küsimus3 tuunerit(edasi modulaatoriga)
- sergei2004
- Entusiast
küsimus3 tuunerit(edasi modulaatoriga)
küsimus jargmine
3 korrust,3 tüünerit
igast tüünerist tahavad saada sama signaal välja max 5 tubadest korruse kohta
lihtsam et pealik tüüner ja 5 telekat.niimodi kolm korrust-vahemaa ca 50...70m
kas on asjal mõte lasta tüünerist läbi rf modulaatori signaali edasi ,kui lõpp tubades telekas tuleb suurem kui 20 tolli...30...40...50 tolli LCD,LED ?
mis lahedusega ja parema pildi kvaliteetiga üldse teha veel võimalik on?
kellel kogemus,palun abi
serx
3 korrust,3 tüünerit
igast tüünerist tahavad saada sama signaal välja max 5 tubadest korruse kohta
lihtsam et pealik tüüner ja 5 telekat.niimodi kolm korrust-vahemaa ca 50...70m
kas on asjal mõte lasta tüünerist läbi rf modulaatori signaali edasi ,kui lõpp tubades telekas tuleb suurem kui 20 tolli...30...40...50 tolli LCD,LED ?
mis lahedusega ja parema pildi kvaliteetiga üldse teha veel võimalik on?
kellel kogemus,palun abi
serx
Re: küsimus3 tuunerit(edasi modulaatoriga)
RF modulaatoriga tuuner on täna väga haruldane asi, kuigi RF on ülilihtne jagada üht ja sama signaali kõigi telekate vahel ja kui on erinevad väljundsagedused, võid ka tuunerid kokku liita ühte ja samasse võrku. Ainus probleem, kust saada RF modulaatoreid...
RF moduleeritud signaal ja teleka suurus tollides pole omavahel mitte kuidagi seotud, nad ei sõltu teineteisest.
Küll aga võib olla väga suur probleem leida kvaliteetne RF modulaator, mis oskaks vaadatavat pilti teha. Ja tänapäeva uued LCD telekad on analoogis nii kehva sisendastmega, et nad ei oska kvaliteetsestki RF signaalist head pilti vastu võtta, kuid see võime on väga teleka mudeli spetsiifiline.
Ainus lohutus, peale RF praktiliselt puuduvad muud alternatiivsed lahendused kodukasutajale, lähim, mida ehk saaks kasutada on LAN-iga DLNA ja IPTV vidinad (vaata slingbox ja selle analoogseid tooteid), nendega midagi saab.
RF moduleeritud signaal ja teleka suurus tollides pole omavahel mitte kuidagi seotud, nad ei sõltu teineteisest.
Küll aga võib olla väga suur probleem leida kvaliteetne RF modulaator, mis oskaks vaadatavat pilti teha. Ja tänapäeva uued LCD telekad on analoogis nii kehva sisendastmega, et nad ei oska kvaliteetsestki RF signaalist head pilti vastu võtta, kuid see võime on väga teleka mudeli spetsiifiline.
Ainus lohutus, peale RF praktiliselt puuduvad muud alternatiivsed lahendused kodukasutajale, lähim, mida ehk saaks kasutada on LAN-iga DLNA ja IPTV vidinad (vaata slingbox ja selle analoogseid tooteid), nendega midagi saab.
- sergei2004
- Entusiast
kus saada väga korralik RF modulaator,ehk 3 tükki
kes müüb?
serx
kes müüb?
serx
Neid pakkus RONEX.
Olid nii mono- kui ka stereoheliga.
Ostsin sealt ka ühe.
Olid nii mono- kui ka stereoheliga.
Ostsin sealt ka ühe.
- sergei2004
- Entusiast
http://www.ronex.ee/index.php?product_i ... roup_id=88
muid ei leia
ps aga kas see parem pole Terra MT29 ?
s
muid ei leia
ps aga kas see parem pole Terra MT29 ?
s
Netis pakutakse palju erinevaid RF-modulaatoreid.
Vali neist sobiv ja siis otsi juba seda konkreetset marki.
Võib-olla pakutakse ka Eestis.
Vali neist sobiv ja siis otsi juba seda konkreetset marki.
Võib-olla pakutakse ka Eestis.
Hangi omale 3 VHS makki. Nende SCART läbijooks peaks minema RF-i küll. Neid võid ka niisama saada kui veab.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
- sergei2004
- Entusiast
martinj kirjutas:Hangi omale 3 VHS makki. Nende SCART läbijooks peaks minema RF-i küll. Neid võid ka niisama saada kui veab.
kliendil pole rahast kahju...................vaja väga korralik RF modulaatori...
tänud
serx
Saatsin PM Kathreini toodete asjussergei2004 kirjutas:
kliendil pole rahast kahju...................vaja väga korralik RF modulaatori...
tänud
serx
AX HD61 4K ; AX HD51 4K ; LG OLED65B8PLA; LG OLED55EG9A7V ; T90 0,8W; 4,8E; 9E; 13E; 16E; 19,2E; 23,5E; 28,2E; 31,5E; 36E
Tirisin lagedale vana hea Humax`i (SD).
Panin tööle hea resoga teenuse ja ühendasin STB Sony EX720-ga SCART kaudu. Pilt väga hea SD kohta.
Siis ühendasin Humax`i Sony`ga RF kaudu kasutades Humax`s olevat modulaatorit sama teenuse peal, mida olin vaadanud SCART vahendusel. Pildi kvaliteet oli allpool igasugust arvestust. Mingid (täppis)häälestused ei parandanud pilti.
Varem olin proovinud ka Humax`i RF`i analoogteleriga ja pilt oli igati korralik.
Analoogteleriga olen proovinud ka välist RF-modulaatorit (mis siiani alles) ja pilt oli ka korralik.
Minu arvates RF ühendus sobibki ainult analoogtelerite puhul ja digi jaoks mõeldud teleritega ei sobi.
Aga võimalusel tuleks kasutada ikka HDMI, DVI, SCART, ....
Panin tööle hea resoga teenuse ja ühendasin STB Sony EX720-ga SCART kaudu. Pilt väga hea SD kohta.
Siis ühendasin Humax`i Sony`ga RF kaudu kasutades Humax`s olevat modulaatorit sama teenuse peal, mida olin vaadanud SCART vahendusel. Pildi kvaliteet oli allpool igasugust arvestust. Mingid (täppis)häälestused ei parandanud pilti.
Varem olin proovinud ka Humax`i RF`i analoogteleriga ja pilt oli igati korralik.
Analoogteleriga olen proovinud ka välist RF-modulaatorit (mis siiani alles) ja pilt oli ka korralik.
Minu arvates RF ühendus sobibki ainult analoogtelerite puhul ja digi jaoks mõeldud teleritega ei sobi.
Aga võimalusel tuleks kasutada ikka HDMI, DVI, SCART, ....
- Noizemaker
- Entusiast
lobsteris ka minuarust mingisuguseid ju? mis kvaliteediga on muidugi seda ma ei tea:)
1w 5e 9e 13e 19,2e 23,5e 28,2e 36e
et siis Elisa DVB-T
et siis Elisa DVB-T

- sergei2004
- Entusiast
Terra MT30C,peaks olema igati hea sellel juhul....
serx
serx