Diseq vigane?
Diseq vigane?
Seoses Polsatiga 13E anomaalia. 10719 kanaleid massin ( Humax 2000 ) ei leia. Vahetasin lnb- sid, tulemus sama. Kas diseq võib alumise otsa " ära süüa" ? Siis veel jama, et kui vahetad kanaleid, esmalt tuleb teade no signal, siis mõtleb pisut ja manab pildi ette. See anomaalia esineb ka ühelt ja samalt satilt tulevate kanalite puhul ja mitte kogu aeg. Ise kahtlustan, et diseqi probleem. Vahetasin kõikidel lnb- del ära kaablid, kuid jama kestab. Otse üht või teist lnb- d tüüneri taha ei ole ühendanud. Lugupidamisega mina.
Re: Diseq vigane?
Tereonumutt kirjutas:Siis veel jama, et kui vahetad kanaleid, esmalt tuleb teade no signal, siis mõtleb pisut ja manab pildi ette. See anomaalia esineb ka ühelt ja samalt satilt tulevate kanalite puhul ja mitte kogu aeg. Ise kahtlustan, et diseqi probleem.
Mul momendil sama jama praktiliselt kõikide sattidega. Kanalile minnes alguses "Tune Failed" ja siis 4-5 seci pärast pilt ees, samuti osad transponderid on täiesti 0.
Lasin just üle-eile omale uue komplekti paigaldada dm800 HD, triax 110, 9 pead, 10x1 diseq (marki ei tea aga pidi mingi läti v leedu toode olema) kutt kes pani, ütles et tema dream töötab selle diseqiga hästi. Diseqi seadeid olen erinevaid proovinud, algselt 1.1, AA, uncommitted =input ? vastavalt peale.
Kas sa said oma jama lahendatud? Mõtlen just seda osa, et transpondereid sul ei leidnud.
Äkki ütled kuidas?
Keegi veel oskab aidata?
Aitähh
Sa vaata kuupäeva ja tuunerit kah, millest kirjutatakse. Sina kirjutad DM800st...Jeeriko kirjutas:Keegi veel oskab aidata?
See "tune failed" või et DM800 üldse ei leia signaali mõningatel transpondritel, ei olene üldsegi mitte vigasest LNBst/DISEqCst või margist/tootjast.
Minu arvates see oleneb image'st. Kusjuures kõik Nabilo image kasutajad, laulavad ühest suust - Nendel sellist jama ei pidavat olema.
Kasutajal "onumutt" on nüüdseks kah DM800HD PVR. Ja image Gemini4.10. Jama ei pidavat olema. Minul on Gemini4.30 ja 13E Sky Italia uuel transpondril, 12341V, SR27500,FEC2/3...
on jama täitsa olemas. Ei leia ühtegi uut HD kanalit. Sai proovitud otse, ilma DISEqC'ta...
Tuleb vist Gemini4.40 proovida... või... Nabilo'le üle minna.

Väga tähtis on kohe esimese korraga "tuner configuration" ehk DISEqC seaded õieti ära määrata.
Ilma igasuguste vanade satellite.xml failide või muude back up'ideta.
Ootasingi sult midagi sellistTigekala kirjutas:Sa vaata kuupäeva ja tuunerit kah, millest kirjutatakse. Sina kirjutad DM800st...

Teema pealkiri oli "Diseq vigane?", mitte tüüneriga seotud, oleks uue teema teinud oleks saanud ikka riielda et selline teema juba olemas jne.
Mul on dualis Nabilo 0.11 seal sama jama!Tigekala kirjutas:Minu arvates see oleneb image'st. Kusjuures kõik Nabilo image kasutajad, laulavad ühest suust - Nendel sellist jama ei pidavat olema.
Minul leidis Gemini 4.30 küll need ilusti üles.Tigekala kirjutas:Minul on Gemini4.30 ja 13E Sky Italia uuel transpondril, 12341V, SR27500,FEC2/3...
on jama täitsa olemas.
Proovin õhtul kõik puhtaks teha ja alustada nullist, ehk aitab.
Kas mitte ei olnud nii, et usb pealt käivitab küll image, aga midagi võtab siiski box ka flashistJeeriko kirjutas:Mul on dualis Nabilo 0.11 seal sama jama

P.S. Räägi, mis ime LNB'sid sa kasutasid, et need nii tihedalt ühe panni ette said pandud

Vu+ Solo 2 - 0.8W ; 4.8E ; 9.0E ; 13.0E ; 19.2E - Triax 110
36; 28,2 ja 19,5 (keskel) on tavalisedFilmix kirjutas:P.S. Räägi, mis ime LNB'sid sa kasutasid, et need nii tihedalt ühe panni ette said pandud
16; 13; 9; 7 ja 4,8 näevad välja sellised, ainult kinnitatud on tavaliste metall klambritega selle peenema osa ümber. Klambrid tuli tiba ümber teha.

0,8 on ALPS
Minu probleem oligi Diseqi seadetes. Panin uue image ja sain asja korda.
Ja see et osad transponderid ei tule on pea seadistuses kinni. Tuleb veel üles ronida ja vaeva näha suunamisega.
Kuigi olen hakanud mõtlema et peaks teise panni panema ja 36, 28,2 ja 19 sellele üle viia. Siis ei oleks nii ilmatundlik.
P.S. Räägi, mis ime LNB'sid sa kasutasid, et need nii tihedalt ühe panni ette said pandud
[/quote]
Sellepärast tal signaali korralikku polegi et 110-le Triaxile 9 pead ette ladus
Samas ma kahtlen selles väga

Sellepärast tal signaali korralikku polegi et 110-le Triaxile 9 pead ette ladus

Samas ma kahtlen selles väga

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

Pane parem sellest pannist pilt siia,siis saaks selgema pildi.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
90E-30W

90E-30W

Tee jah pannist pilti
Päris huvitav oleks vaadata 

Vu+ Solo 2 - 0.8W ; 4.8E ; 9.0E ; 13.0E ; 19.2E - Triax 110
Küll kisub teemast mööda, aga siiski: kas 6 LNB'd Triax110'le sättida oleks ok?mustkass kirjutas:Sellepärast tal signaali korralikku polegi et 110-le Triaxile 9 pead ette ladusSamas ma kahtlen selles väga
Kasutaks Merges saadavaid "vuntse" ja rida võiks olla: 1W; 5E; 9E; 13E; 19E; 28E