Küsimus.
Küsimus.
Nonii, kuna mul on dreamboxi keydega midagi valesti (palju kanalid keelduvad kategooriliselt töötamast, ennem töötasid, kui küsin kellegi käest kellel veel need samad kanalid on, ütlevad, et neil tõõtavad) otsustasin ma teha factory reseti. Minu küsimus on: kuidas teha bouqetidest backup vms? 

Re: Küsimus.
DCC'l on selleks lihtne (loe: aknakasutajatele kergesti mõistetav) tööriist. Tegelikult aga piisab kui kopeerid /etc/enigma/*bouquet* oma arvutisse ja pärast tagasi...aandrees kirjutas:Nonii, kuna mul on dreamboxi keydega midagi valesti (palju kanalid keelduvad kategooriliselt töötamast, ennem töötasid, kui küsin kellegi käest kellel veel need samad kanalid on, ütlevad, et neil tõõtavad) otsustasin ma teha factory reseti. Minu küsimus on: kuidas teha bouqetidest backup vms?
iCE
Re: Küsimus.
Ühe võimaliku abimehe leiad siit:aandrees kirjutas:kuidas teha bouqetidest backup vms?
http://dreambox.happyllama.com/
pärast failide näppimist (edit, copy jne) on vaja teha driimile reboot või camile restart. Muidu muutused ei toimi.tiletand kirjutas:sri, peale ca 1000 korda proovimist tegi DreamBoxEdit selle ära. Ei saanudki aru, miks algul ei teinud, kuigi vist viimati vajutasin mingit reload nuppu, mis ei tea mida ringi laadis. Failide saatmine dreami igal juhul algul ei aidanud.