Kruti oma dreamis 1080p mkv-sid ja pole sinikiirt vajagi

Pikemas perspektiivis oleks vent ikkagi vajalik.Minu dm8000 töötas küll mitu kuud ilma vendita,hdd on 2,5" ja jahutajaks oli siis ja on praegugi vana 3,5" ketta alumiiniumkorpusest tehtud kinnituskarp.Tänasel päeval peaks 2,5"hdd kinnituskarbid müügis olema.kareHD kirjutas:Kas sisemine kõvaka paigaldamine nõuab edaspidi kindlasti ka ventilaatori olemasolu?
Juhul kui Sul on boks mööbli sees, nagu minul, soovitaks vent paigaldada ka ilma sisemise HDD-ta.kareHD kirjutas:Kas sisemine kõvaka paigaldamine nõuab edaspidi kindlasti ka ventilaatori olemasolu?
Faas, Mis Sul boksil tavapärane töötemperatuur on ja kas on mööblist sees - väljas? Ja mis on toatemperatuur ?faas kirjutas:kareHD isegi suht lahtiselt kisub temperatuuri sinna 45-50 vahele arvan vent on lausa kohustuslik (puhtam ja kuivem tunne) kestab kauem kah arvan.
Kas ostsid endale ?
Ma kasutan tegelikult 2 ventikat 1 on nagu Sinu viidatud lingil teine on originaal.Kui pilli ostsin siis maaletoojal ei olnud pakkuda ja ostsin Ordist 80mm PWM (4 pin,300-2700 rpm) ventika mille panin toiteka peale jahutama,pärast lisasin originaali originaal kohta (ma arvan maaletoojal endiselt laokaup) kuna kõvakas 3,5 tolline ja jahutus ei tee paha.Nagu siin kuskil varem olen kah kirjutanud lähes hääletud teised (originaal isegi mõliseb rohkem),Kain kuskil kirjutas kasutab 3 venti 1 on pandud veel tuunereid jahutama.kareHD kirjutas:Faas, millist venti ja kuhu paigutatuna Sa kasutad? Kas midagi sellist http://www.sat-universe.com/showpost.ph ... ostcount=6" onclick="window.open(this.href);return false;