2Gether Stormbreaker DM7020; DM7000; DM500; DM 5620

Kasutaja avatar
videomakk

Postitus Postitas videomakk »

jah ja teised imaged seda ei tii kohe mitte sugugi. mul pilt pime :cry: peab ikka ka selle stormi panema
Kasutaja avatar
videomakk

Re: 2Gether Stormbreaker DM7020; DM7000; DM500; DM 5620

tv kirjutas:Installimise käigus tuli ise kirjutada var/keys ning var/scce kaustad.
huvitav mis image sa peale lasid yldse))) Stormbraker omab neid katalooge ja milleks seda scce kataloogi vaja on????
Kasutaja avatar
Inq
Entusiast

Re: 2Gether Stormbreaker DM7020; DM7000; DM500; DM 5620

Postitus Postitas Inq »

videomakk kirjutas:
tv kirjutas:Installimise käigus tuli ise kirjutada var/keys ning var/scce kaustad.
huvitav mis image sa peale lasid yldse))) Stormbraker omab neid katalooge ja milleks seda scce kataloogi vaja on????
Antud kontekstis on vajalik scce kataloog vast Newcamd jaoks, ta varem nagu mainis mis cam`id ta peale laskis, seal oli Newcamd kah mainitud, esimeses postis on kirjas.
Kasutaja avatar
videomakk

ma tõesti ei tea mis ta peale laskis. mina lasin alla ja ilma yhegi emu sikutamiseta on keys ja scce kataloog sees
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Postitus Postitas dreamants »

Selle asemel,et kohe mõnda asja mõtetuks ja s..aks kuulutada,võiks ka oma kategoorilisust põhjendada."Seda jura" on kasvõi selleks vaja,et midagi DBoxist õppida.
Jalgratast pole mõtet hakata enam leiutama, see on juba olemas, sellega tuleb lihtsalt sõima õppida ja siis ongi asi selge.
Kasutaja avatar
tv
Entusiast

Postitus Postitas tv »

Natukene selgitan.Minu installitud images var kaustas ei olnud var/keys ning var/scce kausta.Võimalik,et teiste poolt hiljem alla laetud img.failis on see viga parandatud. scce kaust oli küll olemas kuid asus var/tuxbox/scce. Nii ma kirjutasingi uued var/keys ning var/scce.
Kogu küsimus on ju selles väites,et Stormbreakeriga toimivad
camd3 servers ning newcamd config. paremini kui teiste eelpoolnimetatud imagetega aga täpsemalt ei tohi siin seda teemat seletada.
Kasutaja avatar
binsat
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas binsat »

Arumaeisaa miks seda ridamisi peaks siin kuulutama hakkama kui mõttetu üks või teine image ikka on. Kel huvi testida laseb selle peale ja siis vajadusel naksti jälle maha. :lol: No big deal. Kindlasti on sellelgi imagel oma funclub kes selle kallal nokitsevad ja kellele see meeldib. Edu neile! Tekib tunne nagu oleks nagu mingi krdi usurüvetamine oleks toimunud seda imaget installides. Kogu maailm ei pea ju piirduma Geminiga ega piirdugi.
Viimati muutis binsat, 21:43, 20 Mär 2006, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
videomakk

ei tähelda miskit vahet.
Kasutaja avatar
greedy
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas greedy »

tv kirjutas:Kogu küsimus on ju selles väites,et Stormbreakeriga toimivad
camd3 servers ning newcamd config. paremini kui teiste eelpoolnimetatud imagetega aga täpsemalt ei tohi siin seda teemat seletada.

Kõik sõltub netiühenduse kvaliteedist :wink: missugust imaget ja missuguseid emusid tarvitatakse on kolmandajärgulise tähtsusega :lol:
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

ei tähelda miskit vahet.
Võin kinnitada sama.
Tekib tunne nagu oleks nagu mingi krdi usurüvetamine oleks toimunud seda imaget installides. Kogu maailm ei pea ju piirduma Geminiga ega piirdugi.
Ma ei näe põhjust närvitsemiseks. Kunagi kui ma vaatasin veel Dreami nii nagu vasikas uut aiaväravat, võisin mõelda umbes samuti. Nüüd hindan stabiilsust, sellest ka minu seisukoht.
Kasutaja avatar
binsat
Entusiast
Kontakt:

Postitus Postitas binsat »

@dreamants

närvitsemiseks nimetaksin just selliseid lahmivas stiilis tehtud algajalikke postitusi a la "mõtetu image", "milleks seda jura veel vaja on" jms. :lol: kes matsu jagab, see ei kommenteeri taoliselt. imageid ei tehta loendamatutele leecherihordidele selleks et need siis asja "mõttekateks" või "mõttetuteks" jaotada saaksid. :lol:

muide, ülimalt lõbus oleks kuulata seda kisa ja hala kui ka näiteks gemini team otsustaks ühel hetkel pillid publiku ees kotti panna. nagu seda enamik paremaid teame juba ammu teinud.
Viimati muutis binsat, 23:13, 20 Mär 2006, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
tv
Entusiast

Postitus Postitas tv »

Mul on DB s hydra,rudream,da Vinci,sf,stormbreaker lisaks põhimälus olev pli. Võrrelnud olen neid imageid kasutades Väikekontori netiühendust. Erinevus stormbreakeri ja teiste imagete vahel on see,et stormbreaker töötab newcamd 6.08 ga. Teistel töötab sama asi(konkreetselt minu DB s) ainult võtmetega nii et neis tuli kasutada kas 5.28,6.00,6.01 te. Kuskilt foorumist lugesin,et stormbreakeri img. pidavat sisaldama sisest 5.28 tuge? Kui nii,siis see seletabki,miks 6.08 ainult stormbreakeriga täielikult tööle hakkas.
Kasutaja avatar
yess
Entusiast

Postitus Postitas yess »

binsat kirjutas:@dreamants

närvitsemiseks nimetaksin just selliseid lahmivas stiilis tehtud algajalikke postitusi a la "mõtetu image", "milleks seda jura veel vaja on" jms. :lol: kes matsu jagab, see ei kommenteeri taoliselt. imageid ei tehta loendamatutele leecherihordidele selleks et need siis asja "mõttekateks" või "mõttetuteks" jaotada saaksid. :lol:

muide, ülimalt lõbus oleks kuulata seda kisa ja hala kui ka näiteks gemini team otsustaks ühel hetkel pillid publiku ees kotti panna. nagu seda enamik paremaid teame juba ammu teinud.
no näed binsat sa ise ka vaatad seda teemat, et infot saada selle softi kohta ja samas mõtled... ei tea kas on hea või halb soft :D
Kasutaja avatar
dreamants
Digivanake

Varem või hiljem tuleb see nagunii.
Kasutaja avatar
videomakk

tore jutt camidest ja toetusest. nu on olemas ju 1 cam mis teeb ära kõik 1 kõik siis millises images. ma ei saagi nagu aru ikkagi mis selles stormis imelist on?? gemini on stabiilsem, mul on ka sf (aeglane nagu tatt) davinci (jookseb kinni) rudream (siristab libedalt) ja gemini (siriseb ka libedalt ja käsitsemine lihtne) veel on hydra mis on satbiilne teatud asjadeks. aga storm imaget nagu ei viitsi veel lisana panna et aega sisustada sest pole tal miskit uut. samas siis juba võiks kõik imaged peale laduda mis saadavad. jube lahe oleks siis
Vasta

Mine “>> Dreambox <<”