Kodus on STV kaabel (DVB-C siis) ja hetkel on olemas Humax CX-1201C box, näitab ilusti üle 100 kanali. Aga sooviks ka telekast peamiselt eesti kanaleid salvestada nii, et programmeerid kõik huvitavad nädala saated ära ja võid vabalt nädalaks ära minna ja pärast on saated salvestatud ning saaks neid kiiresti läbi vaadata, edasi-tagasi kruttida. Peaks suutma ka 2-te samal ajal tulevat saadet salvestada. Tore oleks ka "live" salvestus, et saad reaalajas vaadatavat saadet tagasi kruttida ning mahamängimisel võiks olla ka x1.5 kiirus koos heliga. Need omadused on mul tavalisel HDD-recorderil olemas ainult, et see lindistab tava TV signaalist.. Kui juba selline kast on siis oleks tore ka kui saaks neid saateid arvutisse või siis DVD-le salvestada.
Esmapilgul hakkasid silma sellised seadmed:
Humax CX PVR-9200C 160GB 5990.-
Humax CXC-2000PVR digiboks 3990.-
Esimene siis võimaldab vist mitut saadet ja ka arvutiühendust. Kas neil peale selle ka mingit olulist vahet on? Hinnavahe on üsnagi...
Ja vaja oleks ka, et navigatsioon oleks lihtne-mugav. On neil mõlemil?
Ja kas on soovitada ka mingeid muid seadmeid? Nii odavamaid kui ka vingemaid..
Tore oleks muidugi kui ei peaks USB kaudu videosid imema, kas kellegil on LAN ühendus ka olemas?
Kas mingid DreamBox-id ka sama asja teevad?
Mida soovitaksite?
Millist kaabel Digi TV (STV) salvestavat tuunerit osta?
Re: Millist kaabel Digi TV (STV) salvestavat tuunerit osta?
Humax CXC-2000PVR digiboks - no kahe tyyneriga oleks jah parem.
no ma müün nädalapärast oma CXC-2000PVR boxy, no kui uus on 3990.- siis müüks nii umbes 2900.-, täiesti töökorras, vist isegi kile veel peal. töötab laitmatult.
no ma müün nädalapärast oma CXC-2000PVR boxy, no kui uus on 3990.- siis müüks nii umbes 2900.-, täiesti töökorras, vist isegi kile veel peal. töötab laitmatult.
mina soovitaks dreamboxi. vastavalt rahakotile 500, 600 või 70xx. dreamboxi lühikirjeldust ei pea vist tegema, nimi ütleb kõik. 

Kahjuks mulle ei ütle nimi KÕIK. Olen kuulnud aga ei ole näinud ega näppinud ise. Kas teeb kõik need asjad mis olen üleval loetlenud? Ma ei ole leidnud Dreamboxi kirjeldust kus oleks need funktsioonid nii kirjas nagu Humax-il, tavaliselt on nendel liiga tehniline kirjeldus. Ja kasutusmugavus ka oluline!stosoorok kirjutas:mina soovitaks dreamboxi. vastavalt rahakotile 500, 600 või 70xx. dreamboxi lühikirjeldust ei pea vist tegema, nimi ütleb kõik.
Ja mis on funktsionaalne erinevus nende Humaxite ja Dreamboxi vahel? Dreamboxid on odavamad?
no dreambox ei ole päris "koduperenaise" tuuner, pigem on seda humax. dreamiga pead tundma arvutiga seonduvad suht hästi. kui kõik on õigesti seadistatud, on kasutamine lihtne. aga et kõik korralikult tööle saada on vaja kindlasti palju aega eriti kui enne kokkupuuteid ei ole. dreambox on põhimõtteliselt tuuneriga linuxi miniarvuti mida saab puldiga juhtida.sai kirjutas:Kahjuks mulle ei ütle nimi KÕIK. Olen kuulnud aga ei ole näinud ega näppinud ise. Kas teeb kõik need asjad mis olen üleval loetlenud? Ma ei ole leidnud Dreamboxi kirjeldust kus oleks need funktsioonid nii kirjas nagu Humax-il, tavaliselt on nendel liiga tehniline kirjeldus. Ja kasutusmugavus ka oluline!
Ja mis on funktsionaalne erinevus nende Humaxite ja Dreamboxi vahel? Dreamboxid on odavamad?
mul on DM500C(kõige odavam, siit foorumist ostetud, vist oli 1,5k) mis istub linksysi ruuteri küljes. arvutist on ketas jagatud ja mounditud dreami kettaks, et otse kettale salvestada(kallimatel on ketas sees). eraldi pead installima supakate proge ja softcamid, et ka krüpteeritud kanaleid vaadata. väga palju juttu ja kõik vajaliku leiad ka dreamboxi alamfoorumist.
No esialgu tahaks Eestit vaadata-lindistada programmi järgi ja maha mängida hiljem. Kas ostes selline basic funktsionaalsus on olemas? Arvutitega olen eluaeg tegelenud, linuxiproff just ei ole aga saan hakkama. Dreamboxiga kokkupuudet ei ole. Kas siis on nädal aega peavalu, enne kui asjad tööle saab? Olen teda nõus ka nädala konfima lõpuks aga kui paigas kas siis on lollikindel?stosoorok kirjutas:no dreambox ei ole päris "koduperenaise" tuuner, pigem on seda humax. dreamiga pead tundma arvutiga seonduvad suht hästi. kui kõik on õigesti seadistatud, on kasutamine lihtne. aga et kõik korralikult tööle saada on vaja kindlasti palju aega eriti kui enne kokkupuuteid ei ole. dreambox on põhimõtteliselt tuuneriga linuxi miniarvuti mida saab puldiga juhtida.
mul on DM500C(kõige odavam, siit foorumist ostetud, vist oli 1,5k) mis istub linksysi ruuteri küljes. arvutist on ketas jagatud ja mounditud dreami kettaks, et otse kettale salvestada(kallimatel on ketas sees). eraldi pead installima supakate proge ja softcamid, et ka krüpteeritud kanaleid vaadata. väga palju juttu ja kõik vajaliku leiad ka dreamboxi alamfoorumist.
Et siis kokkuvõte? Saab kõike teha mis Humaxigagi? Aga peab ise asja jagama ja paika sättima? Ja netis kõik vajalik inf olemas?
Hästi natuke offtopic, aga kas DM500C STV võrgus toimib? Ma kunagi STV foorumist lugesin, et pidi probleeme olema (ma'i mäleta kas 6956 symbol rate oli STV kaablis driimi jaoks liiga suur vmt - ma pole ise DVBC kasutaja ja seega võin väga mööda ka panna, lihtsalt uurisin võimalusi).
No kui tahad tõesti väga mugavat salvestust siis ehita Linuxi alla VDR+Vomp+Hauppauge MVP.
Nädalaga vaevalt, et valmis saad aga inimesed on erinevad.
Ja põhiline, ise ei pea eriti salvestamise progemisega vaeva nägema,
selleks on epg-search ja vdradmin, kirjutad sobivad otsingud sisse ja
salvestab automaatselt.
Stiilis "(Eesti 19" - salvestab kõik eelmise sajandi Eesti filmid ja saated.
"(Mf:" "Neljas" "19.00-23.00" - salvestab kõik neljanda pealt tulevad filmid
mis õhtul algavad (et korduseid ei salvestaks).
salvestab automaatselt.
Stiilis "(Eesti 19" - salvestab kõik eelmise sajandi Eesti filmid ja saated.
Kui ma raua kokku paneks kas keegi teeks selle põhiinstalli valmis?dvbstats kirjutas:No kui tahad tõesti väga mugavat salvestust siis ehita Linuxi alla VDR+Vomp+Hauppauge MVP.
salvestab automaatselt.
Kas see EPG toimib ka reaalselt? Olen vaadanud digituunerist seda epg-d ja kuna saated ju ei alga ja ei lõpe alati täpselt õigel ajal siis EPG ei näita alati õigeid saateid. Kas ta siis suudab reaalselt lindistada nii, et saate algused-lõpud maas ei ole?dvbstats kirjutas:Stiilis "(Eesti 19" - salvestab kõik eelmise sajandi Eesti filmid ja saated.
Taimeri häälestuses on, et 5 minutit varem ja 10 minutit hiljem kui see mis EPG ütleb.sai kirjutas:Kas see EPG toimib ka reaalselt? Olen vaadanud digituunerist seda epg-d ja kuna saated ju ei alga ja ei lõpe alati täpselt õigel ajal siis EPG ei näita alati õigeid saateid. Kas ta siis suudab reaalselt lindistada nii, et saate algused-lõpud maas ei ole?dvbstats kirjutas:Stiilis "(Eesti 19" - salvestab kõik eelmise sajandi Eesti filmid ja saated.
Lisaks on noad (reklaamiotsija) plugin mis osade kanalite peal väga hästi töötab.
Ja MVP+Vomp on väga mugav kerimine, kas järgmise noad'i punktini, +1 minut või kiirkerimine.
Seda kas STV võrgus praegusel ajal mingi normaalne EPG on kahjuks ei tea.
Alati on võimalus Kava.ee xmltv'd kasutada.
Kas juttu on sellest Hauupauge MediaMVP-st millest ma siin http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=4 ... 157#p92157 rääkisin? Äkki oskad mu tollele küsimusele vastata?dvbstats kirjutas:Taimeri häälestuses on, et 5 minutit varem ja 10 minutit hiljem kui see mis EPG ütleb.
Lisaks on noad (reklaamiotsija) plugin mis osade kanalite peal väga hästi töötab.
Ja MVP+Vomp on väga mugav kerimine, kas järgmise noad'i punktini, +1 minut või kiirkerimine.
Ja STV kaablist tuleb küll EPG kuigi kohati nagu ei näita ta seda vahest mõnel kanalil!?!