Tal pole sees nt AM11 (53E) ja Int904 (60E9. Kas ja kuidas neid lisada saab.
Ei tasa selle riistaga vaadata, kasutan teda Diseq 1/10 väljundite progemiseks ja mul on vaja ka ülalnimetatud satid talle kuidagi sisse sööta, nimekirjas olevad on OK.
Samsung DSR9400VIA-le uue sati lisamine
Tegin lõpuks nii, et installisin suvalise listis oleva kasutamata sati nime alla mulle vajaliku sisse. Seda saab User mode abil, toksid transponderi parameetrid sisse ja lased otsida. Ta loeb nii sisse ainult selle tp kanalid ja siis pead järgmise tp parameetrid sisse söötma. See pole raske töö, sest venelastel kanaleid vähe.
NB! Kui tahad nii petta, siis ta ei lase ette antud sattide puhul nt ringpolarisatsiooni H või V vastu muuta ja annab Error. Seega pead jälgima kas juba ees oleva polarisatsiooni tüüp on sama mis salvestataval satil.
Lisaks peaks nimekirjas olema ka 3 tühja sati kohta (Satellite 1 (0.0E) jne), milliste nimesid ei saa muuta aga sama moodi nende alla salvestada saad küll. Mina teatud muudel põhjustel seda kasutada ei saanud.
NB! Kui tahad nii petta, siis ta ei lase ette antud sattide puhul nt ringpolarisatsiooni H või V vastu muuta ja annab Error. Seega pead jälgima kas juba ees oleva polarisatsiooni tüüp on sama mis salvestataval satil.
Lisaks peaks nimekirjas olema ka 3 tühja sati kohta (Satellite 1 (0.0E) jne), milliste nimesid ei saa muuta aga sama moodi nende alla salvestada saad küll. Mina teatud muudel põhjustel seda kasutada ei saanud.