Tervist
Oskab keegi äkki aidata. On starmani digitv pakett S ja philipsi led teler (mudelit ei oska praegu täpselt öelda kahjuks) millel digibox sees. Kanalid olid sigrimigri ja mõtlesin aidata ja uue installi/otsingu teha. Kahjuks lõppes asi sellega, et leitakse ca 40 analoog kanalit aga vaid 7 digi kanalit. (etv/etv2/kanal2/tv3/TTV/france24/kanal12) millest france24 on täiesti random kanal mida ei peaks olema ja kanal12 ütleb sifreeritud ja pilt must. Proovisin mis proovisin aga ei suutnud rohkem digitv kanaleid leida. Lõpuks leidsin võimaluse ka manuaalselt mhz sisestada (514 on 6 kanalit ja 594 tundus france 24 olevat). On veel mingeid sagedusi mida käsitsi sisestades kätte saaks kanalid äkki? Igasugune abi teretulnud.
Philips+starman
Re: Philips+starman
Wello,
6unamahlal on Starmani digikaabli pakett, mitte maapealne Zuum TV, nii, et Sinu viide, ei anna talle midagi.
Õige viide on : http://www.starman.ee/abikeskus/digitv/ ... c/lisainfo
6unamahlal on Starmani digikaabli pakett, mitte maapealne Zuum TV, nii, et Sinu viide, ei anna talle midagi.
Õige viide on : http://www.starman.ee/abikeskus/digitv/ ... c/lisainfo
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Tänud! Homme saan proovida 

Tõenäoliselt tegid otsingu teleka DVB-T tüüneriga kui tavakanalid leidis,peaksid tegema otsinguks valima ikka DVB-C tüüneri,kui sul starmani eraldiseisvat boxi pole,natuke segane jutt sul,millega siis vaatad strarmani teleka sisemise tüüneriga või eraldiseisva boxiga,samas ma ei saa aru kuidas ta sul leidis siis DVB-T kanaleid on sul siis mõlemad antennid järel,nii starmani DVB-C kui ka õhu kaudu DVB-T...6unamahl kirjutas:Tervist
Oskab keegi äkki aidata. On starmani digitv pakett S ja philipsi led teler (mudelit ei oska praegu täpselt öelda kahjuks) millel digibox sees. Kanalid olid sigrimigri ja mõtlesin aidata ja uue installi/otsingu teha. Kahjuks lõppes asi sellega, et leitakse ca 40 analoog kanalit aga vaid 7 digi kanalit. (etv/etv2/kanal2/tv3/TTV/france24/kanal12) millest france24 on täiesti random kanal mida ei peaks olema ja kanal12 ütleb sifreeritud ja pilt must. Proovisin mis proovisin aga ei suutnud rohkem digitv kanaleid leida. Lõpuks leidsin võimaluse ka manuaalselt mhz sisestada (514 on 6 kanalit ja 594 tundus france 24 olevat). On veel mingeid sagedusi mida käsitsi sisestades kätte saaks kanalid äkki? Igasugune abi teretulnud.

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

Mingi sisse ehitatud digiboxiga tegemist milles starmani kaart.
Jutt on natuke segane, sest pole väga kursis digitv-ga. Kõigele lisaks veel võõras telekas ka mille menüü võiks natuke selgem olla
Üritasin inimest aidata lihtsalt kiirelt uuesti kanalid välja otsides automaatotsinguga. Ükskõik mida ma ka proovisin ei tulnud kõik digikanalid välja. Eks homme proovin uuesti ja vaatan mis saab.
Jutt on natuke segane, sest pole väga kursis digitv-ga. Kõigele lisaks veel võõras telekas ka mille menüü võiks natuke selgem olla

Siis pead otsima telekamenüüst koha kanalite installimine peaks näitama ka ära kas DVB-T või DVB-C otsinguparameetreid saad ka seal muuta,kui on sees DVB-C siis peaks leidma kaabeldigi kanalid ka.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
90E-30W

90E-30W

Kass,
jäta ta rahule, ma juba andsin viite, mis ja kuidas...
Ma arvan, see oli Starman-i enda kala. Kuna just eile, oli mu abikaasal, Tallinnas, täpselt sama probleem, LG telekaga.
Täna, tehes autoskänni, lahenes probleem iseenesest.
jäta ta rahule, ma juba andsin viite, mis ja kuidas...
Ma arvan, see oli Starman-i enda kala. Kuna just eile, oli mu abikaasal, Tallinnas, täpselt sama probleem, LG telekaga.
Täna, tehes autoskänni, lahenes probleem iseenesest.
LG OLED 65E7V-Z + Dreambox DM900 Ultra HD - 36E > 28,2E > 19,2E > 13E > 9E > 4,8E > 0,8W + Cisco EPC3940AL 2.4/5G WiFi modem/router + Netflix
Koht on telekamenüüs olemas, paraku nagu ma ütlesin, üritasin mis ma üritasin... ei saavutanud oodatud tulemust. Aga tänud vihjamast tigekala. Proovin ka automaatse otsinguga algul veelkord siis.
EDIT: Ongi nii, täna leidis kenasti kõik üles. Seega korras.
EDIT: Ongi nii, täna leidis kenasti kõik üles. Seega korras.