E21,E25,E34,E35,E36,E37,E38,E40-1/8-,E42,E46,E47,E50,E52,E53,E55,E56,
E60,E62,E67,E69.
mõni neist on kindlasti ka Läti digi

Läti digi on alles lapsekingades.Minu teada töötab ainult 1 saatja Riias.peeter3000 kirjutas:täna olin Varblas ja seal leidis zuumbox sellised serviced(poola antenn):
E21,E25,E34,E35,E36,E37,E38,E40-1/8-,E42,E46,E47,E50,E52,E53,E55,E56,
E60,E62,E67,E69.
mõni neist on kindlasti ka Läti digi
A samas, mis sa sealt võõrakeelsest kanalist ikka nii väga näha tahad ja oskad? Vaevalt seal tulevases free-tvs mingied palju erinevaid sisseostetud inglisekeelseid saateid on... ehkki pull võib ikka selle vastuvõtt olla...valgekotkas kirjutas:Eks vast Gulbene ja Valmiera lähistel saavad meile lähimad saatjad olema... piiriäärsetel ehk võimalused midagi stabiilset saada
Kuigi lätlastel on komme välismaistele saadetele lätikeelne tekst peale lugeda, on mitmel filmil all ka venekeelsed subtiitrid. Olen vaadanud läti telekanaleid ning lääne filme on seal palju, eriti LNT ja TV3 peal...veicos kirjutas:A samas, mis sa sealt võõrakeelsest kanalist ikka nii väga näha tahad ja oskad? Vaevalt seal tulevases free-tvs mingied palju erinevaid sisseostetud inglisekeelseid saateid on... ehkki pull võib ikka selle vastuvõtt olla...valgekotkas kirjutas:Eks vast Gulbene ja Valmiera lähistel saavad meile lähimad saatjad olema... piiriäärsetel ehk võimalused midagi stabiilset saada
Mõni aasta tagasi sai Vasalemmas imetletud ülilevi ajal läti analoogi..TarmoTanilsoo kirjutas: lääne filme on seal palju, eriti LNT ja TV3 peal...