Keegi soomest ka endale DVB-T2 televiisori ostnud on?
Keegi soomest ka endale DVB-T2 televiisori ostnud on?
Mõttes oleks senine telekas välja vahetada ja hetkel mõtted Panasonic TX-P42GT50E ja TX-P42ST50E juures. "E" mudelid kahjuks ainult tava DVB-T tüüneritega. Kui natukenegi tulevikukindlust tahaks siis peaks vist siiski vaatama "Y" lõpuga mudelite poole (DVB-T2 tüüneriga), mis põhjamaades müügis. Oskab keegi kommenteerida, kas panasaonicu puhul garantii eestis ka kehtib kui telekas näiteks soomest tellida/osta. Lisaks oleks kaks küsimust värskemate panasonicu televiisorite omanikele. Kas olen õieti aru saanud, et youtube HD videosid otse läbi televiisori ikka ei näe ja kui televiisori külge on ühendatud salvestuste tegemiseks HDD siis näiteks elioni välise iptv box-i pilti ikka televiisori küljes olevale HDD-le salvestada ei saa?
Re: Keegi soomest ka endale DVB-T2 televiisori ostnud on?
Ise katsetan samuti praegu VT30´ga Youtube, seni ei ole leidnud HD linki, kuid uurin ja puurin edasi äkki kuskilt leian HD vaatamise võimaluse.
USB HDD salvestus kehtib ainult teleka sisemiste tüünerite kohta. Ei ole ju võimalik välisest boksist teleriga salvestada- never.
USB HDD salvestus kehtib ainult teleka sisemiste tüünerite kohta. Ei ole ju võimalik välisest boksist teleriga salvestada- never.
Panasonic TX-P50VT30E// 4G Telia TV // Ressiiver Yamaha R-N602
Ja salvestusi saad vaadata ainult samast televiisorist! Kui ketas teleka tagant arvutile järgi panna, ei saa salvestusi seal vaadata, trimmida vms.humanoid kirjutas: USB HDD salvestus kehtib ainult teleka sisemiste tüünerite kohta. Ei ole ju võimalik välisest boksist teleriga salvestada- never.
DM 7020 HD, OpenATV 6.2
Aitäh vastajatele. Seda HDD kopeerimiskaitse teemaga olen kursis.
Samsungiga näeb, aga sulle vist ei sobihornet kirjutas:Kas olen õieti aru saanud, et youtube HD videosid otse läbi televiisori ikka ei näe
Samsungi plasmad vist ka suhteliselt talutava pildikvaliteediga aga kiidetud 7xxx ja 8xxx seeriatele vist "hammas" kahjuks peale ei hakka ja neid ainult suuri ka...
Edukalt näitab ka LGkokku123 kirjutas:Samsungiga näeb, aga sulle vist ei sobihornet kirjutas:Kas olen õieti aru saanud, et youtube HD videosid otse läbi televiisori ikka ei näe
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Samsungi teleritega näed HD youtube, teiste kohta ei oska kosta.kokku123 kirjutas:Samsungiga näeb, aga sulle vist ei sobihornet kirjutas:Kas olen õieti aru saanud, et youtube HD videosid otse läbi televiisori ikka ei näe
Teleriga niikuinii kõike ei saa.
Minul Panasonicu tv + Samsungi 3D blu-ray mängija (BD-D6900), selle kooslusega olen väga rahul ja mängib youtube HD´s.

Panasonic TX-P50VT30E// 4G Telia TV // Ressiiver Yamaha R-N602