MgCam1.18 manuaalne install
MgCam1.18 manuaalne install
Tere
Kuidas installeerida Mgcamd manuaalselt Gemini imagele?
Pean silmas kui sinise nupu alt valida Add-ons ja seal valik manual install. Mis failid sinna /tmp alla kopeerida või kuhu neid üldse kopeerida.
Interneti ühendust pole, läpakas mgcamd failidega on ühendatud läbi ruuteri driimiga.
Kuidas installeerida Mgcamd manuaalselt Gemini imagele?
Pean silmas kui sinise nupu alt valida Add-ons ja seal valik manual install. Mis failid sinna /tmp alla kopeerida või kuhu neid üldse kopeerida.
Interneti ühendust pole, läpakas mgcamd failidega on ühendatud läbi ruuteri driimiga.
veel küsimusi
Ok. Leidsin tolle tar.bz2 faili netist. Kuid mida hakata peale ja mille jaoks on too mgcamd 1.18.zip , mis sisaldab faile lõppudega ( .example, .ppc, .mips )
Re: veel küsimusi
see zip viska var/tmp kataloogi ja siis menyyst installidki, filed lähevad sinna kuhu vajafreq kirjutas:Ok. Leidsin tolle tar.bz2 faili netist. Kuid mida hakata peale ja mille jaoks on too mgcamd 1.18.zip , mis sisaldab faile lõppudega ( .example, .ppc, .mips )
Ei tööta...
Kopisin tolle tar.bz2 faili tmp-i ja vajutasin Ok ja ütleb, et addon install edukas aga cam-ide menüüs (sinise nupu alt) ei ilmne seda kusagil.
Olen proovinud ka camd3 ja evocamdi tarballe - sama teema.
Gemini image ka värskelt peale lastud aga ei kasu midagi.
Ära tüütab.
Ära tüütab.
Re: Ei tööta...
2 võimalust on. Kas fail oli vigane või restart tegemata.freq kirjutas:Kopisin tolle tar.bz2 faili tmp-i ja vajutasin Ok ja ütleb, et addon install edukas aga cam-ide menüüs (sinise nupu alt) ei ilmne seda kusagil.
Ära tüütab.
A mis sa neist üldse käega tahad sisse ajada? Geminil peaks need küll kõik nö. puldist tulema.freq kirjutas:Olen proovinud ka camd3 ja evocamdi tarballe - sama teema.
Veevalaja...
Mul oleks lihtsam nii, sest maci läpakast ei saa neti ühendust dreamboxiga ( mul wireless). Aga tundub, et Gemini imagele pole manuaalne install eriti mõeldud ega meelepärane.
Tegin eksperimenti gemini 3.30, 7020, evocamd manual installiga, mis sai 2.70`nele kunagi pandud ja ka töötas. Tulemus: Lisandub peale restarti cam´ide nimekirja. Valida nimekirjast laseb, aga tegelikult käivitub mg camd.sigaelmar kirjutas:2 võimalust on. Kas fail oli vigane või restart tegemata.freq kirjutas:Kopisin tolle tar.bz2 faili tmp-i ja vajutasin Ok ja ütleb, et addon install edukas aga cam-ide menüüs (sinise nupu alt) ei ilmne seda kusagil.
Ära tüütab.
Ju siis 3.30 ei söö seda.
Miski samalaadne küsimus.Kuidas saaks DrTic 2.2 DM500 sisse installida.,gemini 3.30 ei anna sellest valikut,paneks käsitsi,zip faile gemini ei tunnista.Vaja tar.bz2 faile.Või oskab keegi öelda ,kuhu kausta selle drTic zipi sisu toppida. SFTeamil on selline plugin olemas.
Edision Piccollo S2/T2/c
Zgemma H7C combo
5E;13E;19,2E;23.5E;28,5E;36E;75E,80E
Zgemma H7C combo
5E;13E;19,2E;23.5E;28,5E;36E;75E,80E
Download the "offline instalation file" from our webpage on your PC.aare45 kirjutas:Miski samalaadne küsimus.Kuidas saaks DrTic 2.2 DM500 sisse installida.,gemini 3.30 ei anna sellest valikut,paneks käsitsi,zip faile gemini ei tunnista.Vaja tar.bz2 faile.Või oskab keegi öelda ,kuhu kausta selle drTic zipi sisu toppida. SFTeamil on selline plugin olemas.
Unpack the file.
Put files install and install.ppc and corresponding dsk file (it depends on type of your satellite reciever) into /tmp folder on your Dreambox.
Connect to your Dreambox:
telnet Here_write_IP_Address_of_your_Dreambox
On unix shell prompt (~ >) type exactly following command:
. /tmp/install
(Some people tends to be blind and doesn't see the dot at the line start.There is dot space slash at the line start!)
Select default subtitles location (RAM, hdd, or USB).
Select default font. It MUST BE an Unicode font!
If the installation fifnishes with message: "Done" type:
exit
If it ends with an "Installation error", then the installation file is corrupted (often when you open this file with a text editor).
720nel käib nii, 500ga puudub kogemus.