mida me sinna boxi taha siis paneme ?
Minuarust ei tunne peatoimetaja oma inimeste võimeid. Valel inimesel(ilmselt kollase vahu ülespuhujal) on lastud artikkel kirjutada. Ime, et ta neid telekaid edaspidi arvutimonitorideks ei soovitanud kasutada.Wiinanina kirjutas:Sellise artiklipealkirja väljamõtlemiseks peab nädal aega vahetpidamata jooma. Ja mitmekesi.
Kas antenni eemaldamisel tuleb telerisse pilt tagasi?
sa vist ajad segamini dvb-t2 ja dvb-t mpeg-4 avc h.264(mis kasutusel Eestis,Norras,Leedus?)karuott kirjutas:Palun öelge,milliseid DVB-T2 vastuvõtuosaga telereid on olemas.Minu teada pole veel DVB-T2 standart lõplikult kokku lepitud.Saksamaal müüdavad kvaliteettelerid sisaldavad parimal juhul DVB-T tuunerit, DVB-S ja DVB-C tuunerite kõrval(Loewe Individual 46 Compose FULL-HD+ 100).Tundub niimoodi,et kellegi ärihuvides sunnitakse meid ostma Zuumi boxi.
mul ka puldiga lääne telekas aga see pole küll mingi põhjus ruudulist digipilti vaatama enne kui kvaliteetne analoog lihtsalt maha tõmmataksevalgekotkas kirjutas:kurat ja põrgu - mul ajab see hädaldamine juba sita keema: SUNNITAKSE, KEERATAKSE, KOHUSTATAKSE jne ... enamus sellistest vingujatest laseb nädalavahetusega õige mitu boxi kõrist alla või ostab oma ferraaaaaaaaaarile uued kullast porimatid aga paari tonni digiboxi jaoks ei leia, et õnnetu naine saaks oma carasusjat vaadataja ärge tulge targutama, et vanaema maal vaatab telekat veel 87 aasta rubiiniga - enamusel pensionäridest KES TAHAVAD telekat vaadata on ammu puldiga lääne pill kodus ja on juhuseid kus vingemgi kui mõnel siin foorumis ... ah per**e mis ma siin ikka seletan - viha läks üle
täiesti nõus ... samas digi tuleb nagunii ja ma ei kannata põhjuseta vingumist ja rahva üleskütmist teemal kui kalliks see kõik rahvale läheb ja kuidas see mõjub elatustasemele jne ... analoogsidet kettaga telefonide näol ei nuta keegi taga kuigi esimesed kännukad olid megakirvedtonuj kirjutas: mul ka puldiga lääne telekas aga see pole küll mingi põhjus ruudulist digipilti vaatama enne kui kvaliteetne analoog lihtsalt maha tõmmatakse
Põhjus on ju selge, loe tänast elioni avaldus. Tõstetakse kanaleid ringi kuda ise tahetakse ja kujuta pilti, raha juurde ei küsitagi. Keegi ei pane tähelegi, et vaadatavamad kanalid liiguvad lihtsalt vaikselt lisatasuliste teemapakettide alla. Kurat, pangu siis igale kanalile oma hind ja ma telliksin ainult mõnda mida soovin ja ei peaks jälgima mida nad jälle ringi tõsta soovivad.vanemleitnant kirjutas:Jälle üks vandenõuteooriakaruott kirjutas:Tundub niimoodi,et kellegi ärihuvides sunnitakse meid ostma Zuumi boxi.Vabamüürlased ja templirüütlid