wireless
-
- Uudistaja
wireless
selline teema et mul kodus elioni kodulahendus. mul ruuter jagab netti ja võrk on olemas. läpakad leivad võrgu ülesse aga tava suur arvuti ei leia võrku ülesse. mul on selline võrgu kaart nagu avaya võrgukaart. olen proovinud mitmeid settinguid ja veel olen avaya maha intsalleerinud ja uuesti peale pannud aga ikka ei leia võrku ülesse. olen isegi ruuterile teinud restardi aga ikka mu avaya kaart ei leia võrku ülesse. et nüüd selline küsimus et mida tegema peaks et ma oma suures arvutis oma avaya kaardiga ka võrgu üles leiaks? või peaks uue võrgukaardi muretsema või windowsi maha võtma ja uuesti peale panema? äkki keegi saaks aidata?
-
- Uudistaja
Re: wireless
paluun aidake keegi mind selles küsimuses? hädasti oleks vaja oma arvutisse ka netti
põõrdu siia http://www.wifi.ee/foorum2/" onclick="window.open(this.href);return false;
kuna lihtsalt "avaya" ei ütle midagi s.t. see võib olla mingi vana juust või mitte (täpne mudelinimi oleks siiski abiks ei peaks õunte pealt ennustama) siis tekkis lihtsalt mõte, et su wifi purk võib olla seadistatud g standardile aga kaart töötab b standardis võib ka vastupidi olla (kuigi vähem tõenäoline)ja nii nad üksteisest mööda vaatavadki.