Nagu ma aru saan, oled ikka tubli ja vahva nagu vanasti.seston kirjutas:lasin 2.1 peale. Nemesist proovin ka ja taurust ja bokki ja viru valget ka.
Sinu austuseks on mul pohla-toorjuustu kook + Мърная.
Nagu ma aru saan, oled ikka tubli ja vahva nagu vanasti.seston kirjutas:lasin 2.1 peale. Nemesist proovin ka ja taurust ja bokki ja viru valget ka.
Mnjaa,heast asjast jääd ilma smile76 hea et sul plasmat veel poleseston kirjutas:lasin 2.1 peale.Nemesist proovin ka ja taurust ja bokki ja viru valget ka.
Tundub, et see on tige ja kuri kali või siis Su päiksekese poolt salaja viinaga ja tagamõttega, segatud.seston kirjutas:Kõik epg tuleb aga UK si**agi. Mul on Allekoogi kali täna joogiks.
seston kirjutas:Kõik epg tuleb aga UK si**agi.Kirjutasin OpenPLi foorumisse ka küsimuse.Mul on Allekoogi kali täna joogiks.
Mustkass : mina olen seda plasmat oma silmaga näinud.
Kui Sul on tavaline DM500s (mitte DM500s HD), siis on Sul kõigi eelduste kohaselt E1 -le treitud Pli ? Selle puhul on EPG võimalik alla laadida üksnes välisele haagitud andmekandjale (võrgus olev arvuti, HDD). Viasati EPG-d ei saa alla laadida mulle teada olevalt XMLTV importeri puhul ei E2 ega E1 puhul. Esimene neist on võimeline selle küll sati pealt korjama. Seega kui soovid Visati EPG-d saada tuleb uus boks soetadaNoizemaker kirjutas:lugesinka siin värki ja... mis ma peaks täpselt sealt pluginate alt sikutama.. dm500s siis pli imagega viimasega... et see epg ka sitavata kanalitel tööle saada?
Tämnud!