ProgDVB ja skystar1

Kasutaja avatar
cala
Edasijõudnu
Kontakt:

ProgDVB ja skystar1

Postitus Postitas cala »

hädas olen:( kurdan esialgu muret, ehk läheb kergemaks. hauppauge nexxus-s kaardiks ja vaatamiseks kasutan progdvb-d. kaardi ja pea vahel veel diseq mootor. ja üsna tihti jookseb progdvb kokku. ja just kanalit vahetades, vahet pole kas vahetan kanali sama sati peale või teisele. ikka kiilub kinni.

samas teine sisteem, sam akaardiga aga ilma diseq mootorita toimib normaalselt. ise kahtlustan, et äkki see diseqi plugin kalab. on kellegil sama setup või sarnaseid ädasid olnud?
Kasutaja avatar
truffi
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas truffi »

kas jamab plugin või ei sobi see pugin sinu arvuti op-systeemiga korralikult.Soovitaks teha nii,et peale format c ja win peale panekut proovida see progdvb kohe esimeste installeeritavate programmide seas oma masinasse panna.Siis peaks progdvb koos kõikvõimalike pluginatega palju paremini töötama (toetun oma kogemustele!)
Kasutaja avatar
cala
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas cala »

no aga sedasi ma teind olengi, peale progdvb pole seal suurt midagi.
Kasutaja avatar
Albert_II
Edasijõudnu

Postitus Postitas Albert_II »

Mis versioon sul ProgDVB-st on? Mul 4.39 ka kippus alguses kokku jooksma, 4.40 seda ei tee enam. Tõsi, mul on sinust erinevalt vaid tavaline diseqc 4-1 lüliti.
Teine asi on ka, mis mul jamas - yankse. Sai pandud uuem versioon ja muudetud ini faili.
Kasutaja avatar
truffi
Entusiast
Kontakt:

muide,kas skystar1-ga skyIT praegu nähtav?
Kasutaja avatar
Albert_II
Edasijõudnu

Kui sa pead silmas sky pakki hotbirdi peal, siis jah.
Kasutaja avatar
truffi
Entusiast
Kontakt:

Albert_II kirjutas:Kui sa pead silmas sky pakki hotbirdi peal, siis jah.
kas siis miski parandus olemas selle jaoks..oli vist ju miski nano vahetus mõned päevad tagasi...
Kasutaja avatar
Albert_II
Edasijõudnu

Siin teises foorumis kirjutati, et
asigur kirjutas:Ärge närveerige, täna hommikust lihtsalt juuli võti 0d kasutusel,
muutke see ära ja asi korras id 00 70 ja 00 71

Viimane kogu pakk peaks see olema:
http://crypto.ws/upload/index.php?actio ... rogdvb.ace

Tõsi ta kipub vehel kokku jooksma...
Kasutaja avatar
cala
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas cala »

Albert_II kirjutas:Mis versioon sul ProgDVB-st on? Mul 4.39 ka kippus alguses kokku jooksma, 4.40 seda ei tee enam. Tõsi, mul on sinust erinevalt vaid tavaline diseqc 4-1 lüliti.
Teine asi on ka, mis mul jamas - yankse. Sai pandud uuem versioon ja muudetud ini faili.
olen alati viimast versiooni kasutanud. proovinud alates 4 nda versiooni algusest. yanksee on ka kõige uuem, muidu ei saand ju seca 2 te kuidagi vaadata:(

mootori väntamiseks kasutan kva pluginat, kuigi võiks seda dixiet ka proovida. ehk parandaks asja.
Kasutaja avatar
Albert_II
Edasijõudnu

cala kirjutas: mootori väntamiseks kasutan kva pluginat, kuigi võiks seda dixiet ka proovida. ehk parandaks asja.
Ma küll ei tea kas on õige asi, aga võid ikka pilgu peale visata: http://sattv.narod.kz/content.php?review.22
Kasutaja avatar
cala
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas cala »

see ju skystar2 le:(
Kasutaja avatar
cala
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas cala »

nii, leidsin vea üles, kuramuse yanksee tõmbab progDVB koguaeg kinni. nii kui dll i minema viskan on kõik ilus ja roosiline.

tirisin veel selle 31 versiooni, ei midgi targemat:(
Kasutaja avatar
Albert_II
Edasijõudnu

Jõudsin omal ka asja nii kaugele, et hakkas kokku jooksma. Siis installisin uude kataloogi ProgDVB, kopeerisin kanalid ja võtmed ning pluginad paika. Hetkel siis kõik ilus, koos töötavad siis järgmised versioonid asjast:
ProgDVB 4.40.test-2
Conax CI 0.1
CWCamEmu 0.1.3
Ferir 1.05
Faust 1.4
Yankse 1.31 TT
S2-Emu 1.03
Kasutaja avatar
cala
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas cala »

miks sa fenriri ja fausti kasutad, yankse peaks nende töö ära tegema ju, või mitte?

mis imeasi see onCWCamEmu 0.1.3?

Conaxit emuleerib samuti ju yanksee. nii et räägi ära, miks nii palju pluginaid, mingid omad trikid?
Kasutaja avatar
Albert_II
Edasijõudnu

Tegelikult ei ole mingeid trikke, tegemist on vaid minu liiga väikeste teadmistega sellel teemal ja püüdlusega pisut asjast aru saada ning endale sobiv komplekt tarkvara kokku panna.
CWCamEmu on Cryptoworks - phoenix interface, mille õigest otstarbest ma veel arugi saanud pole. (et pisut naerda saaksid, siis ma püüdsin vahepeal püüdlikult ka leida pluginat, et PowerVUd avada. Ühesõnaga - ma tean hetkel sellel teemal lubamatult vähe).
Mis aga feririt puudutab, siis see asjake peaks olema võimeline võtmeid autoupdatema. Mingi koba peale ma isegi korraks sain ta tööle ning ei pidanudki softcam.keys käsitsi vana võtit uuendama. Faust on aga jah praegu minule veel ülearune.

Uus probleem, mille suutsin kuidagi tekitada, on subtiitritega. Normaalse teksti asemel näitab mingeid kraksajalgu. Ometi töötas asi enne õigesti, hetkel veel pole leidnud, mida ma kokku keeranud olen.
Vasta

Mine “>> DVB Kaardid <<”