HDTV test DVB-T's (oli: Melody Zen (HD))
- TarmoTanilsoo
- Digivanake
- Kontakt:
HDTV test DVB-T's (oli: Melody Zen (HD))
Neile, kellele meeldib rahustavat muusikat kuulata.
Avastasin siis tänu maapealse digi HD muxile sellise kanali, nagu Melody Zen. Tegemist on päris huvitava kanaliga ning kusjuures, varem arvasin, et selliseid kanaleid polegi olemas. Ekraanil on näha loodusvaateid, langevaid koski jms. Kaasas kolm helistriimi, üks on puhas loodusheli, teine on muusika ja kolmas on jutt inglise keeles veel peal sellel.
Lisaks maapealsele levile näeb vabalt satelliidilt Eurobird 9 pealt. Kui ikka närv on must, kõik läheb halvasti, siis aitab see kanal küll väga hästi pingeid maandada... Soovitan.
Avastasin siis tänu maapealse digi HD muxile sellise kanali, nagu Melody Zen. Tegemist on päris huvitava kanaliga ning kusjuures, varem arvasin, et selliseid kanaleid polegi olemas. Ekraanil on näha loodusvaateid, langevaid koski jms. Kaasas kolm helistriimi, üks on puhas loodusheli, teine on muusika ja kolmas on jutt inglise keeles veel peal sellel.
Lisaks maapealsele levile näeb vabalt satelliidilt Eurobird 9 pealt. Kui ikka närv on must, kõik läheb halvasti, siis aitab see kanal küll väga hästi pingeid maandada... Soovitan.
Viimati muutis TarmoTanilsoo, 07:34, 01 Apr 2009, muudetud 2 korda kokku.
Re: Melody Zen
Kuna augusti lõpus Levira lõpetab HD edastamise siis mõtlesin minagi sättida midagi 9E peale äkki näeb sealt edasi.Ka mulle meeldib see kanal. 

Teagi kas närvid päris läbi aga mul ka päev läbi sellel kanalil.Huvitav kas MelodY on ajutine nähtus või jääbki sinna.
Satilt 9E vaadates on see minul ainuke HD kanal mis hakib pilti.Signaali jagub ja BER 0.Teiste HD kanalitega sellist jama pole.Vaatan dream 800-ga ja vahet pole millega.(Nabilo, LT, Gemini) Maapealset versiooni seni näinud ei ole.42 kanal tuleb ainult väga hea üleleviga.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kas satile mõtled või kuhu?Levira lõpetab HD edastamise roska väitis luba pidi läbi saama.mulk kirjutas:Teagi kas närvid päris läbi aga mul ka päev läbi sellel kanalil.Huvitav kas MelodY on ajutine nähtus või jääbki sinna.
Oleks võinud siis pealkirja ära märkida, et see on HD- isegi FullHD 1080
(1920x1088 square, nagu zuumbox väidab)
Ise kah avastasin nädal tagasi selle ning on tõesti väga rahustav ning looduspildid on väga viis. Suurel FullHD teleril elamus missugune
Samas heli võiks olla ju Dolby Digital 
Ja kas kusagil on ametlikult kah kirjas, et augusti lõpus lõpeb HD levitamine ära, mulle jäi silma kusagilt, et aasta lõpus

Ise kah avastasin nädal tagasi selle ning on tõesti väga rahustav ning looduspildid on väga viis. Suurel FullHD teleril elamus missugune

Ja kas kusagil on ametlikult kah kirjas, et augusti lõpus lõpeb HD levitamine ära, mulle jäi silma kusagilt, et aasta lõpus

Re: Melody Zen (HD)
Testsaated kuni 31.12.2008
nii väidab tabel eesti telesaatjate tehniliste andmetega
http://www.rhm.ee/tele/telesaatja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nii väidab tabel eesti telesaatjate tehniliste andmetega
http://www.rhm.ee/tele/telesaatja.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Praeguste plaanide järgi peaks ikka pilt olema ees aasta lõpuni. ETV HD osas pole asi selge, mis edasi saab, aga MelodyZen peaks ikka aasta lõpuni peal olema. Sellised on praegused kokkulepped.
No kui HD kaob siis oli mu pessimism Rush HD teemas õigustatud. Kui just see "võib olla alustav uus DVB-T operaator" midagi ei paku 

- Linnavurle
- Entusiast
Kas olen midagi maha maganud? Milline uus opertaator digiturule tuleb?
Mis probleem selle Rush HD-ga on? Keegi pole seda ju lubanud, et hakatakse õhu kaudu pakkuma. HD testsaated õhus lõpevad 31.12.2008 ja enne analoogi sulgemist ei tasu ka loota, et mingi kommertsteenus tuleks ehk enne 2011. HD tuleb ikka enne kaablisse/traati, STV ja Elion on need, kes seda ilmselt peagi pakkuma hakkavad.
Kas ma saan õigesti aru, et õhu kaudu levivad HD-testsaated on eetris puhtalt Levira kulu ja kirjadega ning need testid on nagu enneaegse jõulukink rahvale?roska kirjutas:Mis probleem selle Rush HD-ga on? Keegi pole seda ju lubanud, et hakatakse õhu kaudu pakkuma. HD testsaated õhus lõpevad 31.12.2008 ja enne analoogi sulgemist ei tasu ka loota, et mingi kommertsteenus tuleks ehk enne 2011. HD tuleb ikka enne kaablisse/traati, STV ja Elion on need, kes seda ilmselt peagi pakkuma hakkavad.
Ma olen ammu Roskalt tahtnud küsida, kas Eestis on plaanis analoog astmeliselt välja lülitada nagu Rootsis või toimub see 1.07.2010. kogu riigis korraga nagu Soomes?
Just, HD over DTT on puhtalt Levira kulu ja kirjadega tehtav projekt, mis käivitati eelmise aasta digikonverentsiks, kuna Sideamet pikendas luba ka selleks aastaks, siis jäeti asi püsti. Tõenäoliselt selle aastaga need testid ka lõpevad.
Mis puudutab analoogi väljalülitamist, siis minuteada pole see otsustatud. Juttu on olnud võimalusest, et väikesed saatjad lülitatakse välja varem, et vabastada kanaleid digi jaoks, näiteks 2010 alguses, kuid midagi kindlalt otsustatud minumeelest ei ole.
Mis puudutab analoogi väljalülitamist, siis minuteada pole see otsustatud. Juttu on olnud võimalusest, et väikesed saatjad lülitatakse välja varem, et vabastada kanaleid digi jaoks, näiteks 2010 alguses, kuid midagi kindlalt otsustatud minumeelest ei ole.
Sain ka selle MelodyZen pildi teletornist ette, aga mul näitab ta millegipärast 4:3 pilti
Peaks ju FullHD olema
Kas see siis ei tähendagi 16:9 pilti? On ka teistel 4:3 või on mul mingid settingud kuskil valed