Ei loe sellelt sageduselt kanaleid sisse. Näitab ilusti signaali jne aga mõtleb otsima pannes tükk aega ja näitab välja 0 found.
Pilliks siis vana loaderiga 9500 VIA CI (peal viimane soft).
SetEdit-iga püüdsin käsitsi sisse panna pidid,PCM jne aga ikka must pilt ees. Kui paned aga otsingus pidid sisse ja salvestad kanali USER XXX-ina sisse , siis nagu näitab. Päris paras töö muidugi ja ega sealt midagi eriti mõistlikku ka ei tule aga sportlik huvi oleks ikka, kel lahendus olemas või siis need vaid minu pilli luulud.
Ootaks vastukaja...
Probleem 9500+Hot Bird 11200 V
Probleem 9500+Hot Bird 11200 V
ja ehk jumal annab teile andeks, et te kõik olete päevavargad, joodikud, liiderdajad, laiskvorstid...TAINAPEAD!!!
Proovisin sammyga, luges ilusti, oma 25 kanalit on sellele sagedusele ära mahutatud, enamus itaalia keelsed.
Mul ei tundnud ka adjarat ära samsung, kui käsitsi ette andsin pidid, siis sain kätte, kustutasin siis kõik ära ja lugesin uuesti sisse käsitsi vajalikud transpondrid, siis sain ka automaatselt selle kanali kätte. Vast kui ammu pole uuendanud, siis vist mingid vanad seisud hakkavad segama, sest asukohti vahetatkse. Aga proovi, enne salvesta vana kanalite list arvutisse, vajadusel saad taastada ja alusta puhtalt lehelt.
Mul ei tundnud ka adjarat ära samsung, kui käsitsi ette andsin pidid, siis sain kätte, kustutasin siis kõik ära ja lugesin uuesti sisse käsitsi vajalikud transpondrid, siis sain ka automaatselt selle kanali kätte. Vast kui ammu pole uuendanud, siis vist mingid vanad seisud hakkavad segama, sest asukohti vahetatkse. Aga proovi, enne salvesta vana kanalite list arvutisse, vajadusel saad taastada ja alusta puhtalt lehelt.