NTV i
Re: NTV i
Kui vaatate lähemalt, siis märkate et Viaccessi kaardike ikka olemas kuigi kanalid ise lahti ehk siis infi datavoos saadetakse, et kanal peaks olema kodeeritud. Samas ei kirjuta vastuvõtjad neid kanaleid sisse kui püüate otsingut teostada FTA-na. Ikkagi tuleb panna ALL asendisse, ehk (kõikide)kodeeritud kanalite otsingusse.jorss11 kirjutas:NTV i Hotbirdil lahti ( kõik kolm kanalit) ???
Ilmselt seal mingid uuendused tulekul ja igaks juhuks korjati katsetamise ajaks kood maha kuniks katsetused käivad, et vältida maksnud vaatajate pahameelt hiljem

Re: NTV i
tõsi, viaccessi tunnus on tõesti paketil olemas, aga minu tuuner näiteks ei annagi muud otsimisvõimalust kui all-kõik ühelt satelliidilt. kanalilistidesse saab juba eraldi kanaleid sorteerida.otsingu tulemusena on ALL listis kõik leitud kanalid olgu nad siis kinnised või avatud.truffi kirjutas:Kui vaatate lähemalt, siis märkate et Viaccessi kaardike ikka olemas kuigi kanalid ise lahti ehk siis infi datavoos saadetakse, et kanal peaks olema kodeeritud. Samas ei kirjuta vastuvõtjad neid kanaleid sisse kui püüate otsingut teostada FTA-na. Ikkagi tuleb panna ALL asendisse, ehk (kõikide)kodeeritud kanalite otsingusse.jorss11 kirjutas:NTV i Hotbirdil lahti ( kõik kolm kanalit) ???
Ilmselt seal mingid uuendused tulekul ja igaks juhuks korjati katsetamise ajaks kood maha kuniks katsetused käivad, et vältida maksnud vaatajate pahameelt hiljem
Ma arvan ka et seal on midagi uut tulekul.Esimene uuendus on see et kanal hakkab uudiseid edastama oma vaatajatele uues formaadis (1h intervalliga vene keeles). 2 uuendus oli see et saateid peaks olema võimalik vaadata reaalajas läbi interneti, aga see hetkel vist ei toimi.
Mulle jäi mulje et tegemist on promosaadetega. Praegu käib seal mingi film.
nüüd sain endale selgeks tehtud 2 asja. esiteks on ntv+ ja rtv ühe omaniku omad aga sisu poolest on tegemist siiski väga erinevate pakettidega. Kui RTVi on mõeldud väljaspool Venemaad elavatele venelastele, siis NTV+ on puhtalt venemaine. Lisaks veel erinevused: RTV pakett koosneb kolmest kanalist, NTV+ Eutelsat W4-l aga sisaldab hoopis rohkem kanaleid. nii et omanik on üks aga paketid on hoopis erinevad. keerake pann W4-le ja uskuge mind, seal on kanalid kinni.
väga sisutihe see viimane teade
kubiseb lausa faktidest - ilmselt pistan omale juhtme pepusse ja päikeseprillidele kuvatakse RTVi pilt 

DVB-S: DM7020HD OpenATV ja DM920UHD OpenATV - 30W/1W/5E/9E/13E/16E/19E/23E/36E (DiSEqC 1/10 SW101D); PULT: Logitech Harmony ONE - HELI: DENON1910 - PILT: 50" PHILIPS UHD TV.
Äkki viitsime hiirt liigutada ja parema sõrmega ühe vajutuse teha
http://tv.rtvi.ru/
http://tv.rtvi.ru/
@jorss
Kirjutamine ei ole sugugi lihtne, sest tuleb ennast kõigile selgeks teha (ka kõige rumalamatele) - mina näed ei saanud kuidagi sinu poolikust sõnumist aru, mida tegema peaksin
Aitähh täiendava vihje eest 
EDU !
Kirjutamine ei ole sugugi lihtne, sest tuleb ennast kõigile selgeks teha (ka kõige rumalamatele) - mina näed ei saanud kuidagi sinu poolikust sõnumist aru, mida tegema peaksin

EDU !
DVB-S: DM7020HD OpenATV ja DM920UHD OpenATV - 30W/1W/5E/9E/13E/16E/19E/23E/36E (DiSEqC 1/10 SW101D); PULT: Logitech Harmony ONE - HELI: DENON1910 - PILT: 50" PHILIPS UHD TV.