kirjutas:Antud boksil on siis
S/PDIF (koaksiaalkaabel) Digitaalvõimendi
väljundi ühendamiseks.
VIDEO/AUDIO Video-/helisisendi teleriga
ühendamiseks video-/helikaablit kasutades.

Et otse kasutusjuhendit tsiteerida. Võtsin siis 2 RCA isast-üks 3.5mm audio isase kaabli. Ning ühendasin rca'd Audio R ja L pistikutesse ning 3.5mm otsa oma kõlarisse(selleks on mul kitarrivõimendi, kuidtöötab see ka ju kõlarina..ju. Pleierist saab küll laule lasta) kuid heli tuleb ikka telekast ning kõlar annab vaid sahinat. boksi seadetest ka muuta nagu kuskilt ei oska
Heli peabki telerist edasi tulema jääma,nii et teleril tuleb heli lihtsalt vaigistada. Miks aga kõlaritest ainult sahinat tuleb,on palju võimalusi. Näiteks vigane box/kaabel. Igaljuhul peaks boxi heliväljundis signaal olema igal juhul sõltumata seadetest, ma usun.
Amphor
Uudistaja

Re: Heli Kaon-KCF-ES270CO boksist kõlaritesse

Postitus Postitas Amphor »

Ma väga ei tahaks uskuda, et vigane box või kaabel, box 3 kuud vana ja kaabel mingi pool nädalat, samas kõik on võimalik
RCA kaablid lähevad boksi küll väga..kergelt, ilma mingi kinnituva klõpsuta vms. kuid ei tea, kas see ongi vajalik
Vasta

Mine “Üldfoorum”