Kuidas panna DB IP lukku?????
ISP on selle raudselt ära muutnud... Sinu puhul oleks kindlaim lahendus siiski pista sinna driimi ja zyxel'i vahele veel üks zyxel'i karp:wonwedru kirjutas:The default user name is 'admin' and password is '1234'.Mul oli nii,proovi.
ntx. Zyxel Presige 234
Siis oleks driim sul sisevõrgus ja tulemüüriga piiratud...
Alati võid ju mängida ka iptables'iga ja panna piirangud väljast lähtuvatele ühendustele...
iCE
mul endal zyxel 660, lasi 1234 sisse ei olnud miskit isp poolt muudetud.ice kirjutas:ISP on selle raudselt ära muutnud... Sinu puhul oleks kindlaim lahendus siiski pista sinna driimi ja zyxel'i vahele veel üks zyxel'i karp:wonwedru kirjutas:The default user name is 'admin' and password is '1234'.Mul oli nii,proovi.
ntx. Zyxel Presige 234
Siis oleks driim sul sisevõrgus ja tulemüüriga piiratud...
Alati võid ju mängida ka iptables'iga ja panna piirangud väljast lähtuvatele ühendustele...
iCE
konfi mida tahad. ei usu et lukku pistetud mis sest tulemüürist muidu tolku kui konfida ei saa
oot mis mõttes kõik pääsevad su DB'sse sisse? Et mõtled web
remote controlli, samba serverit - või mida konkreetselt?
Mul jäi juba mulje et väljast poolt, ehk siis internetist pääseb su
dreamile ligi - aga vaevalt see nii on. Nii nagu ma aru sain, on sul
dream ja kohalikult arvutid ühe HUBi küljes, ja sa ei taha et teised
arvutid pääseksid dreamile lihi - pane siis lihtsalt dreamile parool peale!
remote controlli, samba serverit - või mida konkreetselt?
Mul jäi juba mulje et väljast poolt, ehk siis internetist pääseb su
dreamile ligi - aga vaevalt see nii on. Nii nagu ma aru sain, on sul
dream ja kohalikult arvutid ühe HUBi küljes, ja sa ei taha et teised
arvutid pääseksid dreamile lihi - pane siis lihtsalt dreamile parool peale!
- guardv
- Edasijõudnu
- Kontakt:
ViasatNDS kirjutas:Olen praegu oma DB-st 200km kaugusel ja pääsen sinna sisse nii DCC kui Flasfisardiga,http-st rääkimatta.
Selle vea leitsin yles miks kasutusjuhendi järgi sinna ADSL modeemi sisse ei saanud.
Teise kohapealt see on jälle hea et ma ise sinna pääsen aga kuidas saaks nii et ainult mina pääseksin sinna ja teised ei???
ot mis su dreami ip oligi , nimi ja parool ka

- kanajuurikas
- Entusiast
Paigaldad dreami juurde sellise ruuteri, mille abil saab virtuaalse privaatvõrgu tekitada. Privaatvõrku sissesaamiseks on vaja teada parooli ja pärast seda saad dreamile ligi, vastasel korral mitte.ViasatNDS kirjutas:Olen praegu oma DB-st 200km kaugusel ja pääsen sinna sisse nii DCC kui Flasfisardiga,http-st rääkimatta.
...kuidas saaks nii et ainult mina pääseksin sinna ja teised ei???