Tere,
mul on järjekordne mure. 36E mõni transponder näitab 5-10 minutit korralikult, siis signaal kukub 60% kanti (muidu 80-85) ja BER 4000-12000. Kui vahepeal vahetada mõne muu sati peale ja siis kohe tagasi, näitab jälle mõnda aega ning jälle "otsas". Kui kogemata sama kanali peale zappida, siis jookseb box kokku.
Kasutan dm500s ja peal gemini 4.7. Muude satidega seda probleemi ei ole.
Kas mul on antenn halvasti seadistatud või on see viga kuskil mujal? Kui tähtis, siis 36E on lüliti kolmandas sisendis, 19.2 ja 4.8 vastavalt esimeses ja teises. Rohkem mul hetkel midagi seal küljes ei ole.
Nüüd, vaatamisaeg ei kesta isegi 5 minutit.
Signaali probleemid või muud seaded valed?
Re: Signaali probleemid või muud seaded valed?
Aga kui otse panna ilma diseq-ita?
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

- valgekotkas
- Admin
kui otse ka sama nalja teeb siis saad ilmselt uue LNB hankida ...
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Lülitita töötab korralikult. Panin teise lüliti vahele nüüd. Kas see lüliti on vigane või ta ei sobi DM'iga lihtsalt? Kusjuures nii LNB kui lüliti on täitsa uued.mustkass kirjutas:Aga kui otse panna ilma diseq-ita?
PS. ei hakka uut teemat tegema. Kuidas kirillitsa tuge sellele boksile saada?
Milline LNB on 36E peale, universaalist ise ringitehtud või originaal ringpolarisatsiooni oma ?
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
tigekala kirjutas:Milline LNB on 36E peale, universaalist ise ringitehtud või originaal ringpolarisatsiooni oma ?
Poest ostetud ringpolarisatsioon (mingisugune Inverto Black). Vahetasin lüliti ära.. toimib korralikult.
Ma tänan abi eest. Mida te küll sööte, et nii palju teate