Var hdd-le
Var hdd-le
Tere. kas keegi siin foorumis on järele uurinud kuidas saab var kataloogi kopeerida kõvakettale mis on tüüneris, tegemist siis gemini 3.40 mis on DM7000-del, nii nagu see on hydra puhul. kuna 7000-ndel on vähe ruumi muude pluginate jaoks.
marks
Kus see var'i usb pulgale saatmise koht Gemini menüüs on? Kuidagi ei suuda enam leida. Peal Gemini 4.1.andres66 kirjutas:var Geminis pakub mälupulgale ainult.
Pli,Hydra jt. asuvad hdd/ kaust ja mnt/usb kaust väljaspool var/-i.
Geminil on var/mnt/hdd ja var/mnt/usb.
Kui Geminis var/ saata HDDle,läheb su kõvakettal salvestatu kah
copimisele,see ju var/mnt/hdd kaustas.
Mälupulgaga probleeme pole.
Tänud ette!
Dreambox 900UHD, Dreambox 800HDse, Dreambox 7000S, Toroidal T90
Tere!
Kahjuks ei leia ma ka viidatud kohast seda to usb... kohta üles, samas olen seda varem, kui veel Gemini 3.0 peal kuskil näinud. Kurb, et erinevate pluginete katsetmist ja isegi skinni vahetamist ei õnnestu praegu ette võtta, kuna var kaust juba 74% täis. Jätkan selle" var to usb" otsimist
Blue paneli all extra settingu all on selline koht usb-stick(disc) formatting, äkki probleem selles ,et ei suuda usb'd ära formattida, ja ei pakugi teda ennem välja ,kui formatt tehtud? Sest Extra/Settings kaustas pole jätkuvalt var'ist juttu.
Kahjuks ei leia ma ka viidatud kohast seda to usb... kohta üles, samas olen seda varem, kui veel Gemini 3.0 peal kuskil näinud. Kurb, et erinevate pluginete katsetmist ja isegi skinni vahetamist ei õnnestu praegu ette võtta, kuna var kaust juba 74% täis. Jätkan selle" var to usb" otsimist

Dreambox 900UHD, Dreambox 800HDse, Dreambox 7000S, Toroidal T90