ja CI mooduli ostsin Miterassast...
Starman ei osanud täna midagi öelda

Starmain on sul ikka Starman või?scaryx kirjutas:osasid kanaleid ei näe (selected program is not tuned) ja osadel kanalitel puudub ingliskeelne heli (vene on)...
Sellest oleks pidanud alustama teema nimes: "Ei näe Starmani DVB-C/kaabli osasid kanaleid"scaryx kirjutas:istun siiski kaabli otsas...Tallinna korterisja analoogiga loomulikult kõik asjad ilusasti olemas...
See CI Moodul mille sa Miterassast (Sony Center) ostsid on ikka vaid Conax kaardilugeja (dekooder)? (pildi/parameetrite alusel tundub et tegu on hoopis riistaga mis lisaks MPEG4-a MPEG2-ks teha püüab ja see ei toimi MPEG4 tuuneritega).scaryx kirjutas:osasid kanaleid ei näe (selected program is not tuned) ja osadel kanalitel puudub ingliskeelne heli (vene on)...telekaks on Sony LCD D3400:
ja CI mooduli ostsin Miterassast...
Leidsin Su postituse NP4 kasutajate küsitluse teemast. Kui see on sellesama mooduli inff, millega Sa Starmani kaablikanaleid näha soovid, on Sul ikkagi MPEG4>MPEG2 moodul. Vaja on aga tavalist CONAX-moodulit.scaryx kirjutas:minule see postitus ei laiene, sest minu telekas ongi mpeg2 toega.
Kaablidigi on MPEG2. Tavalist CONAX-moodulit on vaja, et kodeeritud kanalid avada, seal ei ole midagi enam konvertida.scaryx kirjutas:ma nagu ei saa aru...kuidas peaksin saama tavalise CONAX-mooduliga kanaleid nägema kui mu telekal on mpeg2 tugi ainult ja digiboksi ma ei taha...seletage mulle lahti palun...not tuned on kõigil kanalitel v.a. eesti kanalid kui moodul välja võtta...
Ära patra. Vaata veel seda teemat kus NP4 andmeid kogutakse, seal ca pooled 0004 (ja pooled 0002)Scott kirjutas: EDIT: see id on sul ..0004, NP4 moodulil ...0002. Kontrolli igaks juhuks, mis mooduliga ikkagi tegu. Kui see on Neotioni MPEG4>MPEG2 moodul, siis see DVB-C-le ei sobi, kui tavaline Conax-moodul, siis Buhh teises teemas nende andmeid ei kogu.