Zoombox ei leia tasulisi kanaleidˇ
- lampisjalg
- Uudistaja
Zoombox ei leia tasulisi kanaleidˇ
Tere!
Nimelt siis ostsustasin eila, et astuks ka sammu tulevikule lähemale ja ostsin zoomboxi ja kaardi ka kohe. Sõpradel on päris paljudel see ja seepärast valisingi. Lootsin ka lolli peaga, et asi töötab out-of-the-box, aga võta näpust. Alustasin siis ostast peale nagu peab aga see vana vemmelg leidis ainult 7 eesti kanalit, mis on tasuta. Menüüs näitab kurivaim, et ei saa kaardiga ühendust. Starmani tädi räägib telefoni otsas, et tema näeb, et kaardiga on kõik korras. OK põhi mure on see, et tellisin kaardi kuna olen hull discovery fänn ga seda ei leia rsk. Ma saaks aru, et leiab üles aga ei näita, aga ta ei leia üldse seda. Olen proovinud nii automaatset kui manuaalset otsingut. MUX 45 näitab S ja Q 95-97% peal. Nii ma siis vaatangi 7 kanalit ja ei ole üldse rahul. AA ja siis miski imelik asi veel see, et kui menüüst lülitasin sisse antenni toite siis leidis järsku veel HDTest Etv; Melody Zen`i ja test1 (selle kohat ütleb ligipääs puudub)
Nimelt siis ostsustasin eila, et astuks ka sammu tulevikule lähemale ja ostsin zoomboxi ja kaardi ka kohe. Sõpradel on päris paljudel see ja seepärast valisingi. Lootsin ka lolli peaga, et asi töötab out-of-the-box, aga võta näpust. Alustasin siis ostast peale nagu peab aga see vana vemmelg leidis ainult 7 eesti kanalit, mis on tasuta. Menüüs näitab kurivaim, et ei saa kaardiga ühendust. Starmani tädi räägib telefoni otsas, et tema näeb, et kaardiga on kõik korras. OK põhi mure on see, et tellisin kaardi kuna olen hull discovery fänn ga seda ei leia rsk. Ma saaks aru, et leiab üles aga ei näita, aga ta ei leia üldse seda. Olen proovinud nii automaatset kui manuaalset otsingut. MUX 45 näitab S ja Q 95-97% peal. Nii ma siis vaatangi 7 kanalit ja ei ole üldse rahul. AA ja siis miski imelik asi veel see, et kui menüüst lülitasin sisse antenni toite siis leidis järsku veel HDTest Etv; Melody Zen`i ja test1 (selle kohat ütleb ligipääs puudub)
Re: Zoombox ei leia tasulisi kanaleidˇ
Kus asud? Mis mastist signaali püüad ja mis antenniga?
Kaart on ikka õiget pidi pesas?
Kaart on ikka õiget pidi pesas?
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Kahtlustan, et siin on tegu mingi ebasobiva antennivõimuga mis ei lase Zoomi sagedusi (mux2 mux3) läbi. Aga jah täpsusta pisut muidu on raske (loe: võimatu) nõu anda 

DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
- lampisjalg
- Uudistaja
Tänud kiirete vastuste eest. Asun Tallinnas merivälja piirkonnas, nii et ikka tallinna masti. Antenn on sama mis ennem telekasse tuli(näitas kolme eesti kanalit), maja katusel on nii sat pann kui ka tavaline antenn. Seina kontaktis tuleb välja kolm auku: 2 -tvd(üks nendest läks varem sat tüünerile taha) ja siis üks tähisega R. Mul tuleb kaabel tv august(mitte sellest mis läks tüünerile). Kiskusin ka teise toa teleka tagant toa anteni ära, et sellega proovida, aga sellel signaal miski 20% kandis ja ei leia ühtegi kanalit, isegi mitte eesti omi. Kaart on õigetpidi. Nii palju ma vist välja jagasin, et kaardis ei saa asi olla, kuna ta ei pane välismaa kanaleid isegi nimekirja. Lihtsalt ei leia.
Krt ommikul oli tuju nii hea, et saab omale ka lõpuks digi tv, aga näed võta näpust. Need kanalid mille pärast seda soovisin, ei ilmugi välja
Krt ommikul oli tuju nii hea, et saab omale ka lõpuks digi tv, aga näed võta näpust. Need kanalid mille pärast seda soovisin, ei ilmugi välja

- lampisjalg
- Uudistaja
selliseid asju nagu MUX2 MUX3 ei olegi, algab alles MUX 21-st
Suht lähedal saatjale
Proovi toaantenniga.
Mux1 = E45 Levira, vabad kanalid
Mux2 = E59 ZoomTV
Mux3 = E64 ZoomTV
Mux4 = E42 HD test, väikese võimsusega saatja

Mux1 = E45 Levira, vabad kanalid
Mux2 = E59 ZoomTV
Mux3 = E64 ZoomTV
Mux4 = E42 HD test, väikese võimsusega saatja
Viimati muutis Zuumbox, 21:47, 07 Aug 2008, muudetud 1 kord kokku.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
- valgekotkas
- Admin
ega juhuslikult otsingus ei määranud ainult fta-otsimist? ... ilmselt mitte aga uuri välja kas antennivõim on vahel ... ma küll kagueestlasena ei jaga eriti seda pealinna värki aga tavaliselt on vist kolme eesti kanali jaoks teil kaks antenni
etv ja k2/tv3 ... kui sa ütled, et sul on üks siis kas 32 el logo või miski suurem?

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Pane manuaalotsing E59 ja E64. Palju nendel on S ja Q? Vastan ise - väga väikesed.
Põhjus antenn ei sobi. Ei võta vastu kõrgemaid sagedusi.
Vaja panna parem antenn 21....69 vastuvõtuks.
Põhjus antenn ei sobi. Ei võta vastu kõrgemaid sagedusi.
Vaja panna parem antenn 21....69 vastuvõtuks.
mul oli täpselt sama jama, kuid asi lahenes lihtsalt, tuli antenn lihtsalt välja vahetada ja nagu naksti kõik kanalid käes
proovinud olen nüüdseks 4 antenni, esimene oli mingine 20 aastat vana vene antenn sain tasuta kanalid kätte ei muud, siis aasta vanune "poolarest" sain kõik kanalid kätte (ka tasulised), siis ~5 aastat vana "poolarest" sain jälle vaid tasuta kanalid ja nüüd siis selle viimase antenni asemele ostsin uue antenni experdist soovitati et zuumile sobiv jne
katsetasin selleks neid antenne, et on nagu 3 kodu ja igal majal eri antennid

proovinud olen nüüdseks 4 antenni, esimene oli mingine 20 aastat vana vene antenn sain tasuta kanalid kätte ei muud, siis aasta vanune "poolarest" sain kõik kanalid kätte (ka tasulised), siis ~5 aastat vana "poolarest" sain jälle vaid tasuta kanalid ja nüüd siis selle viimase antenni asemele ostsin uue antenni experdist soovitati et zuumile sobiv jne

katsetasin selleks neid antenne, et on nagu 3 kodu ja igal majal eri antennid
tasulised programmid tulevad 59. kanali pealt - kas võimendi seda ikka läbi laseb?
- lampisjalg
- Uudistaja
59 peal on 1% 

- lampisjalg
- Uudistaja
Ok siis järgmine nädal uut antenni ostmaja siis anna an teada kuda asi lahenes 

Nii pidigi olema.
Antenn! Ja vist ka võimendi (kui ta on)!
Kunagi ennevanasti tuli E45 pealt TippTV (või oli see TV1
); ilmselt just sellepärast on ka vabad kanalid paljudel kohe olemas kuna vana võimendi laseb mux1 sagedust läbi aga mux2 ja mux3 mitte. Endal oli ka sama seis kui digiga esimest tutvust tegin.

Arvan kiviaegne av43 või midagi sarnastelit kirjutas:Nii pidigi olema.