Pange pead paika
Pange pead paika
Üldiselt ketas üleval. 500.- sellele kes tuleb ja paneb 4 piad paika täna. see kuradi dream on nii uimane, et jäängi ise otsima
milline pann ja mida tahad vaadata? tean juba omast kogemustest et dreamiga suht mõttetu päid paika panna - saab küll hakkama aga sitaks aega vajab 

Antenna: Wavefrontier T90 Toroidal
Coverage: 80E + 36E; 31.5E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E + 0.8W
LNBs: DUR-line Ultra Quattro
SAT>IP Servers: Xoro 8100
SAT>IP Receivers: VU+ Zero 4K
Coverage: 80E + 36E; 31.5E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E + 0.8W
LNBs: DUR-line Ultra Quattro
SAT>IP Servers: Xoro 8100
SAT>IP Receivers: VU+ Zero 4K
1200 eest ma peedistaks su ära koos kogu ülespanekuga. praegu ainult pead häälestada. aga juba kõik oksationu kirjutas:Esiteks väljas juba pime ja 500 eest 4 pead paika panna,ei tule ükski spets.Arvesta vähemalt 1200 EEK-ika.Kui tahad tööle ka garantiid.(vähemalt Pärnus selline taks ja see hind linnas,väljapoole lisandub ka transa maksumus)500-ga võid võtta appi mõned sõbrad ja õlled
Sa võid ennast peedistada ka 0-eeki eest .Edu sulle peedistamiselvideomakk kirjutas:1200 eest ma peedistaks su ära koos kogu ülespanekuga. praegu ainult pead häälestada. aga juba kõik oksationu kirjutas:Esiteks väljas juba pime ja 500 eest 4 pead paika panna,ei tule ükski spets.Arvesta vähemalt 1200 EEK-ika.Kui tahad tööle ka garantiid.(vähemalt Pärnus selline taks ja see hind linnas,väljapoole lisandub ka transa maksumus)500-ga võid võtta appi mõned sõbrad ja õlled

Sorry, algaja ignorantsuse pärast, aga milline tuuner siis peade paikapanemiseks paremini sobibjyrts kirjutas:milline pann ja mida tahad vaadata? tean juba omast kogemustest et dreamiga suht mõttetu päid paika panna - saab küll hakkama aga sitaks aega vajab
Siin majas eri peredel: Dream 500, Strong 6130 ja Viasati ametlik Thomson. Olen neid kõiki häälestamiseks kasutanud. Strong ei sobi peade paikapanekuka absoluutselt, sest ei anna mingeid arvulisi andmeid, ainult mingid suvalised tulbad.
Dreami ja Thomsoniga on vähemalt mingigi võimalus asjad paika saada aga vaeva on küll palju.