Olen selle välimuse kasutaja ja proovinud teda ja vanemaid versioone mitmete image`tega vahelduva eduga.
Kahetsusega tuleb öelda, et ta ei tööta stabiilselt OpenAAF-ga, kuigi väga tahaks.
Hästi aga töötab versioon 6.24 OpenPLi-ga.
Täna panin Dream`le peale uusima originaalimage 3.2.2 ja siis ka ülalnimetatud välimuse 6.24 versiooni ja mulle suureks üllatuseks töötab hästi. Apse ei esinenud.
Muidugi selle koosluse puhul ei rahulda image tagasihoidlikumad võimalused võrreldes OpenPLi-ga.
Need, kes kasutavad originaal Dream`l originaal/tehase image`t, võivad julgelt proovida hdGlass 16 välimust. Arvan, et hakkab meeldima.
hdGlass 16
Re: hdGlass 16
Nemesisega töötab vääga hästi smile85elit kirjutas:Olen selle välimuse kasutaja ja proovinud teda ja vanemaid versioone mitmete image`tega vahelduva eduga.
Kahetsusega tuleb öelda, et ta ei tööta stabiilselt OpenAAF-ga, kuigi väga tahaks.
Hästi aga töötab versioon 6.24 OpenPLi-ga.
Täna panin Dream`le peale uusima originaalimage 3.2.2 ja siis ka ülalnimetatud välimuse 6.24 versiooni ja mulle suureks üllatuseks töötab hästi. Apse ei esinenud.
Muidugi selle koosluse puhul ei rahulda image tagasihoidlikumad võimalused võrreldes OpenPLi-ga.
Need, kes kasutavad originaal Dream`l originaal/tehase image`t, võivad julgelt proovida hdGlass 16 välimust. Arvan, et hakkab meeldima.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W