http://it-service.ee/
Arvad et pulk on püsiühendus? - Eksid! TELESTAR alustab sügisest
ülikiire traadita püsiühenduse kõrval ka ülikvaliteetse DigiTV edastusega!!!
Ole kursis http://www.telestar.ee
Arvad et pulk on püsiühendus? - Eksid! TELESTAR alustab sügisest
ülikiire traadita püsiühenduse kõrval ka ülikvaliteetse DigiTV edastusega!!!
Ole kursis http://www.telestar.ee
Opo kirjutas:Veebilehte kirjutada ja uuendada naad küll ei oska, kui kontaktist vaatad ja otsid Rakverest sellist esindust, jäädki seda tegema (pildid näitavad kolme aasta eest suletud Tapa kauplust). smile39 Niipalju kui olen arusaanud tegutsevad Eesti Energia ja ka mobiilimastide rendipindadel.
Nüüd härrased teeme aga ühe asja selgeks, nimelt pole mina see mees kes hooldab nende veebilehte või kelle nimi on nende palgalehel, samuti et teie pole nende kliendid ega saagi kunagi olema siis ei ole teil ka selle firma tegemiste kohta põhjust lõugu laksutada, Postimehe tarbijakaitse nutumüür asub teisel aadressil aga siin lehel räägitakse televisioonist.siil udus kirjutas:Et siis kõvad tegijad aga isegi nende neti leht ei avane?
smile05Opo kirjutas:Nüüd härrased teeme aga ühe asja selgeks, nimelt pole mina see mees kes hooldab nende veebilehte või kelle nimi on nende palgalehel, samuti et teie pole nende kliendid ega saagi kunagi olema siis ei ole teil ka selle firma tegemiste kohta põhjust lõugu laksutada, Postimehe tarbijakaitse nutumüür asub teisel aadressil aga siin lehel räägitakse televisioonist.
Ära oled pööranud va? Kus nüüd tuli.karla kirjutas:Nüüd härrased teeme aga ühe asja selgeks, nimelt pole mina see mees kes hooldab nende veebilehte või kelle nimi on nende palgalehel, samuti et teie pole nende kliendid ega saagi kunagi olema siis ei ole teil ka selle firma tegemiste kohta põhjust lõugu laksutada, Postimehe tarbijakaitse nutumüür asub teisel aadressil aga siin lehel räägitakse televisioonist.siil udus kirjutas:Et siis kõvad tegijad aga isegi nende neti leht ei avane?
Oled sa kuskilt siit välja lugenud et ma midagi või kedagi hooldan? Kui räägid siis räägi enda kogemusest, sõbrad ei tule arvesse. Nii palju peaks ikka mõistust olema et firma ja selle püsivuse kohta saab infi äriregistrist ja maksuametist.siil udus kirjutas:Ära oled pööranud va? Kus nüüd tuli.karla kirjutas:Nüüd härrased teeme aga ühe asja selgeks, nimelt pole mina see mees kes hooldab nende veebilehte või kelle nimi on nende palgalehel, samuti et teie pole nende kliendid ega saagi kunagi olema siis ei ole teil ka selle firma tegemiste kohta põhjust lõugu laksutada, Postimehe tarbijakaitse nutumüür asub teisel aadressil aga siin lehel räägitakse televisioonist.siil udus kirjutas:Et siis kõvad tegijad aga isegi nende neti leht ei avane?
Mida sa siin selgeks teed?
Mind ei huvita, mida sa hooldad. Mõne tite tagumikku või midagi muud.
Kui kaua Sa oled juba seeni söönud ?troonik kirjutas:it-service meestel juba iptv toimib teatud piirkonnas eriline kunst see nyyd kyll pole käima ajada linuxi all ... osa maste ongi seadistatud ainult iptvd edastama
üle hulga aja ka midagi tõsiselt naljakat smile278troonik kirjutas:eriline kunst see nyyd kyll pole käima ajada linuxi all
Sa võid vastata küll,et "kuidas mast edastab IPTV-d"??troonik kirjutas:it-service meestel juba iptv toimib teatud piirkonnas eriline kunst see nyyd kyll pole käima ajada linuxi all ... osa maste ongi seadistatud ainult iptvd edastama