progDVB salvestatu ...

Vasta
Kasutaja avatar
Erx
Uudistaja

progDVB salvestatu ...

Postitus Postitas Erx »

5 eeku inimesele, kes mulle lollikindlat nõu annax, kuidas progdvb salvestatud gigaseid faile pisemaks convertida. Olen igasugu videoconvertereid proovinud ja koodekseid kasutanud ... Kui keegi rutiinselt tegutseb, siis oleks tänulik soovituste eest. Mul seni on õnnestunud faile pisendada u 60 MB --> 50 MB :)

suured tänud ette
Kasutaja avatar
Margussa
Uudistaja

Postitus Postitas Margussa »

Tasuta nõuanne :shock: :shock: Doktor Divx on hea abimees!
Kasutaja avatar
jyrts
Entusiast

Postitus Postitas jyrts »

kui tahad veel juppe välja lõigata, või mingeid filtreid kasutada(deinterlace, rezise vms) siis ikka VirtualDub-MPEG2 üle kõige...
Kasutaja avatar
pint
Entusiast

Postitus Postitas pint »

Tõsijutt! Virtualdub-MPEG2, XViD codec, 2-pass encoding, heli veel omakorda MP3'e (selleks Radium MP3 koodek, mis Virtualdubiga hästi läbi saab) Ja kahanevad su suured failid nagu võluväel :wink:
Õpetusi, kuidas täpselt see pakkimine käib, on netis hulgi - kasuta otsingus neidsamu minu antud väljendeid ja ongi olemas!
Kasutaja avatar
Erx
Uudistaja

Postitus Postitas Erx »

aityma

aga siiski 186 --> 109 MB pole vist ka kõige parem saavutus .... ?
või on mingi siuke tendents ka, et mida surem fail, seda paremini % pakib kokku. sellel virtualdub-l peaks olema isegi mingi siuke rezhiim, et cd-le kirjutamiseks (täpselt 700MB-x).

2-pass encoding: seal ka 3-4 erinevat varianti, int, ext, 1st pass jne .. mis see 6ige v6iks olla.

ja kas save as AVI on ikka 6ige v6i oopis targem mingit muud save as (seal ju terve unnik neid) kasutada?

exma otsin ise ka juhiseid netist aga abi alati hea ..
Kasutaja avatar
Erx
Uudistaja

Postitus Postitas Erx »

ise kysin - ise vastan

kommentaariks: dr. divx siis viimaks aitas, kui kasutada 1-pass encoding, ja heli keerasin stereolt --> monoks. Tulemuseks siis ca 3x vähenemine ja kvaliteet sama. Virtualdubi k6ikv6imalike variantidega ikkagi kas ei vähenenud failisuurus v6i kannatas kvaliteet irmsasti ... kuigi teadaolevalt see 3x pole ka veel k6ige efektiivsem faili pisenemine .. hetkel piisab.
Kasutaja avatar
TarmoS
Entusiast

Postitus Postitas TarmoS »

ei tea, mis kvalitet säilib kui sa stereolt teed monoks heli

pildist rääkmata
Vasta

Mine “>> DVB Kaardid <<”