Tere,
Mul hetkel 14 programmiline "analoogpakett" Elionilt, mis jookseb otse kaablist. Kysimus, kui lisan Elioni Humaxboksi ja mingi paketi nt võtan lisaks, kas mul pildikvaliteet ka sellega paraneb, pean silmas just nt. nende samade 14, või siin kvaliteet jääb identseks? Telekas on Sony KDL-32S2500.
Peab ütlema, et hetkel pilt kindlasti parem kui poes vaadatavad tava tv pildid, kuid midagi siiski nagu häirib, seega, kas see box vahel asja parendaks?
Tänud vastajatele
Elioni kaabel digi-tv kohta?
Re: Elioni kaabel digi-tv kohta?
Saad "kerge lumesaju" asemele hakkiva pildi, muud vahet ei ole. Korralik analoogpilt on ikkagi parem kui kehva digipilt. Paljudel LCD telekatel on veel omad hädad, näiteks ülerealaotuse kvaliteet kiirete liikumiste juures - neid digipoks ei paranda kuidagi.Uudistaja kirjutas:Peab ütlema, et hetkel pilt kindlasti parem kui poes vaadatavad tava tv pildid, kuid midagi siiski nagu häirib, seega, kas see box vahel asja parendaks? Tänud vastajatele
Re: Elioni kaabel digi-tv kohta?
kahtlen, et hakkmia hakkab, mul starmani kaabel, sama humax, hakib ikka jõledalt harva (eelmine nädal vast korra juhtus), enne oli analoog ikka palju tihedamalt jama - häired, jne, kui digi hakib, siis sellel hetkel kindlasti ka korralikku analoogi pole.Uudistaja kirjutas: Saad "kerge lumesaju" asemele hakkiva pildi, muud vahet ei ole. Korralik analoogpilt on ikkagi parem kui kehva digipilt. Paljudel LCD telekatel on veel omad hädad, näiteks ülerealaotuse kvaliteet kiirete liikumiste juures - neid digipoks ei paranda kuidagi.
mpeg2 digi on praegu ikkagi parima kvaliteediga asi siinmail.
40" LCD peal on vahe mäekorgune, digi kasuks.
veel uurin
Tänud vastajatele. Veel uuriks, ega nendele kaabeldigi humaxi boxidele siin Eestis mingit järelturgu keegi pole täheldanud?
Terv.
Terv.
Re: veel uurin
kui kõvakettaga seadme ostsin müüsin aasta tagasi 1k eest eelmise ära, mis siis poes oli 1490.-Uudistaja kirjutas:Tänud vastajatele. Veel uuriks, ega nendele kaabeldigi humaxi boxidele siin Eestis mingit järelturgu keegi pole täheldanud?
Terv.
ju ikka on kui kuultutada, et ostad.