Neotion Conax MPEG4 CI-Modul NP4
Re: Neotion Conax MPEG4 CI-Modul NP4
See ei ole KAART vaid MOODUL!!!! Kaart käib sinna mooduli sisse, kas jääb ükskord meelde. Elektroonika on täpisteadus ja suvaliselt vidinaid nimetada ei saa. Muide läpakasse käib sisse ka MOODUL! (Wifi PCMCIA moodul!). Kaardid käivad PC emaplaadil olevatesse šiinide pesadesse.
Kui nüüd sellest moodulist rääkida, siis seda tüüpi looma pole ma näinud. Mina olen rääkinud vaid Conax Pocket NP4 moodulist. Kloonide töötamine pole kindel ja ainult enda vastutusel. Oomipoes müüdi ka klooni. Originaali müüb siin "sateks" ja näiteks pood Klikk (K-Arvutisalong).
Kui nüüd sellest moodulist rääkida, siis seda tüüpi looma pole ma näinud. Mina olen rääkinud vaid Conax Pocket NP4 moodulist. Kloonide töötamine pole kindel ja ainult enda vastutusel. Oomipoes müüdi ka klooni. Originaali müüb siin "sateks" ja näiteks pood Klikk (K-Arvutisalong).
Tere!
Olen täielik võhik sellel alal.Mooduliks siis Conax (PCMCIA)(triipkoodi all mingid tähed ja numbrid HFF280804665) telekas 32LG5000.Küsimus eriti loll minuarust aga teadjamad ehk saate aidata
tahaks sellesama mooduliga saada pilti ette tasuta digi tv kanalitele mis on eestis,kas on võimalik ja mis selleks tegema peaks,et asi toimiks.Ärge siis mind väga lolliks tehke kui võimalik
:):).Tänud juba ette...
Olen täielik võhik sellel alal.Mooduliks siis Conax (PCMCIA)(triipkoodi all mingid tähed ja numbrid HFF280804665) telekas 32LG5000.Küsimus eriti loll minuarust aga teadjamad ehk saate aidata

einoh seda saan ma ise ka aru.Moodulit peaks toetama otsingus leiab kanalid ülesse kõik aga pilti ette ei tule ainult kiri HD Service
Järelikult telku ei toeta np4 moodulit kui kanalid leiab,kui telkule värskemat softi pole mis äkki parandatud siis DigiBox lahendus ja moodul poodi tagasi.Muud vahendid puuduvad kahjuks.
To renek, Kust sa selle mooduli ostsid? Mul sama mudeli telekas - proovisin Remondieksperdist ostetud kaarti, kuid ei töötanud. Oleks väga huvitatud.
Vaata mis on teleka softi versioon ja kodukalt kas on uuemat ja proovi uusim selga lasta.Vaevalt moodulis asi pigem telku enda softis.Siin kuskil foorumis olid kah lingid.Kui ei toimi siis ostavad tagasi äkki.
Tere!
Sai ostetud Samsung T220HD monitor/telekas.
Ja nüüd mõtlen millist TV-teenust kasutada.
Kuna elion on meil kodus juba olemas.. siis tahaks midagi muud. Kas Starman või Viasat siis.
Millist teie soovitate? Kas seda mooduli asja on mul nii või teisiti vaja olenemata kas hakkan kasutama Starmani või Viasati teenuseid?
Kuna elion on meil kodus juba olemas.. siis tahaks midagi muud. Kas Starman või Viasat siis.
Millist teie soovitate? Kas seda mooduli asja on mul nii või teisiti vaja olenemata kas hakkan kasutama Starmani või Viasati teenuseid?
- valgekotkas
- Admin
Kui elion on juba kodus olemas siis isiklikult soovitaks võtta elionilt lisabox - ei tähemees ega ka via.at ei paku sulle mitte midagi rohkemat, ega ka paremat pildikvaliteeti.Tanel. kirjutas:Tere!

Moodulit on Sul vaja juhul kui tahad vaadata seitset tasuta digis levivat eesti kanalit "tavalise" antenniga, moodulit ja "zuumi" vaatajakaarti siis kui "ruudupakketti" ... vi.atiga liitumisel saad nagunii "tasuta" boxi

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Selge, nüüd olen tark.valgekotkas kirjutas:.Tanel. kirjutas:Tere!
Kui elion on juba kodus olemas siis isiklikult soovitaks võtta elionilt lisabox - ei tähemees ega ka via.at ei paku sulle mitte midagi rohkemat, ega ka paremat pildikvaliteeti![]()
Moodulit on Sul vaja juhul kui tahad vaadata seitset tasuta digis levivat eesti kanalit "tavalise" antenniga, moodulit ja "zuumi" vaatajakaarti siis kui "ruudupakketti" ... vi.atiga liitumisel saad nagunii "tasuta" boxija vahet pole milline telepurk selle kärna taga istub ...
Tänud!

Buhh või Roska:
Kui Leedus saatjatele softiuuendus tehti, siis kas lakkasid töötamast kõik moodulid või jäi mõni versioon tööle? Milline?
Kui Leedus saatjatele softiuuendus tehti, siis kas lakkasid töötamast kõik moodulid või jäi mõni versioon tööle? Milline?
Leedus - Neotion NP4 kõik.
Kuidas läheb siin on vara veel midagi öelda.
Kuidas läheb siin on vara veel midagi öelda.
Kui üldse midagi juhtub,mis te pabistate 

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Aga keegi peaks juba suu avalikult lahti tegema selle koha pealtbuhh kirjutas:Kuidas läheb siin on vara veel midagi öelda.

Kordan veel kord mõtet mitte orienteeruda teleri ostmisel lisamooduli kasutamisele, vaid osta kohe MPEG4 -ga teler või hakata kasutama DVB-T box`i või sobivat combo tüünerit.
Praegu on MPEG4 -ga telerite valik suhteliselt hea ja paraneb pidevalt.
Lisamoodulid jäävad alati kahtlasteks, sest telereid ei valmista mitte ainult üks tootja ja softilised mittesobivused ikka jäävad, kuna tootjaid ei huvita mingite lisamoodulite kasutamise võimalus, sest teler tuleb osta vastavalt regioonile ja sellega nad arvestavad.
Milleks teadlikult siduda end jamadega ?!
Praegu on MPEG4 -ga telerite valik suhteliselt hea ja paraneb pidevalt.
Lisamoodulid jäävad alati kahtlasteks, sest telereid ei valmista mitte ainult üks tootja ja softilised mittesobivused ikka jäävad, kuna tootjaid ei huvita mingite lisamoodulite kasutamise võimalus, sest teler tuleb osta vastavalt regioonile ja sellega nad arvestavad.
Milleks teadlikult siduda end jamadega ?!