Kas keegi remondib ZuumBoxe.
Re: Kas keegi remondib ZuumBoxe.
Ja kui juba pildistamiseks läheb, siis paluks kõrgsagedusosa ümbert rohkem pilte. Eelkõige ennast huvitab anntennivõimu toitmisahel.
Krt, ei julge enda boxi laiali kiskuda. Kleepekas peal.
Krt, ei julge enda boxi laiali kiskuda. Kleepekas peal.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
CARAT loe kes mida kirjutab.kaardilugeja polnud minu teemas,vaid KAPA.
Carat_EST kirjutas:Kui viitsid tee igast trükkplaadist/moodulist eraldi foto ja seda mõlemast küljest.kapa kirjutas:selline näeb siis zuumbox seest poolt välja.
mul oleks seda kaardi lugejat vaja,tundub teine ära põlenud seest.
jube kärsakas on camil küljes.
Nüüd räägid et kaardilugeja "kärsand" muidu aga väitsid et toidet ei võta sisse.
Kas siis kui kaardilugeja lahti ühendad võtab toite sisse?
Kontrolli ka toitelülitit tagaküljel - silda see üle, sellised kipuvad kergelt lagunema, endine omanik on pagan teab mida selle boxga teinud, box võib olla ka vett/niiskust saanud - miks muidu peaks CAM kärssama....
P.S. Saad sa uurida kirju selle kõrgsagedusmooduli kõrval ja peal (plekid maha)?
Oleks ikka vaja ükskord selgust kas kõrgsagedusosa on tõesti ilma VHF-ta!
mina väitsin,et "kärsand"?
tundub et vigased boxid hakkavad välja ilmuma.
see on hea ehk saan ka omale,siis uue-vana kaardilugeja.
see on hea ehk saan ka omale,siis uue-vana kaardilugeja.

Olgu, vabandust.mulk kirjutas:CARAT loe kes mida kirjutab.kaardilugeja polnud minu teemas,vaid KAPA.
Aga see lüliti jutt kehtib edasi, samuti see, et kui (mõni võibolla) rikkis moodul toiteplokist eemaldada võib riist elumärke näidata. Seega mulk pead ka oma boxi lahti kruvima (kui sul nagunii garantii kohta tõendeid pole).kapa kirjutas:mul oleks seda kaardi lugejat vaja,tundub teine ära põlenud seest.
jube kärsakas on camil küljes.
OK.Tänud.
Võta ühendust 55910237. Ehk saame kaubale.
Tänud kõigile,asi müüdud.
Võiksid siiski rikkis riista saatusest foorumit täpsemalt informeerida.mulk kirjutas:Tänud kõigile,asi müüdud.
Kas tõesti osteti "varuosadeks" või hakkab keegi peatselt remonditeenust pakkuma...
Ostis üks foorumi kasutaja. Milleks ei tea.Kui tahab kirjutab ise.
Toiteosa rike on üks lihtsamaid ju.
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
ZUUMboksil mis remonti vajas oli HDMI pesa lühises. Ei jäänud muud üle kui plaadi pealt eemaldada.