Huvitav, kas ka Sina, (peamiselt uus) lugeja, oled tüdinenud siinsest kohati lausa mõistukõnena mõjuva vanade olijate "targutamisest" või halvimal juhul lausa kemplemisest?
Andestust aga nimetatud "solvavad" väljendid on ainukesed, mis minu arust uuele lugejale antud foorumit üldmuljestavad.
Jutt, senine ja osa ka edaspidisest, kõlab kui rõve müügimöla aga kinnitan, et "papiga" siiski mingit pistmist ei ole, pigem vastupidi- puhas entusiasm.
Kui sooviksid lisaks käesolevale (ideeliselt suurepärasele) foorumile ka toimivat TEADMISTE BAASI, kust saaks kiiret ja REAALSET ning 100% tsenseerimata abi oma SATiteemalistele küsimustele, siis loe edasi.
Kui mitte, siis palun kommenteeri sarkastiliselt

Ma ei taha kedagi siinolijatest absoluutselt mingilgi moel solvata aga mina, kui ALGAJA, leian, et käesolevast (, praktiliselt ainukesest eestikeelsest, mõistlikust ja teemakohalisest) foorumist reaalse info hankimine on VÄGA raske, liialt aeganõudev ja kohati lausa segadusttekitav.
No te proovige vaid omale huvipakkuva märksõna otsingulahtrisse sisestamist ning tulemuste analüüsimist, mis (minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt) ilmestab suurepäraselt käesoleva foorumi (eba?)efektiivsust.
Seega sooviksin VÄGA, kas
A) pakkuda oma abi olemasoleva parendamisel/ täiendamisel
ja/ või
B) osaleda uue teemakohase ja kasutajasõbraliku infobaasi loomisel (mida oleksin nõus ka edaspidi haldama).
Kuna pean ennast absoluutselt pädevaks IGASUGUSES IT-asjanduses (tõeliselt professionaalses mõttes) ning oleksin väga aktiivne antud teema arendamises, siis sooviksin käesolevaga koondada aktiviste ja mõttekaaslasi, kes on moraalselt ja/või reaalselt nõus minuga kaasa lööma.
Andke palun oma ideedest ja/või vastuväidetest teada (eelistatult) siin teemas, PM'iga või e-aadressil: kain ÄT wp.ee
Minu eesmärgiks ei ole selle foorumi lugeja-arvu vähendamine, kellegi solvamine, halvustamine vms., vaid koostöö ja asjahuviliste võimaluste laiendamine.
Ma tänan teid VÄGA tähelepanu eest ja loodan IGASUGUSELE vastukajale.
PS. Olen küll satiteemas veel paras jobu (algaja) aga IT vallas väga kogenud (eriti targana tunnen ennast pärast siitleitud Dreamboxi-teemalisi juhendeid lugedes