Abi vajaks!!

Tarkvara ja riistvara probleemid
Vasta
Kasutaja avatar
porgupojad
Uudistaja

Abi vajaks!!

Postitus Postitas porgupojad »

Mul väike probleem...tõmbasin omale fable(üks arvutimäng) siis sellega tulid kaasa 4plaati ja nende platide formaadid olid .mdf, .mds(ma lootsin et on .ISO ehk ühte plaati kahes formaadis (.mdf formaadins on oma 700mb aga mds on 1kb) nii siis ma ei oska intstallida mängu...mis ma pean tegema pean midagi tõmbama? Ma proovisin küll daemon toolsiga aga ei saa nud kui on vaja ikkagi daemon toolsiga midagi teha siis palun täpsemalt.
Kasutaja avatar
SuurJobu
Entusiast

Re: Abi vajaks!!

Postitus Postitas SuurJobu »

porgupojad kirjutas:Mul väike probleem...tõmbasin omale fable(üks arvutimäng) siis sellega tulid kaasa 4plaati ja nende platide formaadid olid .mdf, .mds(ma lootsin et on .ISO ehk ühte plaati kahes formaadis (.mdf formaadins on oma 700mb aga mds on 1kb) nii siis ma ei oska intstallida mängu...mis ma pean tegema pean midagi tõmbama? Ma proovisin küll daemon toolsiga aga ei saa nud kui on vaja ikkagi daemon toolsiga midagi teha siis palun täpsemalt.
pakutakse valja et Alcohol 120% peaks neid tunnistama
Kasutaja avatar
porgupojad
Uudistaja

ma proovisin tõmmata triali aga ütles kohe et sinu tiral versiooni aeg on läbi ma ei tea mix nii ütles(mul pole sellel arvutil olnud alcohol120% ja ostes uus arvut olin juures kui kokkupandi...)igastahes mis ma edasi teen?
Kasutaja avatar
dumbuser
Edasijõudnu
Kontakt:

Postitus Postitas dumbuser »

Siis ürita ikkagi see alcohol käima ajada. Või katseta muid asju. Kui sa peale guugeldamist ka targemaks ei saa siis pole sul ilmselt ise võimalik oma probleemi lahendada ja pead mõne pädevama tegelasega jutule saama. Neid asju mis mdf'iga tegelevad on päris mitu.
Kasutaja avatar
porgupojad
Uudistaja

sain jagu pidin ära omama daemon toolsiga ja siis winISO ga avama k ty ikkagi
Vasta

Mine “Arvutid”