mul on olemas 1 liitumine.Ja võtsin teise veel, liitumine 0.- +2 kuud tasuta.kokku123 kirjutas: Ei tasu ära. Liitumine 299
(Enne õpetasin klienditeenindajat ,kuidas tulevikus võiksid lisakaardid max 50.- maksma hakata) Sellepeale tehti "soodukat".
mul on olemas 1 liitumine.Ja võtsin teise veel, liitumine 0.- +2 kuud tasuta.kokku123 kirjutas: Ei tasu ära. Liitumine 299
LCN- 50
SID- 50
PMT- 390
TV Programm- I-Concerts HD
Operaator- Levira - test
Video- [590] HD (1440x1088)
Audio- [790] Originaal(Stereo 256Kbps)
Subtiitrid- -
Teletext- -
EPG- -
Ega suurt vahet pole, niikaua kuni pilti ei näidataroska kirjutas:Meil näidatav Rush HD ei ole Kanada kanal. Kanadal on oma versioon. Meil levitatakse USAs tehtavat rahvusvahelist versiooni, mille kohta leiab infot http://www.rush.tv" onclick="window.open(this.href);return false;. Ma ei saa aru, kust see Kanada jura üldse tuli.
Linnavurle kirjutas:Kas hakkab olema vaba või koodi all?
jaroska kirjutas:Eurosport HD on kuni 5. augustini k.a. Just eile sain kokkuleppe täiesti uuele kanalile, mis on eetris kuni augusti lõpuni, kahjuks kodeeritult. Tegemist on muusikakanaliga, aga mitte MTV HD. Ka septembriks on kanal olemas, seekord koodivaba
roska kirjutas:Myzen HD ei oma Dolby heli. Voom HD oli Dolbyga ja septembris tuleval kanalil saab ka olema.