Tere!
Tänan kõiki kaasamõtlejaid!
Dijital kirjutas:Võid proovida panna riigiks Soome või Prantsusmaa ja siis otsida. Kas manuaalselt ei anna sagedust sisestada?
Riigi muutmine ei mõjunud midagi...

Ka manuaalotsing ei andnud tulemust...
Scott kirjutas:aga Sa pole asukohta märkinud
TV asub põhimõtteliselt Mõnistes (1,5-2 km eemal).
Scott kirjutas:Veel - kas antenni kuni antennipistikuni on muu seadmega kontrollitud ja kindel, et töötab?
No
teise seadmega nüüd küll antenni just kontrollitud ei ole... Täiesti uus antenn, nädal tagasi ostetud...
TV on küll korras, seda tean, töötas poolteist aastat Tartus Elioni kaabli otsas nagu Miška.
Scott kirjutas:sng kirjutas:... Loogiliselt võttes oleks kõik nagu paigas (riik: Eesti; allikas (source): TV; tuuneri režiim: antenn...), ...
Just siit alates läheb huvitavaks. Mis kanaleid hakatakse otsima, analooge või digit? Kui esimesena analooge, siis tuleb teleka kaeblemine ära kannatada, kuni järg digini jõuab. Kui on valik, siis eelistada digiotsingut.
Jah, digiotsing ikka. Huvitavaks ei lähe tegelikult sealt edasi midagi, sest midagi rohkem valida mul ei olegi...
3. Press ▲/▼ to select Tuner mode, then press ◄/► to select Air or Cable.
- Select Air.
• Press ▲/▼ to select Channel install, and press OK/► to enter.
• Select Automatic search (Refer to Figure 2.), then press OK/► to display Automatic search.
• Press OK to skip the country selection and enter the next step. Or use ◄/► to reselect your country, then press OK to enter.
• Select Digital & Analog, Digital or Analog, then press OK/► to start the automatic search, which relates to all DVB-T digital and/or analogue channels
Ja täpselt nii ongi...
Scott kirjutas:sng kirjutas:Ja telekas kisab aina, et "
skaneeri kanaleid". Ma-enam-ei-või....

Olen mitu korda ka "restarti" teinud telekale (st. tehase seadete taastamist, et ise algusest peale konfiks, tänapäeva telerid peaks seda ju ometi oskama), aga ei midagi...
Paksus kirjas sõnade kääne annab mõista, et tegemist on ooteloleva käsuga, mille täitmist pole veel alustatud. Kui nii, siis on vaja veel kuhugi vajutada. (Nii tarka telerit, mis peale tehaseseadete taastamist ennast ise uuesti konfib, pole veel tehtud

Teler ootab kasutajapoolseid juhiseid kuni protsessi eduka lõpuni, sest ega aparaat tea, millised kasutaja soovid ja tahtmised on

)
No päris nii blond ma siiski õnneks pole küll jah, et arvata, et tv ise kõike "teadma" peab...
Aga selle käsu andmisega on nii, et see käsk on antud ja toiming läbitud (otsing tehtud) ja ta viskab ikkagi uuesti ette kirja "Palun skaneerige kanaleid!" Ma ei oska kokku lugedagi, mitu korda ma viimase nädala jooksul olen neid skaneerinud, ja ta ikka küsib seda käsuandmist aina uuesti ja uuesti....
canon55 kirjutas:Kas miskit juhendit või manuaali pole olemas? Mingi elementaarne näppimise õpetus ikka peaks olema kaasas.
Jah, on küll, ja täitsa olemas, siinsamas mul laua peal... ja sada korda algusest lõpuni ja lõpust algusesse tagasi loetud, ei midagi.
Olen PSi sõnumite abil saanud veidi parema pildi mind ümbritsevatest mastidest jm oludest, katsetan antenniga mängimist veidi, kui nüüd õhtul aega saan... Ja eks ma annan peatselt märku, mis tulemused sellel kõigel on...
Aitäh kõigile veelkord ja kaunist päeva!