Tere.No krt. ei saa mina pilti ette sellega ja mitte ühegi teise progega samuti.Olen installinud ff dshow ja igatsugu teisi kodekeid.K world -iga kaasas oleva hypermedia centeriga sain pildi ette aga hakib.Enne formatit kasutasin dvbveawerit ja kõik toimis.
Ilmselt mingi konflikt codekitega aga ei tea millistega nimelt.Äkki keegi oskab soovitada kuidas uuesti nullist alustada ja punaselt ette seletada või anda mingi lingi kus see kirjas.Endiselt olen veendunud ,et asi ikka mingis bda driveris kinni.Sellest ka eespool juttu tegin,aga ei leia seda õiget kohta enam ülesse.Praegu on peal coreavc pro ja ei aita ikka.
HEAD VANA LÕPPU !!
tore programm salvestuseks GB-PVR
Re: tore programm salvestuseks GB-PVR
Ega seda ju DVB-C puhul ei saa kasutada?Ainult S jaoks jah?
Kas see programm striimida võimaldab?
Mul ntx on USB pulk vaid meediacentri taga, aga ma saan kõigis kuues koduvõrgu arvutis samaaegselt digi-tv-d vaadata (ühe mux-i piires) & saateid salvestama panna.
Mul ntx on USB pulk vaid meediacentri taga, aga ma saan kõigis kuues koduvõrgu arvutis samaaegselt digi-tv-d vaadata (ühe mux-i piires) & saateid salvestama panna.
config all on linnuke
configure this machine act as clinet
client/server
using: streaming
or file sharing
proovinud pole.
client/server
or file sharing
proovinud pole.
Proovisin, proge jooksis kokku. Üldjoontes võib väita, et antud proge nagu töötab, kuid ei tööta ka.renee kirjutas:config all on linnuke
client/server
or file sharing
proovinud pole.
Siuke poolpidune asi.
see proge minu kaarti ( Cinergy C PCI HD) näeb aga ei suuda leida midagi kuigi parameetrid ette antud.
ERR