Neotion Conax MPEG4 CI-Modul NP4

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
Vasta
Kasutaja avatar
aandra
Õpetaja

Re: Neotion Conax MPEG4 CI-Modul NP4

Postitus Postitas aandra »

See ei ole KAART vaid MOODUL!!!! Kaart käib sinna mooduli sisse, kas jääb ükskord meelde. Elektroonika on täpisteadus ja suvaliselt vidinaid nimetada ei saa. Muide läpakasse käib sisse ka MOODUL! (Wifi PCMCIA moodul!). Kaardid käivad PC emaplaadil olevatesse šiinide pesadesse.
Kui nüüd sellest moodulist rääkida, siis seda tüüpi looma pole ma näinud. Mina olen rääkinud vaid Conax Pocket NP4 moodulist. Kloonide töötamine pole kindel ja ainult enda vastutusel. Oomipoes müüdi ka klooni. Originaali müüb siin "sateks" ja näiteks pood Klikk (K-Arvutisalong).
Tige Kala
Uudistaja

Postitus Postitas Tige Kala »

Tere!
Olen täielik võhik sellel alal.Mooduliks siis Conax (PCMCIA)(triipkoodi all mingid tähed ja numbrid HFF280804665) telekas 32LG5000.Küsimus eriti loll minuarust aga teadjamad ehk saate aidata :P tahaks sellesama mooduliga saada pilti ette tasuta digi tv kanalitele mis on eestis,kas on võimalik ja mis selleks tegema peaks,et asi toimiks.Ärge siis mind väga lolliks tehke kui võimalik :):):).Tänud juba ette...
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

:D pista moodul sisse ja vaata kui telku toetab moodulit.Kui ei toeta vii moodul tagasi saad äkki raha tagasi ja osta telku mis toetab või digi box.Huvitav kuidas tigekala vastab :wink:
Tige Kala
Uudistaja

Postitus Postitas Tige Kala »

einoh seda saan ma ise ka aru.Moodulit peaks toetama otsingus leiab kanalid ülesse kõik aga pilti ette ei tule ainult kiri HD Service
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Järelikult telku ei toeta np4 moodulit kui kanalid leiab,kui telkule värskemat softi pole mis äkki parandatud siis DigiBox lahendus ja moodul poodi tagasi.Muud vahendid puuduvad kahjuks.
Kasutaja avatar
valdre
Uudistaja

Postitus Postitas valdre »

To renek, Kust sa selle mooduli ostsid? Mul sama mudeli telekas - proovisin Remondieksperdist ostetud kaarti, kuid ei töötanud. Oleks väga huvitatud.
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Vaata mis on teleka softi versioon ja kodukalt kas on uuemat ja proovi uusim selga lasta.Vaevalt moodulis asi pigem telku enda softis.Siin kuskil foorumis olid kah lingid.Kui ei toimi siis ostavad tagasi äkki.
.Tanel.
Uudistaja

Postitus Postitas .Tanel. »

Tere!

Sai ostetud Samsung T220HD monitor/telekas.
Ja nüüd mõtlen millist TV-teenust kasutada.
Kuna elion on meil kodus juba olemas.. siis tahaks midagi muud. Kas Starman või Viasat siis.
Millist teie soovitate? Kas seda mooduli asja on mul nii või teisiti vaja olenemata kas hakkan kasutama Starmani või Viasati teenuseid?
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

.Tanel. kirjutas:Tere!

Sai ostetud Samsung T220HD monitor/telekas.
Ja nüüd mõtlen millist TV-teenust kasutada.
Kuna elion on meil kodus juba olemas.. siis tahaks midagi muud. Kas Starman või Viasat siis.
Millist teie soovitate? Kas seda mooduli asja on mul nii või teisiti vaja olenemata kas hakkan kasutama Starmani või Viasati teenuseid?
Kui elion on juba kodus olemas siis isiklikult soovitaks võtta elionilt lisabox - ei tähemees ega ka via.at ei paku sulle mitte midagi rohkemat, ega ka paremat pildikvaliteeti :mrgreen:
Moodulit on Sul vaja juhul kui tahad vaadata seitset tasuta digis levivat eesti kanalit "tavalise" antenniga, moodulit ja "zuumi" vaatajakaarti siis kui "ruudupakketti" ... vi.atiga liitumisel saad nagunii "tasuta" boxi :lol: ja vahet pole milline telepurk selle kärna taga istub ...
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
.Tanel.
Uudistaja

Postitus Postitas .Tanel. »

valgekotkas kirjutas:
.Tanel. kirjutas:Tere!

Kui elion on juba kodus olemas siis isiklikult soovitaks võtta elionilt lisabox - ei tähemees ega ka via.at ei paku sulle mitte midagi rohkemat, ega ka paremat pildikvaliteeti :mrgreen:
Moodulit on Sul vaja juhul kui tahad vaadata seitset tasuta digis levivat eesti kanalit "tavalise" antenniga, moodulit ja "zuumi" vaatajakaarti siis kui "ruudupakketti" ... vi.atiga liitumisel saad nagunii "tasuta" boxi :lol: ja vahet pole milline telepurk selle kärna taga istub ...
Selge, nüüd olen tark.
Tänud! :wink:
Kasutaja avatar
obene
Entusiast

Postitus Postitas obene »

Buhh või Roska:
Kui Leedus saatjatele softiuuendus tehti, siis kas lakkasid töötamast kõik moodulid või jäi mõni versioon tööle? Milline?
Kasutaja avatar
buhh
DigiTVfänn

Postitus Postitas buhh »

Leedus - Neotion NP4 kõik.
Kuidas läheb siin on vara veel midagi öelda.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

Kui üldse midagi juhtub,mis te pabistate :lol:
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Filmix
Entusiast

Postitus Postitas Filmix »

buhh kirjutas:Kuidas läheb siin on vara veel midagi öelda.
Aga keegi peaks juba suu avalikult lahti tegema selle koha pealt :wink: Näiteks hr. Vilborn võiks oma artiklites sellest probleemist kirjutada ja lasta ka Leviral asja kommenteerida :idea: Üpris kummaline käitumine Levira poolt, see vaikimine sel teemal. Kui Leedu kogemus on olemas, siis peaks ju midagi ometi oskama juba ära otsustada. Valikuid on ainult kaks - märgistada kõnealused moodulid digilevi märgiga, kui Levira suudab tagada, et need moodulid ka tööle jäävad või kui seda ei suudeta tagada, siis tuleks avalikkust sellest teavitada ja inimestele selgeks teha, et neid junne ei ostetaks. Praegu käib ainult foorumis vaikselt soselemine, aga müügimehed kümnetes firmades määrivad tuhandetele ostjatele päevast päeva neid mooduleid pähe. Ja Levira ei oska ikka veel öelda, kas lastakse need moodulid õhtale või mitte :shock: Mis kuradi moodi see vara on midagi öelda? Minu arust oleks viimane aeg midagi öelda :idea:
Kasutaja avatar
elit
Digivanake

Postitus Postitas elit »

Kordan veel kord mõtet mitte orienteeruda teleri ostmisel lisamooduli kasutamisele, vaid osta kohe MPEG4 -ga teler või hakata kasutama DVB-T box`i või sobivat combo tüünerit.
Praegu on MPEG4 -ga telerite valik suhteliselt hea ja paraneb pidevalt.
Lisamoodulid jäävad alati kahtlasteks, sest telereid ei valmista mitte ainult üks tootja ja softilised mittesobivused ikka jäävad, kuna tootjaid ei huvita mingite lisamoodulite kasutamise võimalus, sest teler tuleb osta vastavalt regioonile ja sellega nad arvestavad.
Milleks teadlikult siduda end jamadega ?!
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”