STV digitelevisioon Tartus

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Vasta
Kasutaja avatar
hannov
Uudistaja

STV digitelevisioon Tartus

Postitus Postitas hannov »

Kas keegi siinlugejatest oskab kommenteerida STV digitelevisiooni kvaliteeti Tartus?
Hetkel olen nende kaabelTV klient ja mind tegelikult huvitab, kas on mõtet (kvaliteet kriteeriumiks) ennast nende digiTVle ümber lülitada.
Kasutaja avatar
Radionov
DigiTVfänn

EI

Postitus Postitas Radionov »

EI. Kogemused küll Tallinnast aga ma ei usu, et grammatikavigadest kubisevat veebilehte ja olematut klienditeenindust omav firma ka Tartus paremat teenust pakub.
Kasutaja avatar
kokku123
Digivanake

Postitus Postitas kokku123 »

Mõne muu teenusepakkuja kliendiks ei taha hakata?
Kasutaja avatar
hannov
Uudistaja

Postitus Postitas hannov »

Tahaks küll hakata mõne muu pakkuja kliendiks - aga vaid juhul kui oleks põhjust. Kas põhjus on, seda uuringi siit foorumist. Mina saan nendega hetkel suheldud ning probleeme nende kaabelTVs minu jaoks pole.

Mind huvitab, kas ma saan omale parema pildikvaliteedi, liitudes STV kaablilt üle STV digiTVle.
Kasutaja avatar
mesilane
DigiTVfänn

Postitus Postitas mesilane »

hannov kirjutas:Mind huvitab, kas ma saan omale parema pildikvaliteedi, liitudes STV kaablilt üle STV digiTVle.
Kui analoog-TV on "lumesajune", siis digi on "hakkiv" või puudub üldse. Selleks, et digi-TV ei hakiks peab analoog-TV olema vähemalt rahuldava kvaliteediga.
Kasutaja avatar
cherry
Uudistaja

Postitus Postitas cherry »

Viljandis küll vilets see STV. Meest kohapeal pole, kui miskit juhtub(ja juhtub koguaeg), siis pilt pannakse ette alles kunagi hiljem. Kavatsen üle minna Elion digipaketile, hiljuti pandi majja sisse, naabripoiss praegu testib, on rahul. Endal on mootoriga sat küll aga olen huvitatud soome Yle tv1 ja tv2 ja internetikiirus on ka 1Mb ümber, mis tihti langeb järsult ja naabripoiss rääkis et IP pakkuja ei viitsi serverit viirustest puhastada ja on muid jamasid ka selle internetiga. Elionist saab kiirema ja kvaliteetsema ühenduse.
Aga ma veel ootan veidi, hiljem otsustan!
Vasta

Mine “Üldfoorum”