ETV2, ilma katusele minemata.

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Vasta
katsh
Uudistaja

ETV2, ilma katusele minemata.

Postitus Postitas katsh »

Tere, mul oleks ka üks küsimus selle ETV2 nähtavuse kohta, et kas ma ikka näen seda kui mul on see Zuumtv or sth aga mul ei ole õiget antenni ja ma katusele ka minna ei kavatse ja nii mul ei olegi teisi kanaleid, kui ainult ETV, Kanal2, TV3, TV6, Kanal 11 ja Kalev Sport, isegi seda mingit TV4 ei ole, sest mul on see hale antenn, aga see teeb kohutavat muret, sest kui ma ETV2 ka ei näe, sest see antenn ei suuda leida ka seda kanalit, siis ma ei tea, mis ma teen, sest katusele ma ikka ei taha minna, aga OMi ajal ilma ETV2ta ma elada ka ei kavatse.
(see oli kõik üks lause muidugi :lol: :lol: )
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Re: ETV2, ilma katusele minemata.

Postitus Postitas peeter3000 »

NIIKAUA KUI SA NÄED ETV-d HAKKAD SA ALATES 8.aug NÄGEMA KA ETV2-e.
Kui aga ETV pilt hakkab hakkima või kaob täitsa ära pead antenni näppima minema.. :lol:

http://sport.err.ee/index.php?0575682" onclick="window.open(this.href);return false;
Inimesed, kes kasutavad vastuvõtuks oma antenni:
ETV2 levib tasuta maapealses digilevis koos teiste Eesti kanalitega. Digikanalite vaatamiseks tuleb tavalise detsimeeterlaine (DML) antenni ja olemasoleva teleri vahele ühendada spetsiaalne digiboks. Mõned uuemad televiisorid suudavad paljud ka ise digikanaleid antennist vastu võtta. Digiboksi saab osta või rentida elektroonikakauplustest, kes jagavad ka informatsiooni häälestuse ning paigalduse kohta. Tasulist lepingut ETV2, nagu ka teiste Eesti üleriigiliste kanalite digitaalseks vastuvõtuks sõlmima ei pea. Sobiva digiboksi andmed: ZUUMbox või mõni teine MPEG4 AVC kodeeringut toetav digiboks või teler (NB! See on tähtis, sest näiteks Soomes kasutatakse MPEG2 standardit ja selliseid telereid toodetakse täna palju rohkem).

Digilevi alaga on kaetud enamus eesti kodusid ja see laieneb pidevalt:

http://www.levira.ee/cgi-bin/form.cgi/digitv_est" onclick="window.open(this.href);return false;

Analoogsaatjate võrgu kaudu ETV2 programmi ei edastata kuna kõik kanalid on juba kasutuses.
Viimati muutis peeter3000, 22:57, 18 Juul 2008, muudetud 1 kord kokku.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Postitus Postitas Henkka »

Kui on ühe lausega
see Zuumtv or sth aga mul ei ole õiget antenni ja ma katusele ka minna ei kavatse ja nii mul ei olegi teisi kanaleid, kui ainult ETV, Kanal2, TV3, TV6, Kanal 11 ja Kalev Sport, on kõik korras ETV2 vastuvõtuks.

Tuleb lihtsalt poodi minna ja piisavalt õlut (või mingit värvi veini vastavalt isiklikule maitsele) juurde varuda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kasutaja avatar
Sculder
DigiTVfänn

Postitus Postitas Sculder »

Kui sul neid näitab (ETV, Kanal2, TV3, TV6, Kanal 11 ja Kalev Sport) siis näed ka ETV2-e

Ja olenevalt asukohast võib ka toaantenniga kogu vaba ja Zuumi pakutavat näha ning siis ei peagi katusele ronima :wink: :)
Kasutaja avatar
metsavend
Entusiast

Postitus Postitas metsavend »

katsh kirjutas:katusele ma ikka ei taha minna, aga OMi ajal ilma ETV2ta ma elada ka ei kavatse.
huh?
katsh
Uudistaja

Postitus Postitas katsh »

:lol: :lol: :lol: tõenäoliselt parimad vastused maailmas. :lol:
aitäh.
Vasta

Mine “Üldfoorum”