Kas keegi teab viidata kust leiab infot ( tutorial jne.) hot emukohat:
mida emuleerib, kuidas töötab, käsud jne ?
tänan ette

Olen aru saanud, et M2, Penta, Titaniumi olemasolul teevad kaardid ise selle ära. See võib ka vale arusaam olla. Olen seni rohkem vaataja rollis olnud ja tehnilist teenust sisse ostnud. Pole aega olnud siit ka foorumeid vaadata, võib-olla on kuskil algtõdede kohta midagi kirjas.sniff01 kirjutas:tead sa mõnd muud asja peale orikate mis seda ei tahaks??Benno kirjutas:Jama on see, et vaja pidevalt koode uuendada.
on küll vale arusaam, kui koodid muutuvad progetakse kaardid ümber, ehk siis uued failid õigete koodidega peale, või siis vanad failid editeeritakse ehk sisestatakse uued koodid (seda mitte kõigi kaartide failidega sest osad eriti need va conksuga seotud asjad on sellised et enne tuleb mingi kindlale kaardile failid ja alles mõne aja pärst saab kood avalikuks ehk ka kõik teised seadmed mis on võimelised sellega töötama saaks oma värskenduse kätte. teised seadmed = kaardid tuunerid camid jne). Väga vähe on selliseid asju mis on AU (vähemalt neid mida vaadatakse siin mail).Benno kirjutas:Olen aru saanud, et M2, Penta, Titaniumi olemasolul teevad kaardid ise selle ära. See võib ka vale arusaam olla.sniff01 kirjutas:tead sa mõnd muud asja peale orikate mis seda ei tahaks??Benno kirjutas:Jama on see, et vaja pidevalt koode uuendada.