Ei näe Starmani DVB-C/kaabli osasid kanaleid

Foorum terrestiaalse digi-tv teemadel
scaryx
Uudistaja

Ei näe Starmani DVB-C/kaabli osasid kanaleid

Postitus Postitas scaryx »

osasid kanaleid ei näe (selected program is not tuned) ja osadel kanalitel puudub ingliskeelne heli (vene on)...telekaks on Sony LCD D3400: https://pood.elion.ee/epood.asp?t=1377& ... menyy=1374" onclick="window.open(this.href);return false;

ja CI mooduli ostsin Miterassast...

Starman ei osanud täna midagi öelda :(
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Viimati muutis scaryx, 20:26, 29 Nov 2008, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Carat_EST
Digivanake

Re: ei näe Starmain digi-tv osasid kanaleid

Postitus Postitas Carat_EST »

scaryx kirjutas:osasid kanaleid ei näe (selected program is not tuned) ja osadel kanalitel puudub ingliskeelne heli (vene on)...
Starmain on sul ikka Starman või? :lol:

Milliseid programme täpsemalt ei näe?
http://www.levira.ee/programm.pdf
võib olla on sul ühe Mux-i (2 või 3) signaal oluliselt viletsam kui teisel...
Millistel programmidel see heliprobleem?
Kus asud? Mis mastidest signaali võtad?
http://www.levira.ee/saatejaamad.pdf

P.S. See pilt oma mooduli FW versioonist pane siia teemasse:
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=44&t=9971
(Levira kogub seda infot)
scaryx
Uudistaja

Re: ei näe Starmani digi-tv osasid kanaleid

istun siiski kaabli otsas...Tallinna korteris :) ja analoogiga loomulikult kõik asjad ilusasti olemas...
Kasutaja avatar
Carat_EST
Digivanake

Re: ei näe Starmani digi-tv osasid kanaleid

scaryx kirjutas:istun siiski kaabli otsas...Tallinna korteris :) ja analoogiga loomulikult kõik asjad ilusasti olemas...
Sellest oleks pidanud alustama teema nimes: "Ei näe Starmani DVB-C/kaabli osasid kanaleid"

:mrgreen:
Kasutaja avatar
Sombi
In Memoriam

Re: Ei näe Starmani DVB-C/kaabli osasid kanaleid

Postitus Postitas Sombi »

Äkki mingi filter Starmani poolt valesti või vigane? Teine variant oleks vilets kaabel - analoog peaks tal siiani liikuma meeterlaineala ülemises otsas, digi kohta eeriti öelda ei oska, äkki meeter ja detsimeeter laineala vahel?
Sel juhul on vana kaabel kindlalt takisuseks.

Loomulikult sa ei avalda oma asukohta ja sagedusi, kust mida tuleb või ei :!: :?:
scaryx
Uudistaja

istun mustamäel, kaabli otsas ja starman väidab et nende poolt kõik korras
Kasutaja avatar
Carat_EST
Digivanake

scaryx kirjutas:osasid kanaleid ei näe (selected program is not tuned) ja osadel kanalitel puudub ingliskeelne heli (vene on)...telekaks on Sony LCD D3400:
ja CI mooduli ostsin Miterassast...
See CI Moodul mille sa Miterassast (Sony Center) ostsid on ikka vaid Conax kaardilugeja (dekooder)? (pildi/parameetrite alusel tundub et tegu on hoopis riistaga mis lisaks MPEG4-a MPEG2-ks teha püüab ja see ei toimi MPEG4 tuuneritega).

Loe sarnase juhtumi kohta: http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?p=98951#p98951 ja sealt ka järgnevad...
scaryx
Uudistaja

minule see postitus ei laiene, sest minu telekas ongi mpeg2 toega.
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Foorumil
Kasutaja avatar
Scott
Digivanake

Postitus Postitas Scott »

Proovi nii, et võta selle CONAX-moodul üldse välja, lülita teler sisse ja klõpsuta kanalid läbi. Jälgi, kas not tuned kiri tuleb ette kõigi kanalitega või ainult neile, millel see kiri oli ennegi. Kodeeritud kanalil peaks muidu infokastis näitama "finishilipu" kujundit.

Kui not tuned on ainult osadel kanalitel, kustuta digikanalid ära (selleks võib vaja minna algseadete taastamist, st. alustad, nagu peale ostmist) ja tee uus otsing. See osade kanalite mittenäitamine ja osadel keele valikuvõimaluse kadumine võib viidata sellele, et Starman on oma jaamas midagi muutnud ja teler ei oska automaatselt signaaliparameetreid uuendada.
Foorumil
Kasutaja avatar
Scott
Digivanake

scaryx kirjutas:minule see postitus ei laiene, sest minu telekas ongi mpeg2 toega.
Leidsin Su postituse NP4 kasutajate küsitluse teemast. Kui see on sellesama mooduli inff, millega Sa Starmani kaablikanaleid näha soovid, on Sul ikkagi MPEG4>MPEG2 moodul. Vaja on aga tavalist CONAX-moodulit.

EDIT: see id on sul ..0004, NP4 moodulil ...0002. Kontrolli igaks juhuks, mis mooduliga ikkagi tegu. Kui see on Neotioni MPEG4>MPEG2 moodul, siis see DVB-C-le ei sobi, kui tavaline Conax-moodul, siis Buhh teises teemas nende andmeid ei kogu :wink: .
scaryx
Uudistaja

ma nagu ei saa aru...kuidas peaksin saama tavalise CONAX-mooduliga kanaleid nägema kui mu telekal on mpeg2 tugi ainult ja digiboksi ma ei taha...seletage mulle lahti palun...not tuned on kõigil kanalitel v.a. eesti kanalid kui moodul välja võtta...
Kasutaja avatar
Linnavurle
Entusiast

Postitus Postitas Linnavurle »

Starmani kaablidigi on MPEG-2.
Conax moodulit on Sul vaja "lukus" kanalite vaatamiseks. Nii saan mina asjast aru.
Foorumil
Kasutaja avatar
Scott
Digivanake

scaryx kirjutas:ma nagu ei saa aru...kuidas peaksin saama tavalise CONAX-mooduliga kanaleid nägema kui mu telekal on mpeg2 tugi ainult ja digiboksi ma ei taha...seletage mulle lahti palun...not tuned on kõigil kanalitel v.a. eesti kanalid kui moodul välja võtta...
Kaablidigi on MPEG2. Tavalist CONAX-moodulit on vaja, et kodeeritud kanalid avada, seal ei ole midagi enam konvertida. :!:

Ime, et see NP4 osad kanalid siiski avas :shock: .

Juba jõuti ette :D .
scaryx
Uudistaja

aga on see vahetus mõttekas? juhul kui teenusepakkujat vahetan, mis siis juhtub...tuleb uuesti sama kaart tagasi osta?

UPDATE!!!

Käisin ja vahetasin kaardi välja...aitähh kõigile abi eest...Starmani tehnilisest abist polnud siinkohal mingit tolku... :lol:
Kasutaja avatar
Carat_EST
Digivanake

Scott kirjutas: EDIT: see id on sul ..0004, NP4 moodulil ...0002. Kontrolli igaks juhuks, mis mooduliga ikkagi tegu. Kui see on Neotioni MPEG4>MPEG2 moodul, siis see DVB-C-le ei sobi, kui tavaline Conax-moodul, siis Buhh teises teemas nende andmeid ei kogu :wink: .
Ära patra. Vaata veel seda teemat kus NP4 andmeid kogutakse, seal ca pooled 0004 (ja pooled 0002)
Vasta

Mine “Maapealne Digi-TV”