kworld plustv hybrid usb stick ja probleemid
kworld plustv hybrid usb stick ja probleemid
Sai selline asi ostetud aga mngi jama juures. Originaal KWorldi soft (imelik ütleb evaluation version) näitab ilusti analoog kanaleid aga digi omadel ei ole häält. Kui proovin Arcsoft Total mediaga siis on gigikanalid OK aga analog kanalitel hakkab heli pildist maha jääma Kuskil poole tunniga juba tuntav vahe sees.
Eile hakkas veel didipilti kah jõnksutama st jooksva pildi asemel oli lihtsalt seisvate piltide jada suuremalt osalt ajast. Selle võib ehk veel tegelikult panna antenni süüks ja leviks. Kasutan vanu analoogi antenne mis siiani alles ja mis polt ka veel kuhugi digipildi jaoks suunatud ( ei tea kas peaks tegema)
Äkki kellegil on mingeid kgemusi asjaga mda jagada.
Eile hakkas veel didipilti kah jõnksutama st jooksva pildi asemel oli lihtsalt seisvate piltide jada suuremalt osalt ajast. Selle võib ehk veel tegelikult panna antenni süüks ja leviks. Kasutan vanu analoogi antenne mis siiani alles ja mis polt ka veel kuhugi digipildi jaoks suunatud ( ei tea kas peaks tegema)
Äkki kellegil on mingeid kgemusi asjaga mda jagada.
Re: kworld plustv hybrid usb stick ja probleemid
See originaal soft on tõeline saast.Kasuta digi vaatamiseks dvbviewerit ja core h264/avc koodekit.Torrent lehtedelt leiad töötavaid versioone ka.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Sama siin, originaal plaadilt ei anna häält ja weebist uuem versioon ei anna ei häält ega pilti ka. Siiski tasub see jätta arvutisse sest seal pakis on üsna töötav h264 dekooder mis teiste programmidega ilusti töötab. Annab silmad ette ka palju kiidetud elecardi maincontceptile, nimelt prose kasutus palju väiksem kui maincontseptil.
Mina kasutan AltDVB-d ja üsna rahul, tasulist dvbviewerit ei ole veel proovinud.
Väike kirjeldus siin:
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?p=89422#p89422
Mina kasutan AltDVB-d ja üsna rahul, tasulist dvbviewerit ei ole veel proovinud.
Väike kirjeldus siin:
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?p=89422#p89422
Ma ei tea milline audio sinu arvutile integreeritud on, ent minu masinates on aidanud heli sünkroonist välja minemise vastu ja/või kadumise vastu mõne aja pärast järgmine seadistus:
Control Panel>Sounds and Audio Devices>HardWare>
SoundMax Integrated Digital HD Audio (või sinu vastav audio seade)>Properties>
Properties>Audio Devices>ADI UAA Function Driver for High Definition Audio (või sinu vastav audio seade)>Properties
selles aknas pane linnuke rea ette "Do not map through this device", OK ning masinale restart.
Control Panel>Sounds and Audio Devices>HardWare>
SoundMax Integrated Digital HD Audio (või sinu vastav audio seade)>Properties>
Properties>Audio Devices>ADI UAA Function Driver for High Definition Audio (või sinu vastav audio seade)>Properties
selles aknas pane linnuke rea ette "Do not map through this device", OK ning masinale restart.
Mul leidis BVB Viewer küll kõik 5 kanalit üles aga kanali valikul ütleb mingi errori. Cant find pointer ja veel midagi ja pilti ette ei tule. Kuigi natukese aja pärast see veateade kaob ja näitab saatekava ekraani allosas aga pilti ikkagi ette ei tule. MIs nüüd viga.
Mul leidis BVB Viewer küll kõik 5 kanalit üles aga kanali valikul ütleb mingi errori. Cant find pointer ja veel midagi ja pilti ette ei tule. Kuigi natukese aja pärast see veateade kaob ja näitab saatekava ekraani allosas aga pilti ikkagi ette ei tule. MIs nüüd viga.
Kas sellist vidinat 1gigase prose ja 256MB RAM-ga läpparile on mõtet osta, et Soome mpeg2 kanaleid vaadata?
mpeg4AVC-st ma juttu ei tee, selle lahtiharutamisega see pill hakkama ei saa. Faili mahamängimisega juba järele proovitud.
mpeg4AVC-st ma juttu ei tee, selle lahtiharutamisega see pill hakkama ei saa. Faili mahamängimisega juba järele proovitud.
- valgekotkas
- Admin
vaata - 1 ghz prose ei ütle iseenesest midagi - kas celeron, pennu, athlon, duron? 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
p3-ga tegemist.
Mine Ahti dvbviweri/filters kausta ja kliki seal faili Register_DVBSource.exe.See peaks sinu mure ära lahendama.
edit1:core2 proset sööb coreh246/avc + dvbviewer ca 10%
edit2:tonuj - tirisin sportlikust huvist selle altdvb ja katsetasin.pilti ette ei saa samade filtritega millega dvbviewer näitab.äkki valgustad mis filtreid kasutad ja kuidas sa ta tööle said.
edit1:core2 proset sööb coreh246/avc + dvbviewer ca 10%
edit2:tonuj - tirisin sportlikust huvist selle altdvb ja katsetasin.pilti ette ei saa samade filtritega millega dvbviewer näitab.äkki valgustad mis filtreid kasutad ja kuidas sa ta tööle said.
Viimati muutis raivo, 20:07, 05 Apr 2008, muudetud 2 korda kokku.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
- valgekotkas
- Admin
nagunii on integreeritud video kah - sel juhul kahtlane ... kui oleks eraldi videokaart raua toega mpeg2-le siis veaks küll aga sel ajal olid minu mäletamist mööda läpparitel integreeritud videojunnid
... pakuks fifty-sixty 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
On jah integr. video. Eeltoodu põhjal ilmselt pole mõtet vaeva näha sellega. Masin ise on IBM Thinkpad A22m.
Jätsin need filtrid mis Kworldil plaadil olid, vist oli nimetus "Cyberlink h264/Avc (Kworld)", hiljem kui laua arvuti taha saan täpsustan.vedrumuhv kirjutas:edit2:tonuj - tirisin sportlikust huvist selle altdvb ja katsetasin.pilti ette ei saa samade filtritega millega dvbviewer näitab.äkki valgustad mis filtreid kasutad ja kuidas sa ta tööle said.
Gspot -iga sättisin selle preferred filtriks ja Elecardi/Mainconcepti prioriteeti tõmbasin maha kuna see näitab oma logo ja võtab rohkem proset ning pealegi ei võta kohe pilti ette.
Siiski üks jama on ka Altdvb-ga, sheduleriga pandud mitu kanalit samaaegselt salvestama ei hakka, käsitsi saab küll kõik korraga salvestama panna.
Progdvb töötab ka aga samuti ei saa mitut kanalit korraga salvestama panna
Kas Dvbviewer paneb sheduleriga mitu kanalit korraga lindistama?
- peeter3000
- Digivanake
sobib väga hästi.salvestad kõvakettale ja hiljem võid dvd-le kirjutada.(arvatavasti puuduvad soome supakad)(endal küll haupp hvr-900 digi+analoog)jyri403 kirjutas:Kas sellist vidinat 1gigase prose ja 256MB RAM-ga läpparile on mõtet osta, et Soome mpeg2 kanaleid vaadata?
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
See Thinkpadi pill mängib DVD mpeg2 maha ilma probleemideta. Elioni pilti koos VLC-ga kärab ka väga hästi.peeter3000 kirjutas:sobib väga hästi.salvestad kõvakettale ja hiljem võid dvd-le kirjutada.(arvatavasti puuduvad soome supakad)(endal küll haupp hvr-900 digi+analoog)jyri403 kirjutas:Kas sellist vidinat 1gigase prose ja 256MB RAM-ga läpparile on mõtet osta, et Soome mpeg2 kanaleid vaadata?