Tegelikult sellal 09:29Hetke kellaeg on 10:29, 26 Okt 2008
Kõik ajad on UTC + 2 tundi [ DST ]
Ja DST ajal on Eesti ehk EET hoopis EEST mis UTC +3
Talvel on EET = UTC +2
Tegelikult sellal 09:29Hetke kellaeg on 10:29, 26 Okt 2008
Kõik ajad on UTC + 2 tundi [ DST ]
Ja kas õige kellaaja armastajad peavadki sellist seadistust 2x aastas tegema?faas kirjutas:Võta oma foorumi seadetes linnuke ära "suveaeg" siis kõik õige.
MIKS sa arvad, et kõik foorumi kasutajad viibivad samas ajavööndis. Kui ma viibin Singapuris, siis ma ei soovi, et foorum mulle gmt+2 aega näitab... see las olla ikka kasutajatel erinev ja individuaalselt seadistatav... kui sa sellega kaks korda aastas toime ei tule, siis tasuks ehk peeglist aru päridavedrumuhv kirjutas:Miks peaks seda kasutajad tegema? Kas siis phpBB serveril pole tõesti scripti, mis seda automaatselt ja kõigile teeb? PhpBB serveritele ikka väga hea toetus olemas ja kasutajad ei peaks küll selliste teemadega pead vaevama. Ise küsimus on selles, et kas tõesti, see tund sinna või tänna midagi muudab.
Samas päris igas riigis pole jälle suve- ja talveaegavedrumuhv kirjutas:Ehh. Mitte, et kõik kohe gmt +2, vaid muudaks kasutajate valitud aega +- siis vastavalt kas kevad või sügis.
Kui palju foorumi kasutajaid on väljaspool Eestit ja veel riikides kus seda nihutamist ei toimu?kain kirjutas:...Samas päris igas riigis pole jälle suve- ja talveaega...
Foorumi tarkvara ju pole paraku tehtud ainult eestlastele ja ainult Eestis kasutamiseks.Sombi kirjutas: Kui palju foorumi kasutajaid on väljaspool Eestit ja veel riikides kus seda nihutamist ei toimu?