Soome digi
- vanemleitnant
- DigiTVfänn
Re: Soomlaste tasuline
Hinda ei tea aga sama moodi r-kioskis müügil nagu cd.Sõber kes mulle tõi küsis kumba tahan kas cd või kolme oma mõlemad pidid saada olema.ice kirjutas:Keegi sellel hinda teab?faas kirjutas:Mtv3 max teine kaart müügil.Pean silmas dvb-t.
iCE

Nb.kes juhtub ostma mulle tundub,et töötab ainult selles tüüneris kus aktiveeriti(kodu praegu 2 tk ühes aktiveerisin teises ei tööta)Ja mis kõige naljakam peale proovimist(zoom-boxsis aktiveerisin)teises ei töödanud panin zoom-boxi tagasi see krt pani jala pange.Vähemalt nii praegu on.
Ja mis moel see zuumboks siis "jala pange" pani? Minul lõpetas heast peast Kathreini DVB-T aktiivantennile +5V toite andmise ära.faas kirjutas:
Nb.kes juhtub ostma mulle tundub,et töötab ainult selles tüüneris kus aktiveeriti(kodu praegu 2 tk ühes aktiveerisin teises ei tööta)Ja mis kõige naljakam peale proovimist(zoom-boxsis aktiveerisin)teises ei töödanud panin zoom-boxi tagasi see krt pani jala pange.Vähemalt nii praegu on.
Noh, panin siis lisatoiteploki, muidu tundub zuumboks veel oma võimaluste piires töötavat

Kui kõrgel antenn ?elit kirjutas:Sven.
Esiteks. Tuleb öelda, et vastuvõtusüsteem on nõrk ja seda eriti Anjalankoski jaoks. Arvestades asukohta, võiks proovida keerata antenni
Espoo peale, sest sealt tuleb tugev E32 kanal (YLE-d). Kui sealt saab
olemasoleva süsteemiga mingigi pildi kätte, siis on raudselt võimalik ka süsteemi täiustamisega valdaval osal ajast näha ka E44 ja E46. Oluline on, et Espoo suunal ei jääks ette kõrgeid, laiu objekte.
Teiseks. Süsteemi täiustamist võiks alustada parema (suurema võimendusteguriga) antenni kasutamisest ning alles siis sobiva võimendi
lisamisest, arvestades, et Espoo ja Anjalankoski saatjate jaoks ei pruugi
üks ja sama võimendi sobida, kui ta pole just laiaribaline.
Ise vaatan Espoost E32, E44 ja E46 peaaegu kogu aja väljaarvatud
mõned harvad tunnid E46 ja vahest ka E44-el (kui pilved on peaaegu
maadligi ja sajab peenikest tihedat uduvihma. Tavalised vihmad ja
lumesajud pilti ära ei vii, kuigi signaal nõrgeneb. ) peaaegu võrreldavates tingimustes, kus puudub otsenägevus, kasutades kahest paralleelsest Triax (nn.100 elem.) antennist ja AV63 võimendist süsteemi. Asi tasub ennast ära.
Palju antennide vahe on ?
Kuidas kokku on liidetud ?
MUX E avaldatud
http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;8224
Et siis Espoo 53 kanal ning Fiskars 58 kanal. Kurb on see, et paistab tulevat täielikult maksuline MUX.
Et siis Espoo 53 kanal ning Fiskars 58 kanal. Kurb on see, et paistab tulevat täielikult maksuline MUX.
Re: MUX E avaldatud
SVT kohta ei ole viimaste uudistega kursis, kas läheb koodi alla või mitte. Varasemate arutelude põhjal võis jääda mulje, et jääb koodivabaks. Praegu maksab YLE SVT edastamise kulud, aga nii see ilmselt ei jää. "Svenskatalande bättrefolk" teeb kõva lobi, meile on see kasulik.jaanuse kirjutas:http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;8224
http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;699;3026;8753
Saadete vaatamiseks vajatakse vaatajakaarti.
Suletud MUX, sest kõik muud kanalid on ka kinnised
http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;699;3026;8748
Siin ka põhjus miks - soovitakse teada vaatajate arvu.[/code]
Saadete vaatamiseks vajatakse vaatajakaarti.
Suletud MUX, sest kõik muud kanalid on ka kinnised

http://www.digitv.fi/sivu.asp?path=1;699;3026;8748
Siin ka põhjus miks - soovitakse teada vaatajate arvu.[/code]
Peab ennast parandama töötab kaart kuhu paned lihtsalt zoom-box jooksis nii kokku,et pidin ööks ilma toiteta jätma.Ja teine tüüner tahtis peale kaardi sisestamist restarti.Henkka kirjutas:Ja mis moel see zuumboks siis "jala pange" pani? Minul lõpetas heast peast Kathreini DVB-T aktiivantennile +5V toite andmise ära.faas kirjutas:
Noh, panin siis lisatoiteploki, muidu tundub zuumboks veel oma võimaluste piires töötavat
Ei sega. Kui me ei eelda, et tallinnas 45. saatja võimsusnuppu iga jumala päev 1 ja 15 kW kruvitakse, nagu jumal juhatab, võib vist teatud kindlusega öelda, et see soomlaste 44. ja 46. muxide elu reaalselt ei mõjuta. Küll mõjutavad seda igasugused muud asjad, nagu näiteks mulle selgitati, et ilm. Ja lisaks sellele, tuleb välja, kas soomlased ise.
Kui mul esmaspäeval 44. ja 46 pilt krõpsti ära kadus, hakkasin ma soome foorumeid igavusest lugema ja avastasin üllatusega, et neil on oma digitvga üldse väga palju probleeme. Mul kadus pilt ära sellepärast, et kogu espoo piirkonnal oli sel ajal pilt kadunud. Tuli poole tunni pärast tagasi ja Q oli 80 peal. Enne seda oli väidetavalt näiteks urheilukanava pealt üldse YLE2 pilti saadetud, vahetult enne kadumist jooksis Subtv Leffa pealt millegipärast film ilma conaxita (muide, seda, et mõnikord on kanal lahtine, olen ma ka MTV3 Maxi puhul täheldanud). Eelmisel reedel olevat üldse miljoni vaataja jaoks pool päeva DVB-T surnud olnud. Soomlased ise ka kurdavad, et osades asukohtades on Q tase äärmiselt kõikuv.
Ma arvan, et nad veel ise ka arenevad nende digiülekannete osas, enne kui D-day kätte jõuab. Päris probleemivabalt see neil ei suju.
Martini
Kui mul esmaspäeval 44. ja 46 pilt krõpsti ära kadus, hakkasin ma soome foorumeid igavusest lugema ja avastasin üllatusega, et neil on oma digitvga üldse väga palju probleeme. Mul kadus pilt ära sellepärast, et kogu espoo piirkonnal oli sel ajal pilt kadunud. Tuli poole tunni pärast tagasi ja Q oli 80 peal. Enne seda oli väidetavalt näiteks urheilukanava pealt üldse YLE2 pilti saadetud, vahetult enne kadumist jooksis Subtv Leffa pealt millegipärast film ilma conaxita (muide, seda, et mõnikord on kanal lahtine, olen ma ka MTV3 Maxi puhul täheldanud). Eelmisel reedel olevat üldse miljoni vaataja jaoks pool päeva DVB-T surnud olnud. Soomlased ise ka kurdavad, et osades asukohtades on Q tase äärmiselt kõikuv.
Ma arvan, et nad veel ise ka arenevad nende digiülekannete osas, enne kui D-day kätte jõuab. Päris probleemivabalt see neil ei suju.
Martini