Tõelised virtuaalsed kuningad!

Siin räägitakse seda mis sülg suhu toob
Kasutaja avatar
videomakk

Tõelised virtuaalsed kuningad!

Postitus Postitas videomakk »

Virtuaalmaailma ilud ja võlud. See on teema, millest iga foormi nn juhtkond soovib üle ja ümber minna, Parem kui seda teemat iial ei tekiks, sest sõna foorum on kaotanud virtuaalmaailmas oma algse ja tõelise olemuse.

Miks siis kardetakse tõelist foorumit luua? Hea küsimus. Vastus aga ei pruugi virtuaalmaailma virtuaalsetele kuningatele iial meeldida.

Kui siiski teemat lahkama hakata, siis ehk muutub nii mõnigi asi mõistetavakas, mis seni tundub arusaamatu ja kellegile isegi ebaõiglane ehk.
Vastus peitubki vast sõnas virtuaalne. See pole tõeline. Tõelises maailmas tekivad kuningad ja juhid, ning neilt eeldatakse tarkust, juhioskusi, liidri omadusi jne. Tõelises maailmas on arvestatav kuningas tõeline kuningas. Ta on keegi. Tema ego on raske kõigutada, sest tema enesehinnang on sedavõrd kõrge, alamklassi herilastorkeid ta lihtsalt ei märka.
Virtuaalmaailmas paraku loovad inimesed endale ise imago, mis ei eelda juhi ja ja liidri omadusi. Siin maailmas saan olla virtuaalne kuningas, kes otsustab oma väikses kuningriigi piires kõike. Kes mida ütleb, millal ütleb ja kellele ütleb.
Kes on need nn kuningad siin virtuaalses keskkonnas? Sellele vastusele saab lahenduse, kui kaaluda, et millised inimesed ja miks virtuaalmaailma külastavad. Tavaeliselt saab neid lahterdada kahte gruppi. Esimene ehk igavusest ringi seiklejad. Need käivad siin ja seal. Avaldavad oma sõltumatut arvamust. Tulevad ja lähevad. Nagu tuuled väljal. Teine grupp aga koosneb inimestest, kes oma reaalmaailma identiteedikriisi üritvad tasakaalustada siin helendava ekraani taga. Tavaelus pole nad tavaliselt keegi, kibestunud koduperenaised, töötud ja sotsiaalselt nõrgemasse ja toimetulekult kehvemasse gruppi kuuluvad, haritlased, kes erinevatel põhjustesl (tõenäoliselt saamatusest ja osakamatusest) pole oma teadmistega kusagile jõudnud, inimesed, kes reaalmaailmas iial ei ole mitte keegi.
See grupp ongi virtuaalmaailma kuningateks pürgijate grupp. Siin luuakse endale uus imago, usinamad loovad omad foorumid, et tunda kordki elus, et nad on keegi. Ja nad tõsimeeli usuvadki, et nad on tõelised tegijad.

Kahjuks tõeliste kuningateni nad iial ei küüni, tõelisteks tegijateks nad iial ei saa. Ja kuidas sa selleks ikka saada. Tõeline olla, tähendab tunnustust ja respekti. Aga seda kahte asja ei saa ei jõuga ega üleolekuga. See eeldab oskust käituda, oskust suhelda, nii et rahvas vaataks sulle alt üles. Tõeline kuningas hoolib ja oskab juhtida.
Paraku need sõnad jooksevad virutaalmaailmas liiva. Sest kes pole nendest pisiasjadest saanud aru reaalmaailmas ja pole seal kuninga staatust saavutanud, see ei suuda seda ka siin virtuaalses ühiskonnas.

Ma tean, et see arutelu vihastab meie virtuaalseid kuningaid, nagu eelnevalt toodud väikesed naljad. Virtuaalsed kuningad on haavatavad ja vägagi. Seega eeldan, et antud arutelu eluiga on üürike. See kustub kiiremini, kui kuningad jõuvad teksti süvenenult lugeda ja arugi saavad, et siin pole kübekestki solvanguid, õelust, nende positsiooni kõigutavat kriitikat. Nende jaoks on see suurim ja kõige jõhkram rünnak nende isiksuse vastu. Kuigi teksti süvenenult lugedes mõistab iga tekstilugemisoskusea inimene kinnitada mu sõnu - See on vaid arutelu ja mõttetera, mis on täis sügavaid fakte, mida arukas inimene paneks kõrva taha!

Ma ei muuda maailma, vaid avaldan arvamust, tuginedes iidsele sõnale Foorum !!!!!!!!!!!
ice
Õpetaja

Re: Tõelised virtuaalsed kuningad!

Postitus Postitas ice »

Uskumatu! Panid oma ema esseed kirjutama!?
videomakk kirjutas:Teine grupp aga koosneb inimestest, kes oma reaalmaailma identiteedikriisi üritvad tasakaalustada siin helendava ekraani taga. Tavaelus pole nad tavaliselt keegi, kibestunud koduperenaised, töötud ja sotsiaalselt nõrgemasse ja toimetulekult kehvemasse gruppi kuuluvad, haritlased, kes erinevatel põhjustesl (tõenäoliselt saamatusest ja osakamatusest) pole oma teadmistega kusagile jõudnud, inimesed, kes reaalmaailmas iial ei ole mitte keegi.
Me mõistame su rasket elu aga oma käitumisega siin foorumis ei anna sa just palju põhjust endale kaasa tunda. Võibolla vaid viivuks ja kuni sinu järgmise spämmpostituse lugemiseni, kuigi pean mainima, et mida vähem seda foorumit loen, seda vähem mind see ka häirib ;)
videomakk kirjutas:See grupp ongi virtuaalmaailma kuningateks pürgijate grupp. Siin luuakse endale uus imago, usinamad loovad omad foorumid, et tunda kordki elus, et nad on keegi. Ja nad tõsimeeli usuvadki, et nad on tõelised tegijad.
Tubli! Homme selle asemel, et taas arvuti taha istuda, mine tee üks jalutuskäik talvises looduses. Jahutab maha ehk veidi. Elu pole tegelikult üldse nii kole ;)
videomakk kirjutas:Ma ei muuda maailma, vaid avaldan arvamust, tuginedes iidsele sõnale Foorum !!!!!!!!!!!
Samad sõnad! Kusjuures pean sind kiitma - seekord täiesti õigesse foorumisse oma südamepuistamise postitanud (y)

iCE
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

100% see pole VHS-i käekiri! Jätan põhjused enda teada, miks nii arvan!
Näita algallikat!
Kasutaja avatar
videomakk

tigekala kirjutas:100% see pole VHS-i käekiri! Jätan põhjused enda teada, miks nii arvan!
Näita algallikat!
Algallikas Demokritos. Pole kahjuks võimalik näidata. Raamatukogust kindlasti leiad raamatu!
Kasutaja avatar
videomakk

Icele vastaks nii. Tore , et leidsid aega jälle mu ema solvata nagu alati. Kahju, et sa ei saa üldse aru mis väljaspool sinu mina toimub. Ma saan aru , et sul puudub ainult mõõk, et olla kuningas Arthur. Aga kahjuks Arthur ei tahtnud olla kuningas. Teda valiti selleks!!! Sind pole keegi valinud. Mina nt ei taha olla Arthur kes oli juba olemas kellest kõik juba niigi räägivad ja võib olla ka unustavad. Tahan olla kuningas oma näoga, mina ise!!
Kasutaja avatar
truffi
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas truffi »

videomakk kirjutas:Tahan olla kuningas oma näoga, mina ise!!
Ole pealegi kui see sind normaalsemaks muudab :wink:
Viimati muutis truffi, 00:12, 10 Jaan 2006, muudetud 1 kord kokku.
ja ehk jumal annab teile andeks, et te kõik olete päevavargad, joodikud, liiderdajad, laiskvorstid...TAINAPEAD!!!
Kasutaja avatar
videomakk

truffi kirjutas:
videomakk kirjutas:Tahan olla kuningas oma näoga, mina ise!!
Huvitav, mis näoga kuningas sa siis oled kui mõnega meist (keda otseselt solvanud oled) hämaral tänaval juhuslikult kokku juhtud sattuma.... :D
Igatahes mina seda kuningat ei kadestaks küll (kui ta hommikul peeglist oma kuninglikku nägu peaks võtma vaevaks vaadata) :lol:

Sa võid olla kuningas aga ka kuningatele kehtivad SIIN FOORUMIS OLEVAD REEGLID :!:
SAA SELLEST OMETI ÜKSKORD ARU ja sa võid veel selles karmis looduslikus valikus ellu jääda :wink:

Ja püüa endale ka seda teadustada, et sa võid olla kasvõi maailmavalitseja (või kuningas) aga sa oled sellisel juhul kuningas võõras kuningriigis :!:
Ei tasu mulle lgp moderaator rääkida FOORUMI (palun tee endale selgeks mis asi FOORUM üldse on!) reeglitest! Huvitav, mis näoga kuningas sa siis oled kui mõnega meist (keda otseselt solvanud oled) hämaral tänaval juhuslikult kokku juhtud sattuma.... :D Sest ise oled siin nende reeglite põhirikkuja ja ähvardad füüsilise vägivallaga. ma saan aru küll, et päris elus oled kühmu jäänud aga see veel ei tähenda , et sul on õigus labasel moel sinn ähvardada teisi! Sinu õnn, et keskaegsetest tavadest on meie ühiskond lahti saanud ja nn "tõe ja reeglite kuulutajad" nagu Kopernikus enam tuleriidale ei saadeta. Meile on jäänud siin virtuaalne demokraatia( mis ei kuulu Foorumi reeglitesse) mida sa kasutad nagu Nero
Ja püüa endale ka seda teadustada, et sa võid olla kasvõi maailmavalitseja (või kuningas) aga sa oled sellisel juhul kuningas võõras kuningriigis Taevas halasta , loe esimest postitust! ma tõesti ei taha olla sinu kuningriigis! AUSALT! See oleks kole ja ma ei oskagi olla kahe näoga maskikandja nagu antiiksetest aegadest on see teatri sümbol. Ja tegelikult ma saan täiesti aru sellest sest inimesed vajavad tsirkust ja leiba. selles kontekstis oled sa omal kohal!
Kasutaja avatar
truffi
Entusiast
Kontakt:

Keegi pole sind VEEL ähvardanud :!: See oli vaid oletus (ja arvan, et mitte eriti vale). Oled siin paljusid juba ära tüüdanud oma spämmiga ja mis veel koledam (oma solvangutega). Mina saan sinu kohta pidevalt PM-e, et miks sinusugusega midagi ette ei võeta :!: Ja kuna ma ei ole kuningas vaid töömesilane siin, siis soovitaksin sulle kahte varianti (vali ise kumb sulle sobib):

1) Allu reeglitele, mis kehtivad kõigi siinolijate jaoks.

2) Lahku siit foorumist (kuniks on sul võimalus lahkuda viisakalt).

Kui sa ajalugu nii hästi tead, siis ole palun nii kena ja koli kusagile sellisesse virtuaalsesse maailma, kus sinu mütoloogilisi teadmisi osatakse ka hinnata vastavalt.
ja ehk jumal annab teile andeks, et te kõik olete päevavargad, joodikud, liiderdajad, laiskvorstid...TAINAPEAD!!!
Kasutaja avatar
videomakk

No pane bänn mida sa ähvardad. ja pane tagasi ka oma postitused mis sa oled maha kustutanud!!!! miks sa seda tegid???????????????????????
Ja peale bänni loe mu esimene postitus l'äbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasutaja avatar
videomakk

truffi kirjutas:
Kui sa ajalugu nii hästi tead, siis ole palun nii kena ja koli kusagile sellisesse virtuaalsesse maailma, kus sinu mütoloogilisi teadmisi osatakse ka hinnata vastavalt.
Muide alateema on MUIDUJUTT. Loe FOORUMI reegleid!!! Mina olen äkki jah ajaloos kompetentne. Milles sina oled?
Kasutaja avatar
hulluarst1
Edasijõudnu

Postitus Postitas hulluarst1 »

Njah ... põnevat lugemist tükiks ajaks... :roll:
Kasutaja avatar
dumbuser
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas dumbuser »

Kuidagi jamaks kisub see asi siin. Iga nädal on kellegil vaja oma kuradi londipikkusega kõikide ees hüpata. Nii harva kui ma ka satun siia, mingit asjalikku juttu on väga vähe. Aga vbl polegi mingit nö asjalikku uudist enam ammu olnud. Ehk on ka olemasolev tehnika üsna selge ja siis on aega igasugu vaimunõtrusi ja mõtteröhitsusi siia saata. Egas muud kui kraaksuge edasi.
P.S. kunagi oli mingi kokkutuleku teema. Mis sellest saanud on ?
Kasutaja avatar
truffi
Entusiast
Kontakt:

dumbuser kirjutas:P.S. kunagi oli mingi kokkutuleku teema. Mis sellest saanud on ?
Teema on endiselt päevakorral. Kahju, et pole siiani kaugemale jutust jõutud. :?
Kasutaja avatar
greedy
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas greedy »

videomakk kirjutas:Aga kahjuks Arthur ei tahtnud olla kuningas. Teda valiti selleks!!!
OFFTOPIC!!!

no ikka tahtis olla küll, muidu polex ta seda mõõka üldse käppima hakandki vaid olex rahulikult sigu edasi karjatanud :wink: :lol:

(ajaloos ebakompetentne ja ei häbene seda)
hexman
Õpetaja

Postitus Postitas hexman »

Tore, et asjalikku lugemist leiab meie foorumis, esimesed 2 lugu vähemalt selles teemas, noh edasi läks vanaviisi. Aga soovitaks lugeda ka Gustave Le Boni "Hulkade psühholoogia" ja teha 1 korralik retsentsioon ehk avab nii paljudelegi silmad, muideks see raamat oli ka Hitleri ja Stalini laual.
Vasta

Mine “Muidujutt”